Lelo Sila – Orgazmična stimulacija klitorisa

Erotične igračke, Video prispevki

Znamka Lelo je znana po tem, da dela res dobre in kvalitetne igračke. Ko vidiš ceno, te sicer malo vrže na rit, ampak ko pa stvar preizkusiš ... Potem ti je hitro jasno, zakaj je temu tako. Mislim, da bi se vsi strinjali, da ni vsak orgazem isti. Včasih pride kakšen, ki je samo ... vredu. Včasih pa pride tak, ki ti zamaje svet pod nogami.

No in če si želiš več takih, neverjetnih orgazmov, potem je Lelo Sila nekaj, kar moraš preizkusiti!

Tehnologija soničnih (zvočnih) valov

Od klasičnih vibratorjev se Sila razlikuje po tem, da ne vibrira, ampak oddaja zvočne valove. Klitorisa se sploh ne dotika direktno, valovi pa vseeno prodrejo globlje v tkivo in stimulirajo tudi notranji del klitorisa.

Intenzivni orgazmi

Raziskave kažejo, da so orgazmi mnogo bolj intenzivni, kadar je pred seksom veliko predigre. In to je nekaj, kar naredi tudi Sila.

Različne igračke se med drugim razlikujejo tudi po tem, kako hitro te pripeljejo do orgazma in kako intenziven je. Nekatere so tako zelo intenzivne, da ti pride v sekundi, ampak velikokrat tak orgazem ni tako močan. Z drugimi pa počasi stopnjuješ intenzivnost in ko orgazem pride, je ta res intenziven.

Oboje je seveda lahko zelo dobro, odvisno pa je tudi od tega, kaj ti v tistem trenutku ustreza.

Če želiš instanten orgazem, potem Sila verjetno ne bo prava izbira zate. Če pa bi rada uživala v tem, da se orgazem stopnjuje in da je konec res intenziven, potem boš pa nad Silo navdušena! Ni primerljiva z nobeno drugo igračko, tudi z Lelo Sona ne.

Komu je Sila namenjena

Sila je narejena za stimulacijo klitorisa. Ampak to še ne pomeni, da je ne moreš uporabljati tudi kje drugje. Na primer na bradavičkah ali pa na glavici penisa. Raziskuj, kakšen je občutek na drugih delih telesa in presenečena boš.  

Drugače pa to igračko rabiš, če ti je všeč ideja res močnih in dolgih orgazmov, ki se počasi nabirajo v tebi. Ta igračka je za takrat, ko res rabiš razvajanje. In zato, bi jo jaz priporočila za prav vsak dan.

Uporaba

Čeprav je uporaba Lelo Sile precej enostavna, potrebuješ vsaj na začetku nekoliko več časa, da ugotoviš kakšen način uporabe ti najbolj paše. Ko pa enkrat to ugotoviš, jo zagotovo ne boš več dala iz roke ;)

Zaradi njene oblike ne veš točno, kako bi jo obrnil. Ampak preizkusi oboje, da ugotoviš, kaj ustreza tebi, saj ni pravega ali pa napačnega načina uporabe.

Za res dobro izkušnjo, pa zraven obvezno uporabi lubrikant na vodni osnovi.  



Kako deluje

Pred prvo uporabo Silo najprej napolni. Polni se 2 uri in približno toliko časa baterija tudi zdrži. Dokler se polni bo lučka utripala, ko pa lučka neha utripati pomeni, da je baterija polna.

Naprava se prižge in ugasne tako, da nekaj sekund držiš sredinski gumb.

Če se naprava ne prižge takoj, je po vsej vrjetnosti zaklenjena. Da jo odkleneš, moraš 5 sekund držati oba gumba plus in minus. Na isti način pa igračko tudi zakleneš, če ne želiš, da se kje na kakšnem potovanju ali v torbici ponesreči prižge.

Med 8 različnimi vzorci vibriranja preklapljaš s sredinskim gumbom. S plusom povečaš vibracije, z minusom jih pa zmanjšaš.

Higijena in nega

Čiščenje je zelo enostavno. Igračka je vodoodporna in jo lahko umiješ s čistilom za seks igračke ali pa z blagim milom in potem splakneš pod mlačno vodo. In ne pozabi jo očistiti pred in po vsaki uporabi!

Poleg dobiš tudi vrečko za shranjevanje. Dobro je, da imaš igračko pospravljeno stran od neposredne sončne svetlobe in stran od ekstremnih temperatur.

Razlika med Silo in Sono

Sila in Sona delujeta na podoben princip. Kakšna pa je sploh razlika med njima?

Glavna razlika med Silo in Sono je v velikosti ustja. Sila ima veliko večjo odprtino in zato stimulacija ni takoj tako intenzivna kot pri Soni. Sona ponavadi hitreje pripelje do orgazma, pri Sili pa lahko dalj časa uživaš v stimulaciji. Torej, če hočeš daljši užitek, izberi Silo, če pa imaš raje hitre orgazme, pa izberi Sono.

Ne pozabi nas spremljat na družbenih omrežjih, Facebooku in Instagramu, da ne zamudiš novih vsebin in pa vseh akcij, ki jih imamo. Vse omenjene izdelke in pa še mnogo več, pa najdeš v naši spletni trgovini. Lahko pa se seveda oglasiš tudi v naši trgovini v Ljubljani.

Lucija
bio_lucija

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice