Z vibratorji Bloom boš zacvetela!

Nasveti za boljši seks, Video prispevki

Živjo! Upam, da si pripravljen/a na nekaj čudovitega. Danes ti namreč predstavljam novo znamko vibratorjev - Bloom. Te zanima, zakaj so očarali mene?

Všeč mi je njihov privlačen dizajn. Že njihova embalaža je čudovita, res tako nežna in ženstvena. Vsi štirje vibratorji so zelo okusno oblikovani, vsekakor pa takoj, ko jih primeš v roko opaziš tudi na otip prijeten in mehek material. Več o tem v nadaljevanju.

Znamka Bloom si je za svoj zaščitni znak izbrala cvetje, zato so tudi vibratorji poimenovani po njih: orhideja, vijolica, vrtnica in tulipan. Pa pojdiva lepo po vrsti in poglejva, v čem se razlikujejo.

Orhideja, The Orchid, je masažni vibrator in je namenjen zunanji stimulaciji. Z njim lahko stimuliraš vse svoje najbolj občutljive dele telesa. Če najbolj uživaš v zunanji stimulaciji, je to zagotovo prava izbira zate.

Vijolica, The Violet, je rabbit vibrator. Zdaj verjetno že veš, da so to najbolj prodajani vibratorji, saj zaradi svoje oblike nudijo notranjo in hkrati tudi zunanjo stimulacijo.

Vrtnica, The Rose, je prava izbira za ženske, ki obožujejo stimulacijo G-točke, torej samo notranjo stimulacijo.

Tulipan, The Tulip, pa je najbolj posebne oblike. Dva jezička, ki natančno zadeneta pravo mesto, sta idealna za stimulacijo klitorisa.

Zdaj ti moram pa nujno pokazati še, kako z vibratorji upravljaš, saj imajo ti eno posebno lastnost, ki ti bo zagotovo všeč.

Poglejmo najprej, kako vibrator napolniš. Vsi Bloom vibratorji se polnijo s priloženim USB polnilcem. Pred prvim polnjenjem moraš predreti luknjico za polnilec. Vibrator enostavno vklopi v USB vtičnico in po približno 90 min bo napolnjen.

Zdaj pa tisto najbolj pomembno. Vibrator vklopiš s kratkim pritiskom na gumb za vklop, prižgala se bo tudi lučka. S pritiskom na isti gumb lahko menjaš načine vibriranja, ki jih je kar 5 različnih. Od klasičnega konstantnega vibriranja do različnih načinov pulziranja.

drsnik za hitrost

Kot sem omenila prej, pa imajo vibratorji tudi eno posebnost. Vsak način vibriranja ima 5 hitrosti, teh pa ne nastavljaš s pritiskom na gumb, kot pri večini vibratorjev, ampak enostavno potegneš s prstom čez listke narisane na vibratorju. Poteg v levo bo hitrost zmanjšal, poteg v desno pa povečal.

Izdelek prejmeš v lični magnetni škatlici s cvetlično poslikavo, priložena pa so tudi navodila za uporabo in vzdrževanje. Ker škatel pred odpošiljanjem ne odpiramo, so ti slovenska navodila na voljo za prenos na naši strani.

Poleg tega pa tudi dve majhni pozornosti. Prva je zelo koristna vrečka za shranjevanje vibratorja, ki ti bo pomagala ohraniti vibrator čist in vedno pripravljen za uporabo. Druga pa preveza za oči, s katero lahko še dodatno popestriš posteljne igrice.

In seveda, da ne pozabim. Se spomniš ko sem ti prej pokazala, kako moraš pri prvem polnjenju predreti silikon? To je zato, ker je vibrator vodoodporen, kar pomeni, da ga lahko brez skrbi uporabiš tudi pod tušem.

Za danes je to z moje strani vse. So tudi tebe Bloom vibratorji navdušili tako kot mene? Potem hitro odklikaj na našo stran in izberi svojega. Če te zanima več, si oglej video, ki sem ga posnela zate.



Eva
Piše o vsem, najraje pa razbija mite in predsodke. Spolnost dojema kot umetnost. Je izjemno širokih nazorov.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice