Bedroom Fantasies

Erotične igračke

Ali si naveličana nad tem, da moraš vedno delati kompromise med ceno in kakovostjo? No, z našo novo znamko BDSM pripomočkov, Bedroom Fantasies, lahko kinke in fetiše raziskuješ kvalitetno in cenovno ugodno!

V zbirki najdeš vse od lisic in kompletov za vezanje pa do šeškal, optrnikov, gagov, sponk za bradavičke, wartenberg koleščkov in prevez za oči.

BDSM komplet

Če si v BDSM svetu nova in res ne veš s čim bi začela, potem ne moreš zgrešiti s klasičnim BDSM kompletom.

Če te najbolj mika to, da si ti ali pa tvoj partner zvezana, potem predlagam komplet za vezanje Total Restraint, kjer dobiš lisice za roke in gležnje ter ovratnico s povodcem.

komplet Total Restraint

Če pa bi rada malo več raznolikosti, potem si privošči BDSM komplet Kinky Bondage, kjer dobiš lisice za roke, prevezo za oči, floger in 2 sveči, ki jih lahko uporabljaš za temperaturne igre in igre z voskom.

komplet Kinky Bondage

Lisice, ovratnice, floger in preveze za oči so narejene iz trpežnega umetnega usnja, ki je prijeten na otip in povsem enostaven za čiščenje.

Vezanje

Vse pripomočke, ki sem jih naštela v kompletih, seveda lahko kupiš tudi ločeno.

Poleg tega imajo tudi tak poseben Bondage trak, ki na prvi pogled izgleda kot izolirni trak, s to razliko, da se ta trak ne lepi na kožo, pač pa samo nase.

Bondage trak

Bondage trak na koži

Če pa že imaš lisice za zapestja in gležnje, potem lahko enostavno dokupiš trak Hog Tie. Če pa vse želiš v kompletu lahko kupiš Hog Tie z lisicami vred.



Še en popularen pripomoček, ki ga lahko uporabljaš na ogromno različnih načinov je nastavljiva kovinska palica z obročki. Na palici so 4 obročki, na katere lahko pripneš lisice in je dolga 62 cm. Skrajšaš pa jo lahko na 41 cm.

kovinska palica z obročki

dolžina palice

In če smo že pri vezanju, ne smemo pozabiti na posteljni komplet za vezanje Under The Bed. Gre za trakove, ki jih namestiš pod jogi, nato pa nanje privežeš svojega partnerja.

posteljni komplet za vezanje Under The Bed

Šeškanje

En najbolj popularnih elementov BDSMja je šeškanje. Bedroom Fantasies zato ponuja floger iz umetnega usnja, šeškalo in jahalni bič.



Ne pozabi, da floger lahko uporabljaš na več različnih načinov. Med drugim lahko z njim samo nežno drsiš po telesu partnerja ali pa ga uporabljaš za šeškanje. Preden se lotiš šeškanja s flogerjem, to vadi na blazini. Ker je floger dolg in mehak, na začetku nad njim ne boš imela toliko nadzora. Ampak ne skrbi, vaja dela mojstra.

Wartenberg kolešček

Aluminjast Wartenberg kolešček se uporablja za senzorično stimulacijo. Ostre konice dražijo kožo in tako povečajo njeno občutljivost.

Kolešček lahko uporabljaš skoraj povsod po telesu, na primer po prsih, trebuhu, notranji strani stegen …

Waterberg kolešček

Gag

Gag je še en popularen BDSM pripomoček. V kolekciji Bedroom Fantasies lahko izbiraš med klasičnim silikonskim gagom z luknjicami za dihanje in gag obročkom s sponkami za bradavičke.



Sponke za bradavičke

Seveda pa lahko izbereš samo sponke za bradavičke s ketnico, brez gaga, ali pa sponke za bradavičke, ki imajo tudi sponko za klitoris.

sponke za bradavičke s ketnico

Sponke za bradavičke s sponko za klitoris

Oprtniki

Poleg vsega naštetega, imajo še veliko izbiro oprtnikov, tako za moške, kot za ženske.

Klasične oprtnike lahko uporabljaš kot modni dodatek, če želiš pa lahko izbereš tudi takega, ki ob enem služi kot bondage …. Katerega bi pa ti izbrala?



Z oprtniki zaključujemo današnjo temo, si pa seveda vse izdelke in več o znamki Bedroom Fantasies lahko pogledaš na naši spletni strani Svet Užitka ali pa nas obiščeš v trgovina v Ljubljani in Kranju.

Če imaš kakšno vprašanje nas vedno lahko pokličeš ali pišeš na naš e-mail naslov. Ne pozabi pa nam slediti na socialnih omrežjih, najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Spremljaj tudi naš blog, saj se vedno najde kak uporaben nasvet ali članek, ki ti bo zagotovo prišel prav.

neza
bio_neza

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: