Moška erotična oblačila

Erotične igračke

Poleg različnih erotičnih pripomočkov in igračk so odlična popestritev spolnega življenja tudi različna erotična oblačila. Ženske lahko izbirajo med pestro ponudbo najrazličnejšega seksi spodnjega perila, ki je ponavadi iz čipke in zapeljivimi erotičnimi kostumi iz lateksa in usnja, vedno bolj bogata pa je tudi ponudba moškega erotičnega perila in oblačil!

Medtem ko so ženska erotična oblačila že dolgo časa nekaj popolnoma običajnega in jih lahko najdemo v omari številnih pripadnic nežnejšega spola, pa so moška erotična oblačila še ne dolgo nazaj veljala bolj za tabu kot pravilo. Toda tudi to se spreminja in vedno več moških se odloči svojo partnerico presenetiti s kosom erotičnega oblačila in tako začiniti dogajanje v spalnici.

Najbolj pogosta izbira moškega erotičnega oblačila so seveda takšne in drugačne seksi spodnjice, ki mu jih lahko podarite kot darilo, če sam nima dovolj poguma, da bi jih kupil.Wetlook moška majica

Poleg tangic, ki poudarijo moško zadnjico in različnih zabavnih boksaric, se vedno lahko odločite tudi za različne erotične kostume, ki so najbolj pogosto izdelani iz lateksa ali usnja in pri katerih je zelo pomembno, da izberete pravo velikost, da bodo ta kar se da udobna.

Med najbolj priljubljnimi erotičnimi kostumi so brez dvoma različne uniforme, ki že od nekdaj privlačijo številne ženske. Tako so mornarske, vojaške ali policijske uniforme zelo priljubljena izbira erotičnih oblačil, ki bo popestrila vaše spolno življenje in mu vrnila tisto iskrico.

Za bolj drzne in željne eksperimentiranja so odlična izbira tudi moški bodiji, ki so izdelani iz PVC-ja, lateksa ali usnja, nekateri med njimi pa so izdelani tudi sami iz nekaj usnjenih trakov. Obstjajo tudi moški mankiniji ali bodiji v boksarskem stilu, izbira je predvsem odvisna od okusa in želja.

Erotična oblačila danes lahko kupite iz udobja domačega naslonjača in le z nekaj kliki, predvsem pa je pomembno, da se pred nakupom dobro pozanimate o partnerjevi velikosti, ki igra ključno vlogo pri tem ali se bo v erotičnih oblačil počutil seksi in udobno.

Miha
Piše o zanimivih tematikah brez obzira na predsodke in tabuje. Zanima ga predvsem vpliv seksa na družbeno socialno življenje in ti s svojim znanje z veseljem pomaga z nasveti in predlogi.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice