Vibracijski stimulator Senzi

Erotične igračke, Video prispevki

Danes ti predstavljam vibracijski stimulator Senzi. Senzi je drugačen, je nekaj posebnega. Videti je kot toplomer, ampak brez skrbi, ne bo meril temperature.

Namenjen je namreč stimulaciji in ima za to posebej oblikovano konico. Z njo lahko dražiš klitoris, bradavice ali druge občutljive dele telesa.

Nobena skrivnost ni, da večina žensk orgazem doživlja klitoralno oziroma s stimulacijo klitorisa ali drugih predelov, zato je obvezno, da imaš eno takšno specializirano igračko v predalu.

Senzi bo pomagal do orgazma tudi ženskam, ki imajo sicer težave z doseganjem vrhunca oziroma zanj potrebujejo nekoliko več časa.

Kako Senzi deluje?

Če ga želiš vklopiti, držiš gumb za vklop približno 3 sekunde. S tem se stimulator prižge in začne oddajati prve vibracije. Za spreminjanje vibracij kratko pritiskaš gumb. S tem se spremeni način vibriranja. Ko ga želiš izklopiti, ponovno zadržiš gumb 3 sekunde.

Vibracijski stimulator Senzi ponuja 12 različnih načinov vibriranja in ima močan motor.

Še nekaj drugih Senzi lastnosti:

  • Dostopen je v treh različnih barvah: nežno roza, temno vijolični in črni.
  • Njegov ročaj je izdelan iz telesu varnega silikona, konica pa iz trpežne ABS plastike in omogoča učinkovit prenos vibracij.
  • Dolg je 14 cm, njegova glava pa je v nasprotju z večino drugih vibratorjev čisto majhna, s premerom manj kot 1 cm, in zato toliko bolj natančna in direktna.
  • Stimulator je primeren za solo igrice, lahko pa ga seveda prepustiš v roke partnerju. Uporabita ga lahko za predigro ali intenzivno stimulacijo med seksom. Je dovolj majhen in eleganten, da vaju ne bo oviral.
  • Stimulator je tudi v celoti vodoodporen. Zakaj je to pomembno? Ker ga lahko vzameš s seboj pod tuš ali v kad in se prepustiš razvajanju v objemu tople vode in intenzivnih vibracij. 
  • Polniš ga s priloženim USB kablom. Polni se približno dve uri, eno polnjenje pa ti omogoča 60 min užitka. Pa še to, luknjica za polnjenje se nahaja na spodnji strani. Ker je stimulator vodoodporen, je ta luknjica ponavadi malo bolj zaščitena in jo moraš pred prvim polnjenjem predreti. To samo pomeni, da moraš bolj pritisniti, ko vstavljaš kabel vanjo.
  • V paketu pride tudi priročen plastičen etui za varno shranjevanje. Prednost etuija je, da je majhen, da lahko igračko odneseš kamorkoli, da je trden, da se igračka ne bo poškodovala in da po obliki spominja na etui od zobne ščetke. To pomeni, da Senzi lahko odneseš kamorkoli. Kdo bi pa pomislil, da to v resnici ni zobna ščetka :D

Kakšen lubrikant lahko uporabljam skupaj z vibracijskim stimulatorjem Senzi?

Za lubrikant priporočam, da uporabiš tistega na vodni osnovi, da ne poškoduješ površine igračke.

Kaj pa čiščenje?

Pred in po uporabi ga je dobro očistiti.

Predlagam, da uporabiš namensko čistilo za erotične igračke, če ne, pa mlačno vodo. Nežno ga obriši s čisto krpo in že je pripravljen za naslednjo uporabo!

Upam, da te je moj opis prepričal v nakup. Senzi je res vreden svojega denarja.

Spremljaj nas na družabnih omrežjih, Facebook in Instagram. Naročiš pa se lahko tudi na naš YouTube kanal, da boš vedno na tekočem z novimi video vsebinami, ki jih pripravljamo zate.

Eva
Piše o vsem, najraje pa razbija mite in predsodke. Spolnost dojema kot umetnost. Je izjemno širokih nazorov.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice