Art Nouveau kolekcija vibratorjev Rosy Gold

Erotične igračke, Video prispevki

Rosy Gold je blagovna znamka, ki združuje 9 različnih igrač v rožnato zlati barvi. Odlikuje jih privlačen izgled in kakovosten material, primerne pa so tako za prvo darilo kot za izkušene pare.

V kolekciji Rosy Gold se nahajajo vaginalne kroglice, manjša vibratorja Bullet in Mini, dva večja masažna vibratorja, dva manjša masažna vibratorja, ter G-spot vibrator in vibracijski jajček. 

Vse igračke (razen seveda kroglic) vibrirajo in imajo 10 različnih hitrosti. Izdelane so iz ABS-a, kar pomeni, da jih lahko uporabljaš z vsemi lubrikanti (vodnim, silikonskim, oljnim). Vse igračke so tudi vodoodporne in vse, razen kroglic in jajčka, se polnijo na USB

Pa si pobližje poglejmo kolekcijo Rosy Gold:

Vaginalne KROGLICE so gladke, kovinske kroglice, odlične za treniranje mišic medeničnega dna. Gre za dve kroglici enake velikosti, in sicer premera 2,8 cm, ki ju zaradi praktičnega izvlečnega obročka z lahkoto odstraniš.

Če te ne zanimajo kroglice, imam tukaj BULLETmajhen in priročen vibratorček za v žensko torbico. Odslej imaš lahko svojo najljubšo igračko vedno pri roki. Njegov premer je 2 cm, dolg pa je 7,5 cm. Bullet se polni na USB kabel. Enako tudi MINI VIBRATOR Rosy Gold. Gre za majhen vibratorček z gladkim udom, dolgim 9 cm in 2 cm premera

Naslednja na vrsti sta prava silaka, VELIK masažni vibrator Rosy Gold, ki ti omogoča prijetno stimulacijo solo ali v dvoje. Vibrator je namenjen zunanji stimulaciji. Dolg je 30 cm, vibrirajoča glava s premerom 5 cm ima 10 nastavitev, s katerimi lahko, poleg klitorisa, stimuliraš tudi druge občutljive dele telesa, kot na primer bradavičke.

Precej podoben mu je tudi masažni vibrator Rosy Gold Curve Massager, dolg 20 cm, ki ima prav tako kot ostali 10 nastavitev, s katerimi lahko, poleg klitorisa, stimuliraš tudi druge občutljive dele telesa, na primer bradavičke. Njegova ukrivljenost ti lahko pomaga lažje doseči želene predele.

Če je masažni vibrator prevelik zate in pretežek, ali pa te pri seksu v paru ovira, preizkusi Mini Massager ali Mini Curve Massager. Gre za DVA POL MANJŠA masažna vibratorja, en je ukrivljen, en raven, ki pa ponujata enako stimulacijo kot veliki vibratorji.

Če ti bolj kot zunanja stimulacija paše notranja, je tukaj G spot vibrator. Vibrator ima ukrivljeno glavo, kar mu omogoča, da doseže prav tisto mesto, kjer ti najbolj ustreza draženje.

Si imela v mislih nekaj povsem drugega? Mogoče vibracijski jajček? Prednost Rosy Gold vibracijskega jajčka je, da deluje brezžično, upravljaš ga s priloženim daljinskim upravljalnikom. Uporabiš ga lahko za zunanjo ali notranjo stimulacijo, je pa ta edini, ki za delovanje potrebuje baterije.





Sledi nam tudi na družbenih omrežjih! Aktivni smo tako na Facebooku, kot tudi na Instagramu.

Eva
Piše o vsem, najraje pa razbija mite in predsodke. Spolnost dojema kot umetnost. Je izjemno širokih nazorov.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice