Lolli Plug - analni čepek ali analne kroglice?!

Erotične igračke

Lolli plug 1 in 2 sta dva izmed ogromno analnih čepkov, ki dandanes obstajajo že v vseh možnih oblikah in velikostih. Lolli plug pa ni samo analni čep, ampak še veliko več!

Če te zanima, beri naprej in izvedel boš, zakaj je Satisfyerjev Lolli Plug nekaj, kar v svoji zbirki nujno potrebuješ.

Zakaj je Lolli Plug dobra izbira

Lolli Plug 1 in 2 sta si načeloma zelo podobna in eleganten izgled je šele začetek!



Že na prvi pogled je jasno, da so se proizvajalci pri izdelavi čepkov zelo potrudili. Narejeni so iz kvalitetnega in telesu varnega silikona, poleg tega pa so tudi vodoodporni. Tako jih lahko s seboj vzameš tudi pod tuš ali v kad in si tako popestriš svoj vsakdan.

V čepkih sta dva močna motorja, ki te bosta navdušila z globokimi in intenzivnimi vibracijami. Izbiraš lahko med 12 različnimi načini vibriranja - oba motorčka lahko vibrirata naenkrat ali izmenično, lahko pa vibrira tudi samo en izmed njiju. Variacij je tako veliko, da bo uporaba vsakič znova nekaj posebnega! Sta pa ravno pravšnje dolžine, da dosežeta in stimulirata tudi prostato.

Čepka se polnita s priloženim magnetnim USB polnilcem. Ko ti zmanjka baterije, ju le napolniš in tako ti ni treba skrbeti za menjavo baterij.

Komu je Lolli Plug namenjen

Lolli Plug je primeren za vse, ki jih zanima analna stimulacija. Uporaba ni vezana na spol, ker sta čepka zasnovana tako, da v njunih vibracijah lahko uživa prav vsak.

Morda sta zaradi svoje oblike sicer primernejša za tiste, ki imajo z analno stimulacijo že nekaj izkušenj, vendar pa sta za tiste pogumne primerna tudi kot prva analna igračka.

Kako uporabljaš Lolli Plug

Lubrikant

Pri analnih igricah je analni lubrikant nekaj nepogrešljivega. Je gostejši od navadnega in se počasneje suši, zato ti ga ne bo treba prepogosto nanašati. EasyGlide lubrikant na vodni osnovi je super izbira! Če analnega lubrikanta nimaš, je tudi navaden seveda boljši, kot noben.

Čepka sta narejena iz silikona, zato je zelo pomembno, da uporabljaš lubrikant na vodni osnovi. Silikonski lubrikanti bodo reagirali s silikonsko površino igračke in jo uničili.

Analno tuširanje

Če te skrbi čistoča, lahko pred začetkom uporabiš tudi analni tuš. Preberi zapis na blogu, če te zanima, kako ga uporabiš.

Upravljanje z vibracijami

Čepka se prižgeta in ugasneta z daljšim pritiskom na edini gumb, ki ga imata. Med 12 načini vibracij pa nato preklapljaš s kratkim pritiskom na enak gumb. To je to!

Lolli Plug je več kot samo analni čepek

lolli plug

Verjetno si že opazil, da sta Lolli Plug čepka prav posebne oblike. Čeprav ta dobro izgleda, ni namenjena le estetiki. Taka oblika nudi prav posebne užitke, ki jih navadni analni čepi ne.

Če si že kdaj videl analne kroglice, si imel ob pogledu na Lolli Plug čepka prav gotovo asociacijo nanje. Kroglice največ užitka prinesejo, ko jih izvlečeš ven. Analni čepki pa večino užitka prinesejo, ko so vstavljeni in na mestu. Lolli Plug čepke lahko zaradi njihove oblike uporabljaš tudi kot analne kroglice. Med seksom ali masturbacijo jih v trenutku orgazma povleci ven, lahko pa to stori tudi tvoj partner. Orgazem bo zaradi dodatnih senzacij še bolj intenziven.

Čiščenje

Pred in po vsaki uporabi je potrebno čepke dobro očistiti. To lahko storiš z blagim milom in mlačno vodo, še bolj priporočljiva pa je uporaba antibakterijskega čistila za igračke. Zatem počakaj, da se dobro posuši in ga pospravi na varno, dokler ga ne boš spet potreboval.

Razlika med Lolli Plug 1 & 2

Vibracije, material in dolžina so enaki, edina razlika med njima pa je njuna oblika. Enka ima bolj izrazite obline, medtem ko je dvojka bolj zaobljena. Obseg najširšega dela dvojke je na najširšem delu za malenkost manjši od enke.

Če si želiš čisto malo več senzacije ob vstavljanju in odstranjevanju, je Lolli Plug 1 idealen zate. Načeloma pa izberi tistega, ki te na pogled bolj pritegne.

Oba omenjena Lolli Plug čepka in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice