Vibracijski metuljček za prvovrstno stimulacijo

Erotične igračke

Verjetno večina ljudi ob besedi vibrator pomisli na tistega klasičnega v obliki penisa, veliko pa jih ne ve, da obstaja veliko različnih oblik vibratorjev, ki se razlikujejo tudi po načinu, moči in hitrosti vibriranja in seveda tudi namenu. Vedno bolj iskani so vibratorji, ki so namenjeni stimulaciji klitorisa.

Veste kaj je vibracijski metuljček?

To je vibrator namenjen samo ženskam, oblikovan tako, da ženskam daje neverjetne užitke, tako med sexom s partnerjem kot tudi, ko ga uporablja sama. Vse več žensk kupuje metuljčke, saj jih namestijo s pasom in regulirajo moč in način vibriranja.

Metuljček, najdete ga tudi pod imenom erotični metuljček, se tesno prilega na klitoris, brez dejanske vaginalne penetracije. S trakovi ga namestite na klitoris, tako da ga pripnete okoli pasu ali okoli nog.

Vibrator v obliki metulja,“krila” premika gor in dol v različnih načinih hitrosti in stimulira klitoris na neverjeten način, ki ga pred njegovo uporabo ženske niso poznale. Kot vse, tudi to igračko lahko kupite iz različnih materialov, od mehkega, želeju podobnega do tistih narejenih iz mehke plastike, prav tako lahko izbirate med široko paleto barv, najpopularnejši so v roza in vijolični barvi.

Kako deluje?

Narejen je tako, da stimulira ščegetavček. Trdno ga namestite s trakovi, da ostane na željenem mestu in vklopite hitrost in način vibriranja kot si želite. Ugotovile boste, da je stimulacija klitorisa nežna a hkrati veliko bolj intenzivna kot pri preprostem drgnjenju s prsti, kar večina žensk počne pri masturbiranju.vibracijski-metuljcek

Ženske večinoma metuljček uporabljajo za masturbacijo, vse več pa ga vključuje tudi v sex s partnerjem, saj konstantna stimulacija klitorisa med sexom žensko pripelje do neverjetnih orgazmov. Ker ga namestite s trakovi, niso v napoto partnerju, ugotovile pa boste, da je sex veliko bolj zadovoljujoč z dvojno stimulacijo kot samo z vaginalno stimulacijo partnerjevega penisa.

Obstaja več različnih oblik, tradicionalni so tisti, ki so opisani zgoraj, torej stimulirajo klitoris, namestite jih s trakovi, da so vaše roke proste, upravljate pa jih z daljincem, ki je pritrjen nanj. Druga vrsta je metuljček z brezžičnim daljinskim vodenjem, tretji pa tak s pritrjenim dildom ali analnim čepom, ki vam poleg stimulacije klitorisa ponuja še vaginalno ali analno stimulacijo.

Lezbijke imajo pogosto celo raje stimulacijo metuljčka, ki posnema oralni sex kot vaginalno penetracijo. Uporabljajo jih lahko tudi ženske, ki še niso imele spolnih odnosov, tako lahko uživajo brez penetracije, čemur se pri uporabi dildov in klasičnih vibratorjev ne morejo izogniti.

Stimulacija klitorisa je odličen način masturbacije, saj ob užitkih, ki vas preplavljajo sprostite napetost in zmanjšate stres. Ti vibratorji so odlični za ženske, ki uživajo v stimulaciji klitorisa, posebej za ženske, ki ne morejo doseči orgazmov brez tovrstne stimulacije in pa nosečnice, ženske, ki so pred kratkim rodile ali tiste, ki imajo težave urinskega trakta. Uporabljate jih lahko doma, v varnem zavetju vaše spalnice, če želite pa ga lahko uporabite tudi zunaj, namestite ga tako, da bo trdno stal na mestu in, da pod obleko ne bo viden, tako lahko uživate kamorkoli greste.

Butterfly vibrator je lahko čudovit dodatek za popestritev vašega življenjskega sloga in vašega spolnega življenja, brez penetracije.

Privoščite si enega izmed metuljčkov iz naše ponudbe in se prepustite užitkom:

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice