Masažni vibrator LELO SMART WAND 2

Erotične igračke, Video prispevki

V Svetu užitka ti danes predstavljamo izjemen izdelek - Masažni vibrator LELO Smart Wand 2. Redkokateri proizvajalec uspe tako združit luksuzen dizajn in zmogljivost, kot to zna Lelo.

Masažni vibrator Lelo Smart Wand 2 je izjemen masažer za telo in klitoris, izdelan iz zelo prijetnega, mehkega, telesu varnega silikona, ki omogoča izjemno zadovoljstvo. Uporabiš ga lahko za masažo klitorisa ali za celo telo, na primer za noge, rame, vrat ali hrbet.

Ima ukrivljen ročaj, ki ti omogoča udobno držanje in lažji dostop do težje dosegljivih mest, in glavo, ki se nekoliko upogiba, in se dobro prilagaja telesu. Njegova vzdržljivost ti obljublja neskončne ure veselja, ker pa je vodoodporen, si lahko privoščiš masažo tudi pod tušem ali v kadi.

Masažnemu vibratorju Lelo Smart Wand 2 je priložen je tudi kabel za USB polnjenje. Z dvema urama polnjenja si zagotoviš kar 4 ure delovanja, kar je več kot pri večini drugih vibratorjev. V kompletu prejmeš še torbico za shranjevanje, kamor lahko vibrator varno pospraviš, in pa navodila.

LELO Smart Wand 2 je predstavnik generacije 2

Od svojega predhodnika, Lelo Smart Wand, se razlikuje po tem, da se polni na USB, in ne s stenskim adapterjem. Njegova baterija zdrži dlje kot pri drugih vibratorjih, ponuja več nastavitev vibracij in več moči, masažer pa ima tudi izboljšan ročaj - to pomeni, da ga je lažje držati in upravljati.

Smart Wand je izjemno enostaven za uporabo. Pred uporabo ga napolniš in vključiš s pritiskom na +. S pritiskom na srednji gumb lahko izbiraš med 10 vibracijskimi vzorci s spremenljivo intenzivnostjo. Vzorci zajemajo vse, od konstantnih vibracij, valovanja, do pulziranja. Njihovo intenzivnost prilagajaš s pritiskom na + in - . Z dolgim pritiskom na gumb - pa ga ugasneš.

Smart Wand 2 lahko tudi zakleneš in se s tem izogneš nenamerni aktivaciji. Za zaklep pritisneš gumb + in - hkrati in ju držiš 5 sekund. Na isti način ga potem odkleneš nazaj.

Uporaba Smart Wand-a 2 s kremami za roke ali s silikonskim lubrikantom ga lahko poškoduje, zato zanj vedno uporabi lubrikant na vodni osnovi. Izdelek vedno temeljito očisti pred in po uporabi. Učinkovit način je uporaba namenskega čistila za erotične igrače, lahko pa silikon opereš s toplo vodo in antibakterijskim milom, spereš s čisto toplo vodo in posušiš s suho krpo ali brisačo.

Nikoli ne uporabljaj čistil, ki vsebujejo alkohol ali aceton in masažerja ne puščaj na sončni svetlobi.

Koncentrirana moč, eleganten dizajn in zmogljivost

To so razlogi, s katerimi masažni vibrator Lelo Smart Wand 2 izstopa od drugih. Če iščeš močne, globoke vibracije in dobro narejen, zanesljiv vibrator, je Lelo Smart Wand 2 popolna izbira.

Hvala za ogled in lep pozdrav do naslednjič, spremljaj pa nas tudi na družabnih omrežjih, Facebook in Instagram.



Eva
Piše o vsem, najraje pa razbija mite in predsodke. Spolnost dojema kot umetnost. Je izjemno širokih nazorov.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice