Clitella za ljubitelje oralne stimulacije!

Erotične igračke

Clitella je igračka, ki je naše stranke navdušila še bolj kot Power Flower. Je stimulator klitorisa, ki z vrtenjem stimulira klitoris in vulvo ter spominja na oralni seks!

Na videz igračka sicer ni tako vabljiva in mogoče ne izgleda nič posebnega, pa vendar so nad njo navdušeni vsi, ki so jo imeli čast preizkusiti!

Se sprašuješ, kdo to uporablja in zakaj ljudem tako paše? Občutek je zelo primerljiv z občutkom oralnega seksa. Tistega dobrega, ko partner res točno ve, kaj dela in kaj ti paše. Užitek se lepo počasi stopnjuje, orgazmi pa so dolgi in intenzivni.

Z igračko lahko uporabljaš lubrikante na vodni osnovi, da se kar se da približaš občutku oralnega seksa. Če te vzburja drgnjenje, potem ti bo mogoče všeč tudi uporaba brez lubrikanta, ni pa to način, ki bi bil všeč večini uporabnikom.Kako se Clitella uporablja?

Uporaba stimulatorja Clitella bi bila težko še bolj enostavna. Z gumbom na levi igračko prižgeš in ugasneš, z desnim pa prestavljaš med sedmimi različnimi hitrostmi in vzorci vrtenja.

Ugasne in prižge se v sekundi. Zato lahko igračko izklopiš takoj, ko slišiš, da nekdo prihaja in te želi zmotiti. Pa tudi tiha je dovolj, da slišiš, če se ti v doma nekdo pridruži.

Clitella ima kar tri različne nastavke!

Zraven dobiš še tri nastavke. Menjava je izjemno enostavna. Silikonski nastavek snameš iz vibratorja in nanj pritrdiš tistega, ki ti je v danem trenutku najbolj vabljiv.

clitella nastavek kroglice

clitella nastavek jezički

clitella nastavek resice

Čiščenje

Nastavke enostavno očistiš z blagim milom in mlačno vodo, lahko pa uporabiš tudi antibakterijsko čistilo za igračke. Vse lahko v celoti zmočiš, le poskrbi, da jih najprej snameš iz ročaja igračke. Ta napreč ni vodoodporen in lahko z vodo poškoduješ elektroniko v notranjosti. Raje ga očisti z vlažno krpo in čistilom za igračke.

Polnjenje

Clitella se polni s priloženim magnetnim USB polnilcem, zato ti nikoli ne bo treba skrbeti za menjavo baterij.

Baterija je ob odprtju igračke že delno napolnjena, pred prvo uporabo pa jo moraš nujno napolniti do konca. Napolnjena je takrat, ko lučke ne utripajo več. Polnjenje navadno traja približno tri ure, pazi pa, da je ne pustiš priklopljene predolgo in s tem sčasoma uničiš baterijo.

Clitello in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: