Panthra

Erotične igračke, Video prispevki

Danes ti predstavljam znamko Panthra, kjer bo čisto vsaka lahko našla nekaj zase.

Če imaš rada bolj diskretne stvari, se v kolekciji skriva vibrator, ki od blizu zgleda kot šminka! Če pa si želiš nekaj bolj predrznega, ti bo zagotovo všeč kinky komplet z bičem, analnim čepkom, vibratorjem, lisicami in še več!

Za po vrhu vsega pa imajo tudi maske. Ker to, da imajo vse, kar si lahko želiš, mislim čisto resno ;)

Naj začnem z najbolj zanimivo zadevo, ki jo znamka Panthra ponuja. To je 8 delni komplet Panthra Gato.  

Panthra Gato

Če si želiš v spalnico prinesti nekaj vznemirljivega, si privošči ta komplet!

V kompletu se skriva osem kvalitetnih izdelkov po nori ceni, za po vrhu vsega pa zraven dobiš še torbico za shranjevanje.

Komplet vsebuje ovratnico s povodcem in lisice za gležnje in zapestja. Narejeni so iz zelo mehkih materialov, velikost pa lahko spreminjaš. Zraven dobiš še šeškalo, bič in masko ter vibrator in analni čep.

Vibrator je narejen iz plastike in ga enostavno prižgeš tako, da pritisneš gumb na dnu vibratorja. Deluje na baterije. Pred prvo uporabo moraš samo odstraniti plastiko, ki jih prekriva. Vibrator ima več različnih načinov vibriranja.

Analni čepek je narejen iz silikona in je super za začetnike. Narejen je iz res mehkega in upogljivega silikona, zato je tudi tako zelo udoben.

Če pa se ti ta komplet vseeno zdi malce preveč za začetek pa si poglej, kaj vse še imamo v tej kolekciji.

Panthra Nayo

Nayo bullet vibrator je popolna izbira, če si želiš vsestransko uporabno igračko, ki jo lahko vedno in povsod vzameš s sabo. Idealna je za stimulacijo klitorisa, vulve, bradavičk in drugih delov telesa.

Narejen je iz silikona, polni pa se z USB polnilcem. Poleg tega je bullet vodoodporen in ga lahko uporabljaš tudi pod tušem ali v kadi. Prižge se tako, da 3 sekunde držiš gub na dnu. Izbiraš pa lahko med 10 različnimi načini vibracij.

Si želiš še več diskretnosti?

Potem bo bullet vibrator Asha pravi zate. Na prvi pogled zgleda kot šminka in kljub temu, da je res majhen ter diskreten, je zelo zmogljiv in tih ob enem.

Panthra Asha

Super je za stimulacijo različnih delov telesa in je primeren tako zanjo, kot zanj. Uporabiš ga lahko za stimulacijo bradavičk in klitorisa ali pa za stimulacijo mod in penisa.

Ko ga hočeš uporabiti, samo odstraniš pokrovček. Vibrator ima mehko silikonsko prevleko in je vodoodporen. Prižgeš ga tako, da 3 sekunde držiš gumb za vklop. Ima 10 različnih načinov vibriranja in med njimi enostavno preklapljaš tako, da pritisneš na gumb za vklop. Polni se z USB polnilcem.

Panthra Maha

Naredi si življenje bolj zanimivo z vibracijskim jajčkom na daljinsko upravljanje!

Jajček uporabljaš tako, da ga najprej očistiš, nanj naneseš lubrikant in ga vstaviš v nožnico. Nosiš ga lahko doma ali pa greš z njim na zmenek. Partnerju lahko prepustiš tudi nadzor nad svojim užitkom tako, da mu prepustiš upravljanje z daljincem.

Preden začneš z uporabo preveri, da so baterije pravilno vstavljene. Jajček vklopiš tako, da 3 sekunde držiš sredinski gumb na daljincu. Potem pa enostavno preklapljaš med 10 različnimi nastavitvami vibracij z gumboma + in -.

Pa še ena pomembna informacija! Daljinec lovi na razdalji do kar 12m. Super kaj ne?

No in če ti je všeč to, da nekdo lahko upravlja s tvojim užitkom in tudi to, da lahko uporabljaš vibrator v javnosti, potem imam tu še nekaj kar bi ti bilo všeč. To so vibracijske tangice Tania.

Panthra Tania

Vibratorček, ki je priložen hlačkam je ergonomsko oblikovan in narejen iz izredno mehkega in gladkega silikona. Tudi ta deluje tako, da uporabljaš daljinec, ki lovi na razdalji do 12 metrov.

Vibrator diskretno in enostavno vstaviš v žepek hlačk. Prižgeš ga tako, da 3 sekunde držiš gumb za vklop. Na enak način pa ga tudi izklopiš.

Tangice so narejene iz mehkega in elastičnega materiala in čipke. Hlačke so univerzalne velikosti, saj se zaradi svoje raztegljivosti prilegajo skoraj vsaki ženski.

Potem pa, ko se s partnerjem vrneta z večerje, ker se je on ves čas igral z daljincem in te dražil, uporabita še vibrator za pare Zuna in nadaljujeta, kar sta začela.

Panthra Zuna

To je zelo fleksibilen vibrator, ki je namenjen uporabi v paru. Vstaviš ga v nožnico, vendar s tem ne ovira tvojega partnerja. Poleg klitorisa stimulira tudi G-točko in tudi tvojega partnerja.  

Igračka je narejena iz mehkega silikona in je povsem vodoodporna. Polni se z magnetnim USB polnilcem. Prižgeš jo tako, da 3 sekunde držiš gumb za vklop. Na enak način pa jo tudi izklopiš. Preklapljaš lahko med 10 različnimi nastavitvami vibriranja.

Nobena zbirka igračk pa nebi bila popolna brez enega konkretnega vibratorja. In Panthra Nila je točno to.

Panthra Nila

Gre za silikonski vibrator, ki te bo pripeljal do orgazma G-točke. Njegova ukrivljena glava namreč nudi užitke, za katere sploh nisi vedela, da obstajajo.

Vibrator vklopiš tako da nekaj sekund držiš gumb za vklop. Ko zasveti modra lučka veš, da je vibrator vklopljen. Da pa vklopiš tudi vibracije, gumb pritisneš še enkrat. Med različnimi vibracijami pa potem preklapljaš z istim gumbom.

Polni se preko priloženega USB polnilca.

Panthra Shaka

V kolikor ti je ljubša stimulacija klitorisa, potem ti moram predstaviti tudi tale masažni vibrator. Z njim res ne moreš zgrešiti nakupa. Pripeljal te bo ali do orgazma ali pa ti bo zagotovil sproščujočo masažo.

Ker, kdo pa pravi, da ne moreš ene stvari uporabljat na več načinov? ;)

Masažer se vklopi tako, da 3 sekunde držiš sredinski gumb. Različne načine vibracij prav tako spreminjaš s sredinskim gumbom, intenziteto pa z zgornjim ali pa spodnjim gumbom.

Vibrator ima upogljivo glavo, da lahko dosežeš čisto vsak kotiček svojega telesa.

Polni se z USB polnilcem, je odporen na vodo, ni pa vodotesen. To pomeni, da ni nič hudega, če se malo zmoči. Vendar pa nebi bilo dobro, če bi se zmočil cel ali pa bi ga dala pod vodo.

Panthra Kesia

Seveda nismo pozabili tudi na analno stimulacijo. Če tega nisi še nikoli poskusila, naj te ne skrbi, saj je tale komplet narejen prav za začetnike.

Začneš lahko z najmanjšim in nadaljuješ z večjim. Narejeni so iz res mehkega in gladkega silikona, zato je uporaba noro enostavna in udobna. Imajo lepo zaobljeno konico in razširjeno dno za enostavno odstranjevanje.

Ko uporabljaš analne čepke vedno uporabljaj lubrikant. Če je igračka iz silikona, kot so ti čepki mora bit lubrikant na vodni osnovi. Druge vrste lubrikantov bodo poškodovale površino igračke. Priporočam, da uporabiš poseben analni lubrikant, ki je bolj gost in se ne posuši tako hitro.

Če te zanima več o tem, kako začet z analno igro, potem ne pozabi na našem blogu prebrati članka o tem. Povezavo najdeš TUKAJ.

Panthra Zane

Za konec imam pa še nekaj za treniranje mišic medeničnega dna.

Panthra Zane vaginalne kroglice so nepogrešljiv pripomoček za Keglove vaje.

Vsaka kroglica tehta približno 30g in ima v notranjosti protiutež. Ta se pri vsakem gibu kotali naprej in nazaj tako, da boš med nošenjem deležna še dodatne stimulacije. Kroglice lahko vzameš iz silikonskega ovoja.

Z redno vajo boš okrepila mišice medeničnega dna, kar pa lahko med drugim privede tudi do bolj intenzivnih orgazmov.

Upam, da ti je bila predstavitev všeč! Ne pozabi pa nam slediti tudi na Instagramu, Facebooku, YouTube kanalu in Tik Toku, kjer odkriješ še veliko naših zanimivih vsebin.

Lucija
bio_lucija

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: