Masturbatorji 101 - vse, kar moraš vedeti o njih

Erotične igračke

Kar se tiče uporabe igračk imamo ljudje precej dvojna merila. A ni zanimivo, da veliko žensk dandanes še vedno težko prizna, da masturbirajo? Medtem pa se moški s tem skorajda hvalijo. Po drugi strani pa ni nič čudnega, če ima ženska doma vibrator, medtem ko moškega z masturbatorji kar malo čudno gledamo.

Čas je, da to spremenimo. Na svetu obstaja res veliko različnih igračk za moške in zakaj si ne bi popestrili spolnosti, če pa si jo lahko! Na tak način boš odkril popolnoma nove užitke, za katere sploh nisi vedel, da obstajajo.

Masturbatorji se lahko uporabljajo tudi s partnerjem

Masturbator lahko brez težav uporabljaš tudi s partnerjem oziroma partnerko! Lahko je del predigre ali pa cel dogodek sam po sebi. Če pustiš, da partner na tebi uporablja masturbator, bo občutek popolnoma drugačen, kot če ga uporabljaš sam.

masturbatorji užitek

Če imaš rad analni seks ali pa bi ga želel preizkusiti, pa tvoj partner nad tem ni najbolj navdušen - uporabi analni masturbator!

In še namig: če si želiš, da je tvoj handjob neprekosljiv, namesto roke uporabi masturbator v obliki jajčka. Verjemi, tvoj partner te izkušnje ne bo nikoli pozabil.

Masturbatorji se uporabljajo na ogromno različnih načinov

masturbatorji uporaba

Obstaja veliko različnih masturbatorjev, ki jih lahko uporabljaš na različne načine.

Klasičnega lahko na primer uporabljaš tako, da ga držiš v roki, lahko pa ga fiksiraš in založiš med blazine.

Obstajajo tudi taki masturbatorji, za katere ne rabiš delati nič in samo uživaš! Nekateri imajo priloženo celo stojalo, spet druge pa lahko uporabljaš tudi, če imaš težave z doseganjem erekcije.

Večja vzdržljivost

Stranke nas veliko povprašujejo o tem, kako bi lahko izboljšali svojo vzdržljivost v postelji. To lahko storiš ravno z uporabo masturbatorjev! Še posebej primerni so masturbatorji znamke Fleshlight. Narejeni so po odlitkih tvojih najljubših porno zvezd in so zato izjemno realistični tako po izgledu kot po občutku.

Vendar ni dovolj, da masturbator le kupiš in uporabljaš. Z njim moraš trenirati edging. To je tehnika, pri kateri se ustaviš tik pred orgazmom. Ko čutiš, da ti bo prišlo, se ustaviš, zadihaš in počakaš toliko časa, da lahko potem spet nadaljuješ. To potem čim večkrat ponavljaš.

Ker je občutek tako zelo podoben občutkom pri seksu, je edging v kombinaciji z masturbatorjem zelo uspešna metoda za trening vzdržljivosti. Sčasoma boš potem lahko z manj premori zdržal dalj časa.

Edging lahko prakticiraš tudi med seksom. Med pavzo oralno ali s prsti zadovoljuj svojega partnerja. S tem, ko pozornost preusmeriš drugam, postane potreben čas za nadaljevanje še krajši! Tako bo z nekaj vaje tvoja vzdržljivost postala občutno daljša, ti pa boš med seksom še bolj užival, saj se ne boš obremenjeval s tem, da ti bo prehitro prišlo.

Vagina, anus ali usta

Ker je izbira različnih masturbatorjev res velika, se moraš najprej odločiti ali si želiš analne, vaginalne ali oralne zadovoljitve.

Izbira vaginalnih masturbatorjev je največja. Razlikujejo se tako po notranji strukturi kot po zunanjem izgledu.

Vsi ljubitelji analnega seksa boste navdušeni nad izbiro analnih masturbatorjev. Ti so ožji od vaginalnih in zato je občutek ob uporabi skoraj enak kot pri pravem analnem seksu.

Obstajajo tudi masturbatorji v obliki ust. Nekateri imajo celo jezik in zobe. Če imaš raje malo bolj dovršene igračke pa si poglej oralni masturbator Otouch Ninja, ki ima tudi funkcijo gretja.



Za vsakogar se najdejo popolni masturbatorji

Masturbatorje lahko razdelimo na štiri glavne kategorije: realistični mega masturbatorji, klasični masturbatorji, elektronski masturbatoji in posebni masturbatorji, ki ne spadajo v nobeno od prej naštetih kategorij.

Realistični mega masturbatorji

Realistični mega masturbatorji obstajajo v različnih oblikah in velikosti. Izbiraš lahko med takimi, ki so v obliki bokov, riti, prsi ali pa celo celega telesa.

Večji modeli imajo ponavadi vaginalno in analno odprtino, nekateri pa tudi oralno.



Klasični masturbatorji

Klasični masturbatorji so tulčaste oblike, na katere ob besedi masturbator verjetno najprej pomislimo prav vsi. Ti masturbatorji so na voljo v različnih barvah in velikostih. Njihove odprtine so v obliki anusa, vagine ali ust.

Najbolj popularni in poznani masturbatorji so masturbatorji znamke Fleshlight, ki navzven izgledajo kot žepne svetilke. Ni pa to edina znamka, ki izdeluje take masturbatorje. Poznamo tudi Main Squeeze, FPPR, Satisfyerja in podobne.

Poleg masturbatojev z ohišjem obstajajo tudi taki, ki ohišja nimajo. Njihova prednost je ta, da jih lahko stisneš z roko in tako prilagajaš intenzivnost stimulacije.



Elektronski masturbatorji

Če si ljubitelj tehnologije, potem je naša ponudba elektronskih masturbatorjev naravnost zate. Obstajajo taki, ki vibrirajo, sesajo, se vrtijo, potiskajo, ogrejejo ... Naštevali bi lahko v neskončnost!

Posebnost teh masturbatorjev je LELO F1S V2, ki spada med najbolj napredne masturbatorje na trgu. Poveže se z aplikacijo, tvoj penis pa stimulira z zvočnimi valovi. Pa še pogreje se!

Med grelnimi masturbatorji je zelo popularen tudi Otouch Airturn1, ki poleg še vibrira.

Še en zelo napreden masturbator je Suc-O-Mat, ki ga lahko upravljaš kar s pomočjo daljinskega upravljalnika.

Ne smemo pa pozabiti niti na najboljši simulator oralnega seksa. To je Autoblow masturbator.



Ostali masturbatorji

Ostale masturbatorje bi težko razporedili v neke smiselne kategorije, saj so zelo posebni!

Pulse masturbator je recimo nekaj čisto posebnega. Uporabljaš ga lahko tudi, če ne moreš doživeti erekcije. Razvili so namreč PulsePlate tehnologijo, ki te s stimulacijo frenuluma ne glede na vse pripelje do orgazma.

Exo je masturbator, ki ga lahko uporabljaš popolnoma prostoročno. Enostavno ga zavežeš okoli pasu in potem samo premikaš boke. Stranke so nad njim navdušene, saj je gibanje povsem naravno in enostavno.

Obstajajo tudi masturbatorji, ki so narejeni za enkratno uporabo. So super ideja za darilo sebi ali pa komu drugemu. Med njimi so najbolj popularni Tenga jajčki in FPPR Fap One Time masturbatorji.

Tistim za enkratno uporabo so podobni mini masturbatorji, le da so slednji namenjeni večkratni uporabi. To so na primer Tenga Geo, Tenga Crysta, Tenga Flex in podobni.



Vse omenjene masturbatorje in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: