Analna stimulacija in analne igračke 101

Erotične igračke

Analna stimulacija že dolgo ni več tabu. Uporaba analnih igračk je zato vse bolj popularna, saj lahko z analno stimulacijo tako moški kot ženske doživimo nore orgazme.

Zakaj analna stimulacija?

analna stimulacija prostate

Zakaj bi si kdo želel analne stimulacije? Več ali manj vse stvari počnemo zato, ker nam paše. Masturbiramo, seksamo, se poljubljamo in se podajamo v svet analnih igric!

Iz anatomskega vidika je vhod v anus zelo občutljiv. To je namreč ena izmed erogenih točk, katere stimulacija te lahko pripelje do nepredstavljivih užitkov.

Za piko na i pa lahko moškim preko anusa stimuliramo tudi prostato. To je spolna žleza, ki ji pravimo tudi moška G točka. Stimulacija prostate je namreč noro prijetna in se zelo pogosto konča z orgazmom. Ta je velikokrat daljši in bolj intenziven od navadnih ejakulacijskih orgazmov.

Ženske imamo sicer malo drugačno anatomijo in prostate sicer ne moremo stimulirati, je pa analna stimulacija vseeno fantastična in te prav tako lahko pripelje do analnih orgazmov.

Kakšne analne igračke pa pravzaprav obstajajo? Beri naprej!

Analni čepki 

Najbolj poznana in najbolj priljubljena analna igračka so analni čepki. Dajo ti občutek polnosti in hkrati stimulirajo anus. Samo po sebi se to mogoče ne sliši vrhunsko, ampak ko si čepek enkrat vstaviš, točno razumeš, o čem govorimo.

Nosiš jih lahko med seksom, masturbacijo in predigro, če pa si med tistimi bolj radovednimi, ga lahko nosiš tudi čez dan v javnosti!

Izbira čepkov je ogromna - od takih ki vibrirajo, do takih ki se napihnejo pa tudi tistih, ki imajo na koncu pritrjen rep. In še veliko več!

Če si želiš vedeti več o analnih čepkih, si poglej video, v katerem je Lucija natančno predstavila vso izbiro, ki jo imaš.

Stimulatorji prostate

Stimulatorji prostate so zelo podobni analnim čepkom, imajo pa eno bistveno razliko - ukrivljeni so tako, da zadenejo prostato.

Kot že omenjeno je stimulacija prostate nekaj, v čemer večina moških res uživa. Prav težko najdeš nekoga, ki je to že preizkusil in mu ne bi bilo všeč. To je nedvomno nekaj, kar bi vsak moški moral poskusiti vsaj enkrat v življenju.

Predenj se tega lotiš, si poglej video, v katerem boš spoznal najbolj priljubljene stimulatorje prostate in izvedel, kako in kje začeti.

Analna stimulacija s kroglicami 

analna stimulacija s kroglicami

Ena izmed manj znanih igračk so analne kroglice. Veliko ljudem ni čisto jasno, kako se jih uporablja, zato si poglej video na našem YouTube kanalu, kjer ti Lucija razloži vse, kar moraš vedeti o analnih kroglicah in kakšne so ti na voljo.

Če povzamemo - uporablja se jih tako, da jih premikaš ven in not. Ob tem so stimulirane mišice analnega sfinktra in celotna spolna izkušnja je s tem še 10x bolj intenzivna. Še posebej intenzivno je, če jih izvlečeš v trenutku orgazma. Spoznal boš, da je občutek ob tem res nerealno fantastičen.

Analna stimulacija z dildi in vibratorji

Analni dildi in vibratorji so specifično narejeni za analno penetracijo. To ne pomeni, da navadnega dilda ali vibratorja ne smeš uporabljati za ta namen. Analne igračke so le bolj ergonomsko oblikovane za namen analne stimulacije. Imajo namreč zoženo konico in razširjeno dno, da ostanejo na svojem mestu in ti ne uidejo pregloboko.

Ali analna stimulacija boli?

Ena največjih skrbi, ki jih imajo ljudje pri analni stimulaciji je bolečina. Stvar je taka - če se stvari lotiš pravilno, potem analna stimulacija prav nič ne boli. Loti se je počasi in z zadostno količino analnega lubrikanta. Ta je namreč obvezen!

Analno tuširanje

analno tuširanje

Veliko ljudi ima do analnih igric odpor, ker jih skrbi čistoča. Na srečo za to obstaja ena zelo enostavna rešitev - analno tuširanje! Tako boš odstranil ostanke blata in se boš z analno stimulacijo lahko spoznaval sproščeno in brez skrbi.

Obstajata dve vrsti analnih tušev. Prva je bučka, ki je idealna za začetnike. Vanjo natočiš mlačno vodo, se namestiš v udoben položaj (na primer dvigneš eno nogo, drugo pa imaš na tleh), stisneš vodo v anus, nato pa malo počakaš in se izprazniš v stranišče. Postopek ponavljaš, dokler iz tebe ne priteče čista voda.

Druga vrsta so nastavki za analno tuširanje, ki se pritrdijo na cev od tuša. Pri teh je potrebna malo večja pazljivost. Previden bodi, da pritisk vode ni premočan, da ne uporabiš preveč vode in da ta ni prevroča.

Vse omenjene analne igračke in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: