Najbolj priljubljene igračke za moške

Erotične igračke, Video prispevki

Seks igračke za moške.

Na kaj najprej pomisliš ob omembi seks igračk za moške? A na tiste napihljive plastične lutke, k jih na fantovščinah nosijo okrog? No upam, da to ni edina asociacija. Ker obstaja veliko boljših stvari!

Na primer jajčki za masturbiranje:

TENGA JAJČKI

Jajčki so najbolj preprosti za uporabo in ti ponudijo povsem drug občutek, kot če uporabljaš samo roko. Pač, boljši občutek je!

Tenga jajčki so perfektni za popestritev vsakdana in, da se malo razvajaš. Izbiraš lahko med različnimi teksturami in je lahko vsak "handjob" čisto nova izkušnja.



Ker so tako poceni, so tudi super ideja za darilo – zase ali pa za moškega v tvojem življenju. Takega darila bo prav zagotovo vsak vesel.

Načeloma so jajčki za enkratno uporabo, ampak izkušnje kažejo, da ga imaš lahko tudi za večkrat. Po uporabi ga samo dobro operi in posuši, pa ga boš lahko uporabil še kdaj.

Če pa bi rad nekaj bolj intenzivnega in realističnega, potem pa bodo zate pravi realistični masturbatorji. Veliko različnih vrst in znamk je v ponudbi, zagotovo pa so daleč najbolj popularni Fleshlight, FPPR in Kokos.

MASTURBATORJI

Fleshlight

Masturbatorji Fleshlight so najbolj prodajani masturbatorji na svetu. Najbolj popularna pa je linija, ki je narejena po odlitkih vulve ali pa anusa porno zvezd! Notranjost je pri vsakem čisto nekaj posebnega, tako da tudi, če kupiš čisto vse masturbatorje znamke Flashlight, bo vsakič drugačen občutek. Narejeni so iz materiala, ki je na otip skoraj kot koža, ob uporabi pa se tudi segreje na telesno temperaturo in je občutek zato še tok bolj realističen.



FPPR

Če si teh, nekoliko dražjih masturbatorjev ne moreš privoščit, potem ti priporočam masturbatorje FPPR. Za samo 20€ dobiš res dobro igračko. Izbiraš lahko tudi med tem ali bi raje masturbartor z usti, anusom ali pa vagino. Tudi pri teh je notranjost rebrasta za še več užitka, izbiraš pa lahko med dvema različnima teksturama!



Kokos

Poleg Fleshlighta in FPPRja pa imamo znamko Kokos, ki pa je razred zase.

Kokos ima zelo zanimiv nabor masturbatorjev z najrazličnejšimi izboklinami in notranjimi teksturami. V ponudbi imajo tudi takšne, s celimi boki, z anusom ali pa vagino in celo mega masturbatorje s tremi luknjami.



Ampak masturbatorji niso vse, kar je moškim na voljo. Ena super stvar, za katero se vedno več moških opogumi so igračke, ki stimulirajo prostato.

STIMULATORJI PROSTATE

Moški, ki uporabljajo stimulatorje prostate pravijo, da so orgazmi prostate veliko bolj intenzivni in daljši od navadnih orgazmov! Če te to dejstvo ne prepriča pa ti lahko povem, da raziskave kažejo, da redna masaža prostate zmanjša možnosti za nastanek raka na prostati in zmanjša možnosti za težave z erekcijo, ko si starejši.



Glej na to kot na investicijo za tvojo prihodnost. S tem dobesedno skrbiš za svoje zdravje!

Stimulatorjev prostate je res veliko in čisto razumem, če ne veš kaj bi izbral. Jaz ti za začetek predlagam znamko Hueman, o kateri več izveš v tem videu. Zelo kvalitetna pa je tudi znamka Rocks off.

BATHMATE

Za konec naj ti pokažem še pumpico za penis, ki dejansko deluje!

Bathamte je pumpica, ki jo je izumil John Oakes, za svojega prijatelja, ki si je v nesreči poškodoval hrbtenico. Med drugim je imel potem tudi težave z erekcijo in ta pumpica mu je dejansko pomagala!



Poleg tega, da s tem lahko rešuješ težave z erekcijo, z redno uporabo lahko dejansko povečaš dolžino in obseg penisa. In ne, ni to samo neka marketinški trik, dejansko pomaga. Pa to niti ni vse! Z njo se lahko tudi natreniraš, da dalj časa zdržiš v postelji in izboljšaš intenzivnost orgazmov.

Poleg vsega tega, pa uporaba Bathmate pumpic nima nezaželenih stranskih učinkov. Da izveš več o tem, pa lahko prebereš ta prispevek na našem blogu.

To je za danes vse. Ne pozabi nam slediti tudi na naših družbenih omrežjih, saj je vedno veliko zanimivih informacij, pa še najhitreje izveš za vse popuste in akcije, ki jih mamo. Če pa imaš kakršnokoli vprašanje nas lahko pokličeš ali pa kontaktiraš na Instagramu, Facebooku ali pa po e-mailu. In poleg spletne trgovine, nas lahko obiščeš tudi v naši trgovini v Ljubljani.

Lucija
bio_lucija

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: