Vibrator kot tretja oseba pri seksu

Nasveti za boljši seks, Erotične igračke

Sanjarite o tem, da bi se vama s partnerjem pri seksu pridružila tretja oseba? Predvsem moški so v večini navdušeni nad mislijo o seksu z dvema ženskama hkrati. Če partnerju še niste povedali za vaše želje, mu povejte, morda se bo strinjal in uresničil vaše fantazije, če pa mu misel na še enega moškega oz. žensko v vajini postelji ne bo všeč, lahko poskusite z vibratorjem in ga vključite v vajine igrice. Tudi trojček z vibratorjem je namreč lahko nadvse zabaven in zadovoljujoč. Seveda lahko uporabita tudi druge igračke, ponudba je velika, če vama je nerodno obiskati trgovino poglejta na sex shop in naročita prek interneta, kar od doma.

Kako prepričati partnerja, da v sex vključita vibrator?

Nekateri moški imajo težave s tem, da bi v intimne trenutke vključila vibrator. Pomembno je, da mu pojasnite, da si vibratorja ne želite zato, ker sam ne bi mogel dovolj dobro opraviti naloge, ampak, da bi rade le popestrile dogajanje. Moški se bojijo tudi, da bi ženske ob uporabi vibratorja uživale bolj kot z njimi. Razložite mu, da ženska z moškim bolj uživa kot z napravo, ki je ne bo nikoli zadovoljila tako kot jo njen moški, če ženska izbere vibrator namesto moškega razlog skoraj nikoli ni spolnost ampak druge težave v zvezi.

Ženska z vibratorjemNekateri pari se bojijo, da bi igračka postala center njune spolnosti in, da bi to pomenilo manj seksa. Pravzaprav igračke v večini primerov pomenijo več seksa. Veliko žensk za dosego orgazma potrebuje veliko časa in energije, če ne čuti, da ima časa dovolj in, da orgazma ne bo doživela pogosto ne čuti želje po seksu oz. seksa le za to, da bi zadovoljila moškega. Ker z vibratorjem ponavadi hitreje doživi orgazem (kar pa ne pomeni, da je orgazem tudi boljši), bo z veseljem večkrat tudi sama prevzela pobudo.

Znano je tudi, da se moški bojijo, da bo ženska postala »odvisna« od svojega vibratorja in brez njega ne bo doživela orgazma. To ni res, raziskave so pokazale, da ženske, ki so s partnerjem uporabljale vibrator zdaj tudi brez njega doživljajo močnejše orgazme kot kadarkoli prej.

Ko boste torej ovrgle vse te nepotrebne skrbi bosta morala izbrati pravo igračko.

Kateri vibrator naj kupiva?

Seveda je najprej potrebno vedeti kateri vibrator je najboljši za vaju in bo zadovoljil vajine želje. O pravi izbiri vibratorjev smo že pisali TUKAJ. Če vibratorja še niste uporabljali vam priporočamo, da si preberete članek, izberete pa lahko klasični vibrator, rabbit vibrator, analni vibrator oz. kakšno drugo igračko.

Kako začeti?

Klasični vibratorZačnita počasi, z najmanjšo hitrostjo počasi stimulirajte njen klitoris. Nekatere imajo raje, da stimulacije niso premočne, drugim je všeč da so. Ko boste ugotovili kaj najbolj ustreza vaši partnerici bo lažje. Predlagamo tudi, da uporabita lubrikant, da se izogneta morebitnemu neprijetnemu občutku.

Seveda pa ni nujno, da vibator na partnerici uporablja moški. Poskusita zamenjati vlogi, morda vas bo presenetilo, ampak veliko moških uživa, ko ga partnerica zadovoljuje z vibratorjem. Moški imajo raje bolj intenzivne vibracije, osredotočite se predvsem na glavico penisa in se premikajte v majhnih krogih. Verjetno samo z vibratorjem ne bo doživel orgazma zato ga vključite v oralni sex. Seveda pa ga lahko, če se partner s tem strinja, uporabita tudi za analni seks.

Veliko moških vzburja tudi samo gledanje partnerice med zadovoljevanjem z vibratorjem, poskusite, morda vama bo všeč.

Tukaj je nekaj splošnih nasvetov, vendar je vsak par drugačen, zato morata sama ugotoviti kaj vama najbolj ustreza. Ne bojte se poskusiti kaj novega. Veliko užitkov v troje vam želimo :)

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice