Najboljše igračke za začetnike

Erotične igračke

Iščeš prvo igračko zase? Verjamem, da te množica raznolikih izdelkov v naši ponudbi lahko, sploh, če še ne veš, kaj iščeš ter kaj ti ustreza, kaj hitro zmede. V nadaljevanju članka, ti predstavljam najboljše igračke za začetnike.

Vibratorji, dildi, stimulatorji klitorisa, masturbatorji, obročki za penis, stimulatorji prostate, analne igračke in še mnogo več. To je le peščica najbolj osnovnih kategorij izdelkov, ki jih lahko najdeš pri nas.

Če ne veš, katera igračka lahko najbolj zadovolji tvoje potrebe, te v nadaljevanju članka čaka kratek opis kategorij najbolj prodajanih izdelkov.

Vibratorji

Ko večina ljudi pomisli na erotične igračke, so to slavni vibratorji. Gre za najbolj priljubljene erotične pripomočke, na voljo pa so v različnih oblikah, velikostih, barvah... Zato lahko vsak najde pravega zase.

Bullet vibratorji

Manjši vibratorji, znani tudi pod imenom bullet vibratorji, so morda najboljša izbira za nekoga, ki se z erotičnimi pripomočki šele spoznava.

Ne le, da izgledajo popolnoma nezastrašujoče in so dostopni v diskretnih velikostih in oblikah. Uporabljaš jih lahko na vseh točkah telesa in z njimi tudi enostavno stimuliraš mnogo erogenih con: klitoris, bradavičke, raziskuješ pa lahko tudi penetracijo in notranjo stimulacijo z vibratorjem.



Rabbit vibratorji

Rabbit vibratorji med našimi strankami predstavljajo pravi hit in ne razočarajo nobene ženske.

Oblikovani so tako, da omogočajo istočasno vaginalno uporabo ter stimulacijo klitorisa, zato zagotovijo ene najbolj intenzivnih orgazmov.

So odlični za raziskovanje tvojega telesa in odkrivanja tvojih najljubših točk, zato sodijo med najboljše igračke za začetnike.



Vibracijski jajčki in hlačke

Vibracijski jajčki so med manjšimi erotičnimi izdelki, zato sodijo med najboljše igračke za začetnike.

Čeprav so originalno bili izdelani z namenom vaginalne stimulacije in uporabe v paru, so primerni tudi za samske osebe ter draženje klitorisa, bradavičk ter splošno spoznavanje lastnega telesa ter kako se odziva na vibracije.



Enako velja za vibracijske hlačke. Seveda jih lahko uporabljaš s partnerjem, prav tako pa so odlične tudi za solo igrice.

Vibracijske hlačke so pravzaprav navadne hlačke v univerzalni velikosti. Na dnu imajo dodan le majhen žepek, v katerega vstaviš diskreten klitorisni vibrator. Med različnimi vibracijskimi nastavitvami lahko izbiraš s priloženim daljinskim upravljalnikom, katerega domet je med 10 in 12 metrov.

Ker se vibrator lahko odstrani iz hlačk, je preprosto skrbeti za higieno in čistočo obeh.



Dildi

Ko izbiraš svoj prvi dildo, igračko, ki je po popularnosti in zaželjenosti takoj za vibratorjem, ne pretiravaj z velikostjo. Četudi se zanimaš za dejavnosti, kot so na primer fisting, moraš tja priti postopoma in počasi povečevati velikost vstavljenih igračk.

Prav tako se prepričaj, da so igračke izdelane iz telesu varnega materiala, kot so na primer silikon, PVC ter steklo. Izogibaj pa se izdelkom iz trde in cenene plastike.

Dildi so ti v današnjem času na voljo v vseh velikostih, barvah, ter oblikah, realistični dildi pa kljub mnogim novim inovativnim oblikam ostajajo najpopularjejša izbira naših strank.



Stimulatorji klitorisa

Za mnoge žesnke je pot do orgazma možna le z draženjem klitorisa. Vibracijski klitorisni stimulatorji so bili oblikovani ravno s tem namenom.

Prav tako lahko to igračko uporabljaš za stimulacijo bradavičk ter v dvoje s partnerjem. Lahko je namreč odlična popestritev predigre, prav tako pa vaju ne bo motil med samim seksom.



Masturbatorji

Nekoč priljubljene napihljive lutke so danes nadomestili kvalitetnejši in mnogo bolj realistični masturbatorji, ki ti ponujajo še več užitka.



Obročki za penis

Poleg masturbatorjev so obročki za penis najbolj prodajan erotični produkt namenjen cisspolnim moškim. Zaradi pomoči pri dolgotrajnejšem vzdrževanju trdnejše erekcije ter morebitni dodatni vibracijski stimulaciji obeh partnerjev z razlogom sodijo med najpopularnejše produkte v naši ponudbi.

So izredno enostaven ter razmeroma ugoden način izboljšanja ter popestritve spolnosti.



Stimulatorji prostate

Stimulatorji prostate so analne igračke, namenjene biološkim moškim. Od ostalih analnih pripomočkov se razlikujejo po ukrivljeni obliki, ki omogoča, da konica izdelka zadane P-točko. Ta je enako občutljiva kot G-točka pri ženskah, zato njena stimulacija vodi do eksplozivnih orgazmov.



Analne igračke

Ko izbiraš svojo prvo analno igračko je pomembno, da ne izbereš prevelike. Velikost analnih čepov, kroglic, vibratorjev, dildov ... povečuj postopoma.

Prav tako je pomembna izbira kvalitetnega materiala, ki ga je lahko očistiti ali celo sterilizirati. Poroznim materialom in ceneni plastiki se izogibaj!

Prav tako za analno penetracijo uporabljaj le erotične izdelke, ki so temu namenjeni in imajo razširjeno dno. Tako namreč preprečiš zdrs igračke pregloboko in neprijeten obisk urgence.



Če imaš kakršno koli vprašanje, smo ti vedno na voljo preko e-maila, telefona, chata ter na družbenih omrežjih - Facebooku in Instagramu. Oglasi se nam, vprašaj, napiši komentar.

Za še več zanimive vsebine iz sveta spolnosti in erotičnih igračk, pa se lahko naročiš tudi na naš YouTube kanal.

Aneja
bio_aneja

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice