Najtišje seks igračke na svetu!

Erotične igračke

Ker bi radi, da res brezskrbno uživaš, smo zate pripravili najtišje seks igračke, ki jih lahko dobiš pri nas.

Nihče si ne želi, da bi ga kdo slišal, kadar si vzame nekaj časa le zase. Sploh če še vedno živiš s starši ali pa s cimri!

OhMyG

ohmyg

Ko govorimo o najtišjih igračkah, definitivno ne moremo mimo OhMyG vibratorja; čeprav ni ravno vibrator, saj ne vibrira. Gre za stimulator G točke, ki posnema gib prsta.

OhMyG te bo navdušil s svojo obliko, dizajnom in inovativno zasnovo. Biser pa te bo brez težav pripeljal do orgazma G točke.

Če želiš vedeti več, si nujno poglej ta video!

Lelo Sona 2

Ena naših najbolj priljubljenih in najbolj prodajanih igračk je Lelo Sona 2. Po vrhu vsega se lahko pohvali še s tem, da je izjemno tiha! Ob prvi uporabi se boš morda malo prestrašila, saj ni popolnoma neslišna, stvar pa je v tem, da je Lelo Sona najbolj tiha ravno med uporabo. To pa največ šteje!

Vse kar moraš narediti je to, da jo najprej prisloniš na klitoris in šele potem prižgeš.

najrišje seks igračke lelo sona

Če si želiš vedeti več o tej revolucionarni igrački pa se odpravi na naš YouTube kanal in si poglej video, kjer smo do popolnosti razložili čisto vse, kar moraš vedeti o tem vrhunskem stimulatorju.

Twirling Fun

twirling fun

Še ena zelo tiha igračka je Twirling Fun. Kljub svoji nenavadni obliki je to res fantastičen vibrator. Ta igračka je nedvomno definicija reka “Tiha voda bregove dere.”, saj te bo pripeljala do norih orgazmov.

Najboljše pri njej je to, da te do orgazma pripelje počasi. Ravno zato, ker se orgazem dlje časa nabira, je potem res noro intenziven. Če bi želel vedeti več, si poglej video iz našega Youtube kanala.

Mono Flex

mono flex

Omenili smo že igračke, ki stimulirajo samo klitoris ali pa samo G točko, sedaj pa je tukaj igračka, ki je zmožna obojega!

Rabbit vibrator Mono Flex te lahko pripelje do dvojnih orgazmov - G točke in klitorisa naenkrat. Pohvali se lahko s tehnologijo “silicone flex”, kar pomeni, da je vibrator zelo prožen in zato izjemno udoben za uporabo.

Zares pa ta igračka zasije takrat, ko jo povežeš z aplikacijo Satisfyer Connect. Ta ti nudi ogromno načinov uporabe in z njo ti definitivno ne bo dolgčas. Poglej si več!

Vibracijski in sesalni elektronski masturbator Cruizr

najtišje seks igračke cruizr

Nismo pa pozabili niti na moške. Cruizr masturbator je narejen iz izjemno mehkega silikona in ima pokrovček, ki pred uporabo pogreje notranjost masturbatorja. Za še bolj realističen občutek!

Ima funkcijo sesanja in vibriranja, prepričani pa smo, da je tišji elektronski masturbator skoraj nemogoče najti.

Več o Cruizr masturbatorjih izveš v Lucijinem videu, opozoriti pa te moramo, da vsi niso tako tihi.

Plug-ilicious

najtišje seks igračke plug-ilicious

Nekaj za ljubitelje analne stimulacije! Čepka Plug-ilicious 1 in 2 bosta navdušila vse, tako izkušene kot tudi manj izkušene uporabnike. Moškim bosta še posebej všeč, ker sta ravno prav dolga, da dosežeta tudi prostato. Seveda ju brez težav lahko uporabljajo tudi ženske. Ne bo vas razočaral!

Čep v notranjosti skriva 2 motorčka, ki oddajata globoke in intenzivne vibracije. Nadziraš jih lahko z gumbi na čepu ali pa uporabiš kar Satisfyerjevo aplikacijo. Tudi Plug-ilicious čepka se lahko povežeta z njo in ti tako prineseta neskončno zabave!

Če o čepkih še vedno nisi prepričan, si oglej video in se prepričaj, da so nekaj, kar zagotovo potrebuješ.

Lelo Tiani

najtišje seks igračke tiani

Za konec pa še ena tiha igračka za pare. Lelo Tiani je ena najbolj priljubljenih igračk na trgu. Gre za tih in diskreten vibrator, ki vaju bo navdušil z neverjetnimi vibracijami. Ker je popolnoma vodoodporen, ga lahko uporabljata tudi pod tušem ali v kadi.

Več o njem lahko izveš v videu.

Vse omenjene najtišje seks igračke in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: