Secret Pleasure Chest Black Fantasy

Erotične igračke, Video prispevki

Verjameš ali ne, med nami je veliko ljubiteljev BDSM igric. Kaj je BDSM? To je splošen izraz, ki pokriva celo vrsto fetišev, ki vključujejo vezanje, dominacijo, sadizem in mazohizem. Šeškanje, zavezovanje, maske, lisice, in podobno.

Če spadaš med tiste, ki te te stvari zanimajo, imam zate idealno stvar, komplet erotičnih igračk Secret Pleasure Chest Black Fantasy.

Elegantna škatla Secret Pleasure Chest Black Fantasy vsebuje 10 erotičnih BDSM igrač.

Pa poglejmo, katere igračke se skrivajo v njej.

Maska za oči

Maska, ki popolnoma prekrije oči in s tem omogoči bolj vznemirljivo igro, ker ne veš, kaj te čaka.

Vrv za vezanje

Vrv je dolga 10 metrov. Uporabiš jo lahko za bondage, torej zavezovanje telesa, ali pa z njo privežeš partnerja ali partnerko na posteljo. Mimogrede, bondage je cela umetnost, bistvo bondage-a pa je, da prevzameš kontrolo nad zavezanim v svoje roke.

Lisice za zapestja in gležnje

Lisicam lahko nastaviš velikost. Lahko jih pustiš povezane skupaj, ali pa jih ločiš. Obročki na njih ti omogočajo tudi privezovanje. Lisice so na notranji strani podložene z mehko podlogo, da bo nošenje bolj udobno.

Ovratnica

Ovratnica je, prav tako kot lisice, podložena. Tudi ovratnica je nastavljiva, poleg pa prejmeš tudi povodec, ki omogoča lažje vodenje.

Pernato žgečkalo

S pernatim žgečkalom še dodatno vzbudiš čute

Črn bič z resicami in čvrstim ročajem

Bič zagotavlja zelo dober oprijem. Bič lahko uporabiš tako za nežno predigro kot za intenzivnejše šeškanje.

Loparček za šeškanje

Tudi loparček, lahko uporabiš za šeškanje.

Sponke za bradavičke

Ker so bradavičke ene glavnih erogenih con, so tukaj še sponke za bradavičke. Te so nastavljive, zato lahko izbereš, kako intenzivno stimulacijo hočeš.

Gag ball

Gag ball premera 4,2 cm je izdelan iz umetnega usnja in ima nastavljiv naglavni trak. Kroglico daš v usta, s tem onemogočiš govorjenje in si simbolično partnerja tudi podrediš, kroglica pa ima luknjice za lažje dihanje.

Vse erotične igračke kompleta Black Fantasy so univerzalne velikosti in uniseks, kar pomeni, da jih lahko uporabljate tako moški kot ženske. Izdelane so iz kakovostnih materialov, kot so usnje, poliester, kovina in PVC. Komplet je tudi odlično darilo.

V naši ponudbi najdeš tudi druge BDSM komplete, ki bodo poskrbeli maksimalen užitek.

Piši nam in spremljaj naše objave na FB in IG, tako lahko izveš še več. Za še več video vsebin, pa poskrbimo na našem YouTube kanalu.

Eva
Piše o vsem, najraje pa razbija mite in predsodke. Spolnost dojema kot umetnost. Je izjemno širokih nazorov.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: