Vibratorji Tickler

Erotične igračke

Razmišljate o nakupu vibratorja pa ne veste kaj izbrati? Vibratorji Tickler niso le privlačenga izgleda in živih barv, ampak so tudi izdelani iz visoko kakovostnega materiala in vodoodporni, s številnimi oblikami in funkcijami, zaradi katerih so primerni tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo, pa vas ne bodo nikoli pustili na cedilu. Spolni užitki bodo z njimi dobili popolnoma nov pomen in člani družine Tickler bodo postali vaša nova najljubša igračka, ki je ne boste hoteli nikoli odložiti!Clit Tickler

Erotični pripomočki, med katerimi so zagotovo najbolj priljubljene različne oblike vibratorjev, danes niso več tabu in za poživitev svojega spolnega življenja jih uporablja veliko parov in posameznikov.

Ko se odločate za nakup nove seks igračke, morate vedno upoštevati določene dejavnike in lastnosti. Vibratorji Tickler veljajo za zelo priljubljeno znamko erotičnih pripomočkov, saj se lahko pohvalijo s številnimi pozitivnimi lastnostmi.

Ne le, da so izdelani iz zelo kvalitetnega silikona, so gladki in na dotik zelo prijetni, obenem pa tudi prijazni telesu. Vibratorji Tickler so vodoodporni in zato, ne glede za kateri model vibratorja se odločite, jih lahko uporabljate pod tušem ali v kopalni kadi.

Še ena lastnost, ki je pomembna kadar se odločate za vibrator, je stopnja hitrosti oziroma intenzivnosti vibriranja.

Tickler vibratorji se pohvalijo z dvo- ali trostopenjsko hitrost ter so zelo tihi, kar je vsekakor zelopriročna lastnost v hiši s tankimi stenami. Ker je izbira vibratorjev Tickler zelo široka, na voljo so namreč štiri različne kolekcije, bo vsak našel nekaj zase.

Cute Tickler je vibrator, ki omogoča srednje močne vibracije, ima mehko površino, zaradi njegovega močnega korena, ki ustvarja visok pritisk pa Cute Tickler lahko uporabljate tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo.

Naslednji Tickler vibrator se imenuje Sunny in spominja na igračko, ki je ne boste hoteli nikoli odložiti. Sunny je s svojo glavo v obliki mehurčka, odlična izbira za vse, ki jim paše hiter tempo mehkejših vibracij.

Mystic Tickler je vibrator z zelo zanimivo obliko. Dve anteni, ki nudita presenetljivo močno plapolanje mehkih vibracij vas bosta popeljali do užitkov, kot jih do sedaj niste poznali.

Bunny velja za najbolj energičnega, Rebel pa vas bo navdušil s svojimi globokimi vibracijami G točke. Naslednja skupina vibratorjev Tickler so tako imenovani Poweticklerji, gre za še bolj močne, drzne in večje erotične igračke, ki vas bodo popeljale do velikega O.Analni čep

Conny, Seti, Nosy in Bubbly so imena treh korenjakov, ki so na voljo v zelo privlačnih barvah in oblikah. Seti izstopa s svojo nezemeljsko obliko ter je kot nalašč za odkrivanje klitorisa, Coney bo z močnimi vibracijimni poskrbel za super dražanje klitorisa, medtem ko Bubbly daje vtis, da ga bo razneslo od pričakovanja vsakič, ko ga boste vklopili.

Njegova moč vibracij se nahaja v treh kroglicah, zaradi katerih je primeren tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Tretjo skupino vibratorjev Tickler sestavljajo Cheeky, Wavy, Curvy in Starlet. Gre za tako imenovane Rocket Tickler vibratorje. Ponašajo se z mehko obliko, močno vibracijo, živahnimi barvami in zanimivi oblikami, ter so tako kot vsi vibratorji Tickler izdelani iz kvalitetnega materiala in odporni na vodo.

Cheeky je predrznež, ki vas bo navdušil s prodiranjem in vibriranjem, z Wavyjem boste odkrili užitek na krajih, ki niste vedeli, da obstajajo, z dvema hitrostima in tremi načini vibriranja pa ni nič manj učinkovit niti Curvy. Doubletickler je četrta skupina, ki jo sestavljata Bossy in Shorty, ki sta poznana po svoji dvojni naravi in odlično dopolnjujeta družino Tickler. Primerna sta za vse, ki radi eksperimentirajo in se ne bodo prestrašili drznosti vibratorjev Doubles.

Analni vibrator P-točke

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice