BDSM pripomočki, ki jih potrebuje vsak!

Za drzne in predrzne, Erotične igračke, Video prispevki

Leta 2015 je luč sveta ugledala trilogija 50 odtenkov sive in svet se je spremenil za vedno. Knjige dokaj nazorno (in ne preveč realistično), opisujejo dinamiko med podrejenim in nadrejenim v BDSM zvezi. In ker so to knjigo prebrale skoraj vse gospodinje na svetu, je BDSM postal nekaj o čemer kar naenkrat govorijo vsi. Vključno s sosedovo Francko, ki gre vsako nedeljo v cerkev. BDSM igrice niso več rezervirane samo za najbolj "perverzne", ampak to počne vse več ljudi. Pa veš, kateri BDSM pripomočki bi ti prišli prav, da bo zvečer še bolj zabavno?

Vezanje

Če je omejevanje gibanja nekaj, kar te zanima, potem se bo tukaj zagotovo našlo kaj zate. Med najbolj priljubljenimi BDSM pripomočki so seveda lisice, ki so tudi zelo enostavne za uporabo. Lahko pa za vezanje uporabiš tudi kaj drugega.

Obstajajo tudi taki posebni trakovi za vezanje, ki izgledajo kot izolir trak, ampak se ne lepijo na kožo. Lepijo se samo nase.

In če smo že pri vezanju, ne smemo pozabit na vrvi! Iz tega je na Japonskem nastala cela umetnost, ki se ji reče Shibari. Vendar je zato potrebno veliko časa in znanja.

Če uporabljaš vrvi, moraš res vedeti kaj delaš. Dobro je, da vadiš na pohištvu ali pa na sebi, preden to delaš na drugi osebi. Res moraš biti previden in natančen. Zraven pa imej vedno škarje, da vrvi prerežeš, če je treba. V ponudbi imamo škarje, ki so narejene tako, da enostavno pridejo pod vrv in ne morejo poškodovati kože.

Namesto vrvi za vezanje pa lahko uporabiš tudi svilene trakove. So super stvar, ker jih lahko uporabljaš še za druge stvari, naprimer kot prevezo za oči.



Preveze za oči

Ko nekomu zavežeš oči, je prikrajšan za enega izmed petih glavnih čutov. Ampak kar naenkrat so zato vsi ostali čuti toliko bolj izostreni. Ne veš kdaj, kje in kako se te bo partner dotaknil in kaj bo naredil, zato si ves čas si v pričakovanju, kaj te čaka. Lahko da šeškanje, žgečkanje ali pa kaj drugega.

Namesto svilenih trakov pa lahko uporabiš tudi masko. Tudi tista za spanje bo super!

Za tiste, ki pa jim je to premalo, pa obstajajo tudi take maske, ki prekrijejo celo glavo, razen ust. Ne samo da ne vidiš, tudi manj slišiš. Senzorna deprivacija je tako precej bolj intenzivna kot samo s prevezo za oči.



Gagi

Z gagom lahko precej utišaš partnerja. Obstaja veliko različnih velikosti, ampak če si začetnik, začni z manjšimi.

Gag ponavadi precej oteži požiranje sline, tako da pazi, da partner ni predolgo na hrbtu ali pa v kakšnem drugem položaju, v katerem bi mu slina zašla v sapnik. Zgodilo se je namreč tudi že to, da se je kdo zadušil.

Da pa do tega ne pride, se je nujno že v naprej dogovoriti za nekakšen neverbalni znak, da lahko poveš, da potrebuješ pavzo.



Sponke za bradavičke

A ti paše stimulacija bradavičk? Ali pa jo mogoče celo rabiš, da ti pride? Če je odgovor na karkoli od tega ja, potem ti bodo zagotovo všeč sponke za bradavičke. In ne se ustrašit, ker misliš, da more to zelo boleti. Če ti ni všeč bolečina, lahko dobiš tudi take nastavljive, ki so v bistvu prav prijetne. Predvsem za začetek pa so primerne take, ki so nastavljive.

Obstajajo pa tudi take bolj ekstremne. Na primer z utežmi.

Namestijo se na koren bradavičke, lahko pa tudi kar na areolo. S tem malo omejijo pretok krvi in še povečajo občutljivost za še več stimulacije.



Igračke za šeškanje

Šeškalo

Slej ali prej se zgodi to, da je roka za šeškanje premalo. In ko se to zgodi je treba v roke vzeti šeškalo. In zakaj šeškalo?

Zato, ker so šeškala veliko bolj raznovrstna kot je roka. Že z roko lahko narediš veliko, ampak šeškal pa imaš toliko različnih vrst, da roka težko tekmuje z njimi.

Veliko šeškal je na eni strani oblazinjenih, na drugi so pa čisto ravna. Narejena so iz različnih materialov in imajo različne teksture. Nekateri imajo tudi luknjice, da še bolj zapeče ali pa kakšne napise in vzorčke, da se potem pozna odtis.

Pa še nasvet za šeškanje.

Če maš tako šeškalo, ki je eni strani oblazinjeno, začni s to stranjo, da partnerja najprej malo ogreješ. Podobno kakor ko moraš pred treningom ogreti mišice. Lahko tudi najprej začneš z roko pa potem nadaljuješ s šeškalom. In pa še to. Ne udarjaj vedno enako. Vsake toliko časa, preseneti s kakšnim močnejšim udarcem in potem nadaljuj malo bolj nežno.



Flogerji

Tut različnih flogerjev je ogromno. Pri nas jih najdeš med ponudbo bičev. Flogerji in biči sicer niso ista stvar, ampak na naši strani so na istem oddelku.

Floger ima ročaj in repke ter se od biča razlikuje ravno po repkih. Bič ima namreč samo en rep, floger pa jih ima več.

Flogerji so lahko res nežni. In če so narejeni iz kakšnega bolj mehkega materiala, je floganje skoraj kot nekakšna masaža. Če pa to ni zate, izberi takega, ki ima trše in širše repke. Ali pa še bolje, pletene. Taki pa že kar dobro zabolijo.

Tudi silikonski flogerji, čeprav so iz mehkega materiala, dobro zapečejo.

Preden začneš uporabljat floger ali pa bič, vadi na kakšni blazini. Če nimaš dobre predstave o tem, kako dolgi so repki in če slabo ciljaš, je floganje lahko zelo nevarno!

In še to. Ko uporabljaš floger, je  vse v zapestju. Ne uporabljaj cele roke, ker boš prej utrujen.



Biči

Biči niso primerni za začetnike, tako da o tem nekaj samo na kratko. Tudi veliko ljudi, ki obožuje šeškanje, se uporabi biča raje izogiba.

V primerjavi s flogerji so neprimerljivo bolj boleči in nič ni čudno, če dobiš kakšno brazgotino. Ker so daljši je potrebno imeti tudi veliko več nadzora nad njimi, saj lahko zelo hitro pride do nesreče, če ne veš, kaj delaš.

Torej, če si želiš uporabljat bič, bodi zelo previden in veliko vadi!

Palica

Obstajata dve glavni vrsti palic. Šiba in pa "jahalna palica".

Bolj je šiba tanka, bolj zaskeli. Meso se kar malo ovije okrog palice in zato je tako boleče. Če pa je palica bolj debela, pa tudi zelo zaboli in lahko pusti tudi kakšno modrico.

Pri teh "jahalnih" palicah načeloma uporabljaš konico.



Če te zanima še kaj, nas lahko vedno tudi pokličeš ali pa kontaktiraš na družbenih omrežjih. In ko smo že ravno pri družbenih omrežjih, ne pozabi nam slediti tudi tam! Ustvarjamo en kup zanimivih vsebin pa še med prvimi boš izvedel za vse akcije, ki jih imamo ;)

Lucija
bio_lucija

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: