Vibrator Metuljček

Erotične igračke

Če ste se naveličale klasičnega vibratorja in si želite nekoliko drugačne popestritve in seks igračke, ki vas bo popeljala do užitkov kot jih do sedaj še niste poznale, potem je vibrator metuljček prava izbira za vas!

Vibrator metuljček je dokaj nova seks igračka, ki jo s pasovi pritrdite pod obleko, in sicer tako, da raztegljive trakove namestite okoli stegen in svojih bokov, intenzivnost in hitrost vibracije pa uravnavate s pomočjo priloženega upravljalnika. Pripadnice nežnejšega spola so se nad to igračko navdušile, ker jim nudi vaginalne užitke kot jih do sedaj niso poznale, namenjena pa je predvsem za draženje klitorisa. Vibrator metuljček je namreč oblikovan tako, da se lepo prilega vagini in klitorisu, trakovi pa poskrbijo, da med uporabo ostane točno tam kjer mora biti, medtem ko so vaše roke popolnoma proste. Poleg oblike metuljčka so priljubljeni tudi vibratorji v obliki delfina, želve, školjke, itd. Vibratorji so izdelani iz različnih materialov in so na voljo v različnih barvnih odtenkih, nekateri pa imajo na notranji strani tudi majhen penis za draženje vagine in sramnih ustnic.

Vibrator metuljček

Zaradi svoje nedolžne metuljaste oblike, ki prepriča tudi tiste nekoliko bolj sramežljive dame, vibrator omogoča draženje celotne površine vagine. Metuljček je odlična popestritev predigre, lahko ga uporabljate tudi za samozadovoljevanje in nosite pod obleko. Zaradi možnosti upravljanja s hitrostjo vibracij, lahko začnete z nežnim draženjem, nato pa povečujete intenzivnost do vrhunca. Kadar vibrator uporabljate za predigro s partnerjem upravljalnik lahko prepustite partnerju, ki bo upravljal z njim in določal njegovo moč in hitrost vibriranja. Medtem, ko bo vaš novi erotični prijatelj zaposlen tam spodaj, pa se vaš partner lahko posveti ostalim erogenim conam in vas popelje do višav. Gre za razburljivo obliko predigre saj je daljinski upravljanik ločen od samega vibratorja in vas tako lahko partner draži iz druge sobe v hiši, medtem ko vi uživate v spalnici, kasneje pa se vam pridruži. Za vse pogumne je metuljček tudi odlična seks igračka, ki jo lahko uporabljate v javnosti, saj nihče ne bo vedel kaj nosite pod obleko.

Poleg klasičnega metuljčka pa obstajajo tudi takšni, ki imajo dodan vaginalni vibrator in nad katerim bodo navdušene vse, ki jim samo draženje klitorisa ni dovolj. To obliko vibratorja je treba pred uporabo namazati z lubrikantom in medtem ko bo samo telo vibratorja vibriralo, bo zgornji del vaginalnega vibratorja rotiral po hitrosti, ki jo lahko določate same. Tako bodo na svoj račun prišle tako tiste, ki jih do orgazma pripelje draženje klitorisa, kot tiste, ki najbolj pogosto doživijo vaginalni orgazem.

Poleg vaginalnega stimulatorja pa obstajajo tudi metuljčki z stimulatorjem za anus. Gre za obliko metuljčka, ki ima na zadnjih delih kril dodan nekoliko zakrivljen dildo, s katerim lahko panetrirate v anus. Tudi tukaj je obvezna uporaba lubrikanta, najbolj priporočljivi so tisti izdelani na vodni osnovi. Če si torej želite nečesa novega, je vibrator metuljček v svoji klasični obliki, s stimulatorjem za vagino ali anus, odločitev, ki je ne boste obžalovali!

Miha
Piše o zanimivih tematikah brez obzira na predsodke in tabuje. Zanima ga predvsem vpliv seksa na družbeno socialno življenje in ti s svojim znanje z veseljem pomaga z nasveti in predlogi.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: