Najbolj luškane seks igračke: Unihorn

Erotične igračke

Če bi obstajalo tekmovanje za najbolj luškano seks igračko, potem bi brez konkurence zmagal Unihorn.

Unihorni so zagotovo najbolj posrečeni stimulatorji klitorisa, saj izgledajo kot res prisrčni samorogi. Poleg naravnost izvirnega in prisrčnega izgleda, so izvirne tudi njihove funkcije:

  1. Stimulator klitorisa UnihornHeart Throb se lahko pohvali s funkcijo tapkanja, kot srčni utrip.
  2. Stimulator klitorisa UnihornBean Blossom ima majhen, a močan jeziček, ki posnema občutek frfotanja.
  3. Stimulator klitorisa Unihorn Mount’n Peak ima jeziček, ki s krožnimi gibi stimulira tvoj klitoris.
  4. Stimulator klitorisa UnihornKarma Lilac ponuja intenziven občutek ritmične masaže.
  5. Stimulator klitorisa UnihornWild Spirit te z vragolijami vrtljivega jezička v nekaj sekundah popelje do gotske radosti.

Vseh 5 Unihornov

Vsi Unihorni pa ob enem tudi vibrirajo!

Unihorn je popolno darilo

Unihorn je popolna igračka za vse, ki so nekoliko bolj sramežljive narave, saj zaradi svoje diskretne oblike niti malo ne spominja na seks igračko.

Predvsem pa je to idealna igračka za vse, ki so jim spolne igračke še nekoliko tuje. Tudi vibracije so nekoliko manj intenzivne, kot pri nekaterih drugih, močnejših vibratorjih. Ne glede na to pa še vseeno poskrbijo za neverjetne orgazme.

Kaj lahko pričakuješ

Samorogi so narejeni iz mehkega in telesu varnega silikona.

Navdušili pa te bodo s kar 10 različnimi nastavitvami vibracij in 10 različnimi oblikami tapkanja oziroma lizanja. Vse te nastavitve lahko kombiniraš med seboj, ali pa jih uporabljaš ločeno. To pomeni, da igračka lahko samo vibrira, lahko samo liže ali pa vibrira in liže naenkrat.

Kako izbrati pravega?

Vseh pet Unihornov je unikatnih na svoj način in prav vsi so naravnost prisrčni, tako da se je res zelo težko odločiti samo za enega. V nadaljevanju ti jih bom na kratko predstavila, da bo tvoja odločitev nekoliko lažja.

Heart Throb

Heart Throb

Heart Throb oziroma “srčni utrip” je direktor za vroče zadeve, znan po svoji spogledljivi naravi in očarljivosti. V prostem času najraje raziskuje neodkrita območja užitka. Ne mara biti pozabljen v prašnem predalu.

Bean Blossom

Bean Blossom

Bean Blossom oziroma “fižolčkov cvet” je vodja operacije za vroče trenutke, je razigran in nagajiv. V prostem času se rad posluži igre vlog in obožuje dolge, strastne seje užitka. Ne mara dolgčasa in rutine.

Mount’n Peak

Mount’n Peak

Mount’n Peak oziroma “gorski vrh” je višji inženir za orgazme. Rad je v središču pozornosti, v prostem času pa trenira umetnosti zapeljevanja. Lahko bi ga opisali kot drznega poželjivca, ki vedno poskrbi za to, da uživajo vsi.

Karma Lilac

Stimulator klitorisa Unihorn – Karma Lilac

Karma Lilac oziroma “lila karma” je prava navihanka, ki uživa ob tem, da draži. Popolnoma je zadovoljna vsakič, ko začuti tresoče noge, kar ji vedno znova pusti željo po še. Ne mara monotonosti.

Wild Spirit

Stimulator klitorisa Unihorn – Wild Spirit

Wild Spirit oziroma “divji duh” je pravo udejanjenje svojega imena. Divji duh, ki vsakič znova poskrbi za nore in nepozabne avanture s samo enim ciljem. Njegova končna destinacija je vedno neverjeten, tresoči se orgazem.

Upam, da si vse Unihorne sedaj spoznala tudi malo bolj osebno. Za katerega koli se že odločiš, verjemi, da te ne bo pustil ravnodušne.

Kako pa se Unihorn uporablja?

Pred prvo uporabo je zelo pomembno, da svoj Unihorn do konca napolniš. Polnijo se s priloženim magnetnim USB polnilcem.

Pred in po vsaki uporabi Unihorna tudi očisti. Za čiščenje lahko uporabiš čistilo za seks igračke ali pa mlačno vodo z blagim milom. Unihorni so sicer odporni na vodo in se lahko zmočijo pod curkom, ni pa priporočljivo, da jih pod vodo potopiš.

Da prižgeš samo vibracije v glavici Unihorna, nekaj sekund drži zgornji gumb, s spodnjim gumbom pa prižgeš drugo funkcijo, kjer vibrira zadnji del. Med različnimi nastavitvami preklapljaš s kratkim stiskom želenega gumba.

In kar je najbolj pomembno … ne pozabi eksperimentirati! Poleg glavice lahko uporabljaš tudi druge dele igračke, na primer nogice. Zaradi njegove oblike se vibracije drugače razporedijo in ti prinesejo popolnoma nove užitke.

Ne pozabi na lubrikant na vodni osnovi. Lubrikant bo poskrbel, da bo igračka lepo drsela in da bo uporaba še posebej udobna.

Unihorn logo

Za zdaj je to vse. Na naši spletni strani si seveda lahko prebereš še več o posameznih Unihornih. Prepričana sem, da te bo ta prisrčen samorog pustil odprtih ust in z željo po še.

Če imaš kakšno vprašanje nas lahko pokličeš ali pišeš na e-mail. Lahko pa nas obiščeš v naših poslovalnicah v Ljubljani in Kranju.

Ne pozabi nam slediti na družbenih omrežjih. Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega.

neza
bio_neza

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: