Vibrator za pare - LELO Tiani 2 in LELO Tiani 3

Erotične igračke, Video prispevki

Najbrž se strinjaš, da je seks super. Še boljše pa je, če sta na koncu oba popolnoma zadovoljna.

Žal pa skoraj 90% žensk ne doseže orgazma samo s penetracijo. In kaj je lahko super rešitev?

Vibrator za pare Tiani 2 oziroma 3 prepoznavne in uspešne znamke Lelo.

Kaj sploh je vibrator za pare?

To je vibrator v obliki črke U, ki ga ženska vstavi v nožnico, pri tem pa ostane v nožnici dovolj prostora tudi za penis. 

Zagotavlja tako notranjo kot zunanjo stimulacijo, vibracij pa je deležen tudi partner oziroma partnerka.

Zakaj izbrati vibrator za pare LELO Tiani 2 ali 3?

Prednost vibratorja za pare je, da dodatno skrbi za klitoris in še za stimulacijo partnerja in partnerke.

Za užitek ga samo razpreš in vstaviš gibljiv repek v nožnico (priporočam, da pri tem uporabiš tudi malo lubrikanta na vodni osnovi), njegova glava pa ostane naslonjena na klitoris.

Zakaj pa ti priporočam, da izbereš ravno Lelo Tiani?

Vibrator za pare Lelo Tiani ponuja 8 intenzivnih vibracij, med katerimi lahko izbiraš z brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Daljinec deluje po principu Sense Motion, to pomeni, da se igračka odziva tako, kakor ti premikaš daljinski upravljalnik.

Lelo Tiani 2 in 3 je izdelan iz izjemno mehkega, telesu varnega silikona, ki je zelo prijeten na otip in za uporabo. Tudi daljinec je silikonski in vibrira.

Igračka je tudi vodoodporna. Vodoodpornost pomeni enostavno čiščenje in tudi to, da igračko lahko preizkusiš pod tušem, če želiš.

Lelo Tiani2 in 3 je dostopen v treh barvah, to so črna, vijolična in roza.

Polni se na USB, in sicer 2 uri polnjenja omogoča 2 uri delovanja. Pa še to - vibrator lahko uporablja tudi samo ona, partner oziroma partnerka pa prevzame daljinski upravljalnik in s tem kontrolo nad njenim užitkom. 

V čem je razlika med Tiani 2 in Tiani 3?

Oba izdelka imata dva nastavka za v vagino, dolga približno 8 cm. En je tanjši in en malo večji, ki obenem še pritisne na točko G, tako da lahko izbiraš, kateri ti bolj paše. Razlika torej ni v nastavkih, niti se ne razlikujeta po moči, ampak se skriva v obliki glavice, ki ostane na klitorisu.

Glavica Tianija 2 je malce manjša in ovalna, da se bolje fokusira na klitoris. Glava Tianija 3 pa je večja in bolj ploska ter zajame širši del, torej klitoris in še področje okrog njega.

Kako LELO Tiani 2 ali 3 deluje?  

Najprej moraš vibrator napolniti, to traja približno dve uri. To narediš tako, da ga odviješ in priklopiš na USB kabel. Med polnjenjem utripa lučka.

Potem moraš aktivirati daljinca. Za daljinski upravljalnik potrebuješ 2 bateriji AAA, ki sta sicer priloženi. Bateriji vstaviš v daljinski upravljalnik in zapreš pokrov s priloženim plastičnim ključem.

Vibrator vklopiš tako, da pritisneš in držiš gumb 1-2 sekundi, da se na njem prižge lučka. Če želiš igračko uporabljati brez daljinskega upravljalnika, pritisneš gumb večkrat in izberi vibracijo, ki ti najbolj ustreza.

Če želiš igračko uporabljati z daljinskim upravljalnikom, pritisneš gumb + na daljincu. Igračka bo zmanjšala svoje vibracije in se postavila v način delovanja SenseMotion 1.

Sedaj vibracije nadziraš s premikanjem daljinskega navpično in vodoravno. Navpično igračka vibrira hitreje kot ležeče.

Navpično deluje na 100%, v ležečem položaju pa na 10% svoje moči.

Gremo pogledat naslednjo funkcijo. Pritisni srednji gumb na daljinskem.  S tem aktiviraš SenseMotion 2.

To pomeni, da bo igračka delovala tako hitro, kot premikaš daljinski upravljalnik. Če ga pustiš pri miru, ne bo nobenih vibracij. Če ga premikaš hitro, bo igračka delovala toliko hitreje.

Z nadaljnimi pritiski na srednji gumb lahko spoznaš ostalih 6 nastavitev vibracij, pri čemer določaš njihovo intenzivnost s pritiskom na + in -. Ko se pomakneš med vsemi, se igračka spet vrne nazaj na Sense Motion 1.

To lahko prepoznaš takoj, saj se na daljinskem vklopi lučka. Lučka gori pri Sense Motion 1 in 2. Pri ostalih funkcijah ne.

Še dve koristni informaciji:

Če želiš daljinski izklopiti, drži dalj časa -. Če želiš igračko odkleniti oziroma zakleniti, pa pritisni + in - istočasno. S tem bo zaščitena pred nepričakovanim vklopom.

Če imaš kakršno koli vprašanje, smo ti vedno na voljo preko e-maila, telefona, chata ter na družbenih omrežjih. Oglasi se nam, vprašaj, napiši komentar.

Mi smo ti vedno na voljo in še naprej se bomo trudili za zanimive vsebine iz sveta spolnosti in erotičnih igračk.

Naročiš se lahko tudi na naš YouTube kanal, spremljaj pa nas tudi na Facebooku in Instagramu.

Se vidimo! 





Eva
Piše o vsem, najraje pa razbija mite in predsodke. Spolnost dojema kot umetnost. Je izjemno širokih nazorov.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice