Lelo masturbator F1 - Najboljši masturbator na trgu

Erotične igračke, Video prispevki

Danes ti predstavljam top masturbator za moške znamke Lelo masturbator F1, ki je nekakšen mercedes med masturbatorji. Gre za enega najboljših masturbatorjev, ki so trenutno na trgu.

Opremljen je z 10 najsodobnejšimi senzorji, ki ti omogočajo spremljanje podatkov o dejanskih učinkih, vse preko Lelo aplikacije na telefonu. Istočasno pa poskrbijo za optimalne vibracije in s tem za vrhunski užitek.

Kaj je skrivnost Lelo masturbatorja F1?

Masturbator F1 ima edinstveno kombinacijo dveh motorjev, ki združujeta vibracije in zvočne valove. En motor, ki se nahaja blizu korena penisa, vibrira, drugi v bližini glavice pa oddaja zvočne valove.

Ti valovi v celoti prežamejo penis, kar povzroči globok občutek ugodja in po besedah Lela “360° panoramski užitek" in "najbolj presenetljivi orgazem v tvojem življenju".

Lelo masturbator F1 se torej bolj kot na užitek ob potiskanju ali vibriranju usmerja na zvočne impulze, ki prodirajo globoko v penis in s tem ustvarjajo poseben občutek ugodja.

Masturbator F1 pri delovanju uporablja tempomat (Cruise Control). Tempomat ohranja moč vibracij, v tem primeru moč zvočnih impulzov, na stalni ravni. Ne glede na to, kako močno ali intenzivno uživaš.

Še ena stvar, ki ga ločuje od drugih erotičnih igrač, je, da ima deset senzorjev. Masturbator povežeš z LELO aplikacijo na telefonu in na ta način spremljaš vse podatke, kot so trajanje stimulacije, intenzivnost, temperatura, hitrost motorjev, …

Aplikacija je združljiva z Androidom in iOS-om

Masturbator seveda lahko uporabljaš tudi brez aplikacije. Za vklop preprosto pritisneš srednji gumb na masturbatorju. S tem ga "zbudiš". Gumb pritisneš še enkrat. S tem se bo masturbator vklopil.

V notranjost masturbatorja in okoli glavice penisa naneseš večjo količino lubrikanta in vstaviš penis. Ko je enkrat penis v notranjosti, pritisneš gumb +, s čimer povečaš moč. Če želiš zmanjšati intenzivnost, pritisni gumb -.

Penis lahko preprosto pustiš v notranjosti ali pa ga potiskaš notri in ven. Ko končaš, spet zadržiš sredinski gumb 3 sekunde, s čimer masturbator F1 izklopiš.

Masturbator F1 je na voljo v dveh različicah

Kot samostojen masturbator F1 Prototype ali kot del kompleta LELO F1 Developer’s Kit. Zdaj na voljo masturbator F1S V2 v modri in rdeči barvi.

V obeh primerih gre za kakovosten masturbator privlačnega izgleda. Ohišje je narejeno iz aluminija, notranjost pa iz kakovostnega silikona. Notranjost je svileno gladka in ima prijetne utore.

Razlika med izdelkoma je, da ima F1 Developer's kit pri strani okence, skozi katerega lahko spremljaš dogajanje in dejanske premike. In bolj pomembna - pri Developer's kit lahko vsak sam z nekaj znanja sprogramira svoj način delovanja, torej način delovanja, ki je njemu najljubši.

Pri F1 Developer's kit poleg masturbatorja prejmeš še čistilo za igračke Lelo, znak z napisom 'ne moti', rokavice, USB kabel za polnjenje, satenasto torbico za shranjevanje in podrobna navodila za uporabo.

Kako očistim Lelo masturbator F1?

Notranjost masturbatorja je silikonska, kar pomeni, da je poleg tega, da je neporozen, nestrupen in telesu varen, tudi zelo enostaven za čiščenje.

Poleg tega je Lelo F1 tudi vodoodporen, zato predlagam, da ga po uporabi spereš in popršiš s čistilom za igrače, nato pa ponovno spereš in pustiš, da se dobro posuši. Uporabiš lahko tudi zelo blago milo in toplo vodo.

Pri uporabi ne pozabi na lubrikant na vodni osnovi in z njim ne varčuj.

F1 se polni približno dve uri in tudi deluje 2 uri. Ko je baterija skoraj prazna, začne bela lučka počasi utripati. To je znak, da ga moraš napolniti. Polni se s priloženim USB kablom.

Lelo masturbator F1 ima tudi potovalno ključavnico, s katero ga zakleneš in poskrbiš, da se med prenašanjem ne vključi, zato ga lahko brezskrbno odneseš s sabo, kamorkoli želiš.

Imaš še kakšno vprašanje glede F1 ali ostalih Lelo izdelkov? Piši mi, pokliči ali napiši komentar, z veseljem ti odgovorim. Spremljaj nas tudi na FB in Instagramu.

Se vidimo kmalu!



Eva
Piše o vsem, najraje pa razbija mite in predsodke. Spolnost dojema kot umetnost. Je izjemno širokih nazorov.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice