Popolna erotična igračka za tvoje astrološko znamenje

Ljubezen in spolnost

Vsako nebesno znamenje je edinstveno, s posebnimi lastnostmi, ki te ločuje od drugih. Ne veš katera je popolna erotična igračka za tvoje znamenje? Brez skrbi, zato smo ustvarili priročnik, da ti pomagamo najti način, kako lahko združiš erotične igrače s tvojim astrološkim znamenjem!  

Oven ( Marec 21 - April 19)

V svojem vsakdanjem življenju so Ovni pogosto drzni in močni. Toda ko gre za njihovo spolno življenje, so lahko romantiki, ki hrepenijo po prijaznem in nežnem ljubljenju. Vendar samo zato, ker hrepenijo po bolj nežni ljubezni kot druga nebesna znamenja, še ne pomeni, da se ne bojijo prositi za to, kar hočejo.

Klasičen dizajn in senzorični užitek se združita v tem močnem majhnem vibratorju. G-Spot vibrator Lici

je popoln vibrator, ki pomaga Ovnici in njenim partnerjem, da uživajo v sladki sladki ljubezni, za katero se trudijo. Za ovne pa imamo prav posebno igračko in sicer Fleshlight girls.  

Bik (April 20 - Maj 20)

Biki seksa in romantike ne jemljejo za malo šalo. Ponavadi ne marajo avantur za eno noč in nesmiselne naveze. Radi imajo resne in dolgotrajne zveze, kjer ponavadi uspevajo kot predani in zanesljivi partnerji.

Biki običajno želijo, da bi v spalnici stvari potekale počasi in čutno, zato bi se nekateri biki vsaj na začetku ustrašili ideje, da bi v spalnici uporabili igračo.

Priporočamo masažni vibrator Wando z USB polnjenjem, ker je to priročna lastnost in je kompaktne velikosti. Za bikice priporočamo Masažni vibrator Wando ima močan motor, njegova mehka, upogljiva silikonska glava pa poskrbi za čudovito stimulacijo klitorisa.
Za bike pa Lelo Tor zelene barve.

Dvojčka (Maj 21 - Junij 20)

Dvojčki so znani po tem, da so zelo zabavni partnerji in da si znajo zadeve popestriti. Zlahka se vzburijo in se hitro zadovoljijo, zato se eksperimentiranja ne bojijo. Radi preizkušajo nove stvari in bi radi preizkusili vse naenkrat.

Dvojčka znak

Raziskuj nove dogodivščine s klitorisnim vibratorjem Bloom - The Tulip. Vibrator lahko uporabiš tudi na drugih delih telesa, kot npr. na bradavičkah. Vibrator je tudi opremljen z edinstveno tehnologijo drsenja, ki olajša prilagajanje igrače lastnim željam. Zaradi tega je kot nalašč za pustolovske dvojčice, ki si želijo igrati!
Za moške dvojčke, pa za hitro in enostavno zadovoljitev priporočamo masturbator Tenga Egg Surfer.

Rak (Junij 21 - julij 22)

Raki so znani po tem, da so eni izmed najbolj čutnih astroloških znakov, so pa po naravi tudi zadržani. Rakice bodo uživale s tem rabbit vibratorjem Doreen znamke Pretty Love, ergonomsko pravilen dvojno stimulirajoči vibrator, ki bo spolnost zagotovo dvignil na povsem novo raven. Doreen se te bo dotaknila kot še noben prej in bo hitro postal tvoj najboljši prijatelj v spalnici.

Raki bodo zelo uživali s tem masturbatorjem Sally, ki ima 12 različnih nastavitev vibracij, tako da jih bo  prav zagotovo popeljal do norih užitkov.

«Astrološko znamenje v katerem je nekdo rojen, vpliva na osebnost posameznika. Tako dobre lastnosti, kot tudi tiste, katerih še sami morda niste odkrili.»

Lev (Julij 23 - Avgust 22)

Levi so znani po tem, da so najbolj pustolovski in karizmatični od vseh astroloških znamenj.

Vibracijske hlačke Panthra so popoln spremljevalec Levinje v spalnici. Glede na to, da so Levi odprti in se ne branijo pustolovščin, bodo nadzor rade volje prepustili partnerju in bodo hlačke zagotovo prinesle veliko veselja v spalnico.

Levi pa bodo zagotovo rade volje preizkusili in tudi redno uporabljali vibrator prostate Big Boy, ki nudi vznemirljivo stimulacijo s svojo edinstveno obliko.

Devica (Avgust 23 - September 22) 

Device so znane po svoji praktičnosti in diskrenosti, zlasti ko gre za zadeve v spalnici. Čeprav imajo rade zasebnost, se device zavzemajo za odličnost v vsem kar počnejo, zaradi česar so nesebične in ustrežljive partnerke.

Devica znak

Za to znamenje priporočamo mini bullet vibrator LELO Mia, saj je diskreten kot device. Device se bodo počutile prijetno, če bodo to majhno igračo vključile v svojo rutino samozadovoljevanja ali pa med seksom s partnerjem.

Za sramežljive devičnike priporočamo Špansko muhico Extreme za moške, da bodo v postelji še bolj sproščeni in divji.

Tehtnica (September 23 - Oktober 22) 

Zanimanje tehtnice za seks se običajno začne zgodaj. Ker so zveze tako pomembne za rojene pod tem znakom, so mnoge tehtnice že v mladosti v resnih zvezah.

Ne glede na to ali si v zvezi ali pa v samskem stanu, boste tehtnice uživale ob uporabi tega vibratorja, ki je bil zasnovan za posnemanje gibov jezika, razlika je le v tem, da se nikoli ne utrudi. Z dvema motorjema, ki nista odvisna eden od drugega, boš hitro ugotovila, da te lahko pripelje do intenzivnih orgazmov. Pulzirajoč vibrator v obliki jezika Inmi. Za moškega rojenega v znamenju tehtnice pa priporočamo prav posebno igračko Otouch Airturn2, ki posnema oralno zadovoljevanje.

Škorpijon (Oktober 23 - November 21)

Nekateri morda o Škorpijonih mislijo, da so sramežljivi, vendar naj vas ne zavedejo - škorpijoni lahko sprostijo nekaj najintenzivnejše spolne energije od vseh znamenj. Škorpijoni veljajo za ene izmed  najbolj intenzivnih, zapletenih in intuitivnih osebnosti izmed vseh horoskopskih znamenj. So tudi eni izmed najbolj eksperimentalnih znamenj, zato se jih veliko poslužuje tudi BDSM igric v spalnici, saj imajo radi nadzor nad svojim partnerjem oz. partnerko.

Priporočamo komplet BDSM, ki je črn kot škorpijonova duša in zagotavlja intenzivno izkušnjo, do katere te lahko pripelje samo škorpijon.

Strelec (November 22 - December 21)

Strelci so znani po tem, da so svobodne narave, lahkotni in radovedni ljudje. Uživajo v spontanosti v vsakdanjem življenju kot tudi v spalnici. Optimistični in navdušeni so tisti, ki so rojeni v znamenju strelca, hrepenijo tudi po potovanjih, učenju in novih izkušnjah. Naravni iskalci vznemirjenja, spontani seks in pustolovske fantazije jih vzburijo. Tako da se ne bojte se vprašati svojega strelca, da preizkusi nekaj novih položajev.

Za pustolovske in radovedne strelke priporočamo kovinski analni čep v obliki srčka iz kolekcije Easytoys Anal Collection. Ker je občutljiv na toploto, ga lahko segreješ ali ohladiš pod vodo. Za strelce pa priporočamo krznene lisice, saj bodo tako lahko imeli nad svojo partnerko popoln nadzor.

Kozorog (December 22 - Januar 19)

Kozorogi so najbolj previdna znamenja, tudi če gre za spolne užitke. Do seksa pristopajo s praktično miselnostjo, tako kot se lotevajo vsega drugega.

Vedno razmišljajo na dolgi rok, zato smo izbrali igračo, ki se ne bo odpovedala našim praktičnim Kozorogom.

Kozorog znak

Čeprav so Kozorogi pragmatični, še ne pomeni, da ne uživajo v pogostem in zabavnem seksu. Vključi tale črn silikonski vibrator v svoj osebni ali partnerski čas igranja.
Za močnejši spol imamo v mislih diskretnost kot tudi praktičnost, zato smo zanj izbrali skoraj neopazen silikonski penis obroček, ki bo izboljšal občutek med seksom ali masturbacijo, saj ohranja daljše in trše erekcije.

Vodnar (Januar 20 - Februar 18)

Vodnarji lahko se lahko hitro začnejo dolgočasiti tudi v spalnici. Da bi z njimi dosegli največje spolne užitke, si raje pripravi zbirko veliko vznemirljivih igrač, ne glede na to, ali si vodnar, ki si želi samozadovoljevati ali uživati s partnerjem.

Z vibratorjem Senzi, lahko stimuliraš vse točke na svojem telesu, kot so klitoris, bradavičke ali celo analna odprtina. Odlikuje ga zmogljiv in tihi motor, ki ponuja 12 načinov vibracij. Vibrator je tudi vodoodporen, zato se z njim lahko brezskrbno sprostiš tudi v kopeli ali pod tušem.

Za draženje partnerja vodnarja pa lahko poskrbiš s kletko za penis Mancage, ki bo poskrbela za vznemirjenje v spalnici kot tudi izven nje. Kletka za penis bo namreč preprečila erekcijo ali kakršnokoli stimulacijo, tako da mu zagotovo ne bo dolgčas.

Ribi (Februar 19 - Marec 20)

Pri Ribah je seks in spolno zadovoljstvo lahko zapleteno zaradi njihove občutljivosti. Običajno s seksom rešujejo težave, kot so slabi dnevi, frustracije in celo osamljenost. Uporaba seksa in fizičnega dotika na ta način lahko vodi do negativnih povezav s telesno intimnostjo bodisi do sebe ali partnerja.

Priporočamo, da Ribe poskusijo uživati v spolni igri, kakor je treba. To naj bo čas ko naj bi živel v trenutku in naj ne bi razmišljal o težavah! 

Ribicam priporočamo G-Spot vibrator Tate, turkizne barve kot njihovo domače okolje ;) Ima ukrivljeno odebeljeno konico asimetrične oblike, ki doseže tvojo najbolj občutljivo točko. Poskušaj se posvetiti vsem občutkom, ki ti jih nudi ta G-spot vibrator in odkrivaj nove erotične točke ter jim posveti svoj čas. Vibrator je vodoodporen, tako da ga lahko uporabljaš tudi pod prho in v kopeli.

Priporočamo tudi masažni gel Nuru Play Body2Body, ki je primeren za masažo telo na telo in zahvaljujoč svojim sestavinam, pomirja kožo. Namaži svojega partnerja s tem čutnim in pomirjujočim masažnim gelom, tako bosta lahko drsela en ob drugim kot pravi ribici v vodi.

Piši nam in spremljaj naše objave na FB in IG, tako lahko izveš še več.

Za ogled video vsebin, pa poglej na naš YouTube kanal.

Barbara
bio_barbara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: