Najbolj priljubljene igračke za ženske

Erotične igračke, Video prispevki

Veliko smo že govorili o tem, kako lahko masturbacija in na splošno pozitiven odnos do naše spolnosti pozitivno vplivata na nas. Ne samo fizično, ampak tudi psihično. Namen tega zapisa pa je, da izveš, kako se tega najlažje lotiš.

Zato imamo zate najbolj priljubljene igračke za ženske, ki bi jih morala imeti vsaka v svoji nočni omarici ;)

STIMULATORJI KLITORISA

Nobena skrivnost ni, da večina žensk najlažje doživi orgazem s stimulacijo klitorisa. In če ne veš katero igračko izbrati, s čim takim praktično ne moreš zgrešit! Tudi to je razlog, zakaj spadajo med najbolj priljubljene igračke za ženske.

Ubistvu obstaja veliko različnih igračk, ki stimulirajo klitoris. Ponavadi vibrirajo – kar je fantastično, ampak tole pa dela na zvočne in zračne  valove.



To pomeni, da stimulirajo klitoris brez, da bi se ga sploh direktno dotikali. Kljub temu, pa ženske poročajo, da z njimi doživljajo najhitrejše in najmočnejše orgazme. Veliko žensk, je z njimi celo doživelo svoj prvi orgazem, po tem, ko so mislile, da ga sploh nikoli ne bodo.

Občutek je težko opisljiv, saj je čisto nekaj posebnega. Je pa recimo primerljivo z oralnim seksom – ampak tistim, res dobrim.

Da izveš več o stimulatorjih klitorisa, pa si poglej ta video.

MASAŽNI VIBRATORJI

Masažerji, oziroma masažni vibratorji pa so zelo vsestransko uporabni. Ali veš, da so ga prvotno prodajali športnikom za masažo vratu, ramen in razbolelih mišic? Ženske pa so nato ugotovile, da so odlični tudi za masažo nečesa drugega. In proti koncu 60. let, je Betty Dodson v New Yorku celo vodila delavnice, kjer je ženske učila, kako lahko uporabljajo masažer.



Te vrste vibratorji so načeloma zelo močni in intenzivni, vibracije pa prodrejo globlje in stimulirajo celo strukturo klitorisa in ne samo glavice. To pa zate pomeni, da te z lahkoto pripeljejo do orgazma. In tudi zato, spadajo med priljubljene igračke za ženske. So pa lahko za ženske, ki majo bolj občutljiv klitoris včasih premočni. Ampak, to še ne pomeni, da ga ne moreš uporabljati. Pomagaš si lahko tako, da ga uporabljaš čez oblačila, odejo ali pa blazino. Ali pa ga enostavno uporabljaš za masažo telesa.

Lelo Smart Wand 2 (zgoraj na sliki) je za razliko od tekmecev razkošen, nudi bolj kontrolirane masažne vzorce in ima dlje trajajočo baterijo. Vse o tem čudovitem masažerju Smart Wand 2 pa lahko izveš v tem videu.

VIBRATOR G-TOČKE

Ženske lahko doživimo več vrst orgazmov in eden izmed njih je tudi orgazem g-točke.

G-točka je območje v nožnici, ki je nekoliko hrapavo na otip in nabrekne, ko je ženska vzburjena. Najdeš jo približno 5 do 8 cm globoko, če prste ukriviš proti popku. Najlažje pa jo stimuliraš z igračkami.

Če poizkusiš sama, jo boš brez težav začutila, težje pa boš s svojimi prsti doživela orgazem. Podobno je kot, ko sam sebe ne moreš žgečkat. Na srečo, pa igračke rešijo ta problem. Vibratorji g-točke so tako ukrivljeni, da res zadanejo to, kar je treba.



Obstaja pa eden res poseben vibrator, ki posnema gib "pridi sem". Če imaš to rada, potem boš nad OhMyG vibratorjem navdušena! Ne samo, da je nekaj posebnega, kar se tiče stimulacije. Je tudi eden izmed najbolj tihih vibratorjev na trgu. Več o njem pa izveš v tem videu.

RABBIT VIBRATOR

Rabit vibrator je pravzaprav dildo, ki vibrira in ima še stimulator klitorisa. Ta stimulator klitorisa je največkrat v obliki zajčka, po angleško rabbit in se zato, tak vibrator imenuje rabbit vibrator.

Ti vibratorji so popolna izbira zate, če obožuješ penetracijo, ampak ti to ni dovolj za orgazem. In ne misli, da je nekaj narobe s tabo, če ne dosežeš orgazma samo s penetracijo. Okoli 75% žensk potrebuje dodatno stimulacijo klitorisa, da doživijo orgazem.



DILDO

Verjetno ni potrebno razlagati, kako se dildo uporablja, obstaja pa toliko različnih vrst, da zagotovo najdeš kaj zase.

Imaš takšne, ki so na otip popolnoma realistični, ali pa take, ki so iz stekla ali kovine. Eni se svetijo v temi eni pa celo špricajo fejk spermo. Imaš tudi takšne, ki so upogljivi in taki, ki vibrirajo ali pa dvojni dildi, ki jih lahko uporabljata dva naenkrat ... Da ne naštevamo preveč, bo najbolje, da si to pestro ponudbo pogledaš kar TUKAJ.

VAGINALNE KROGLICE

Veliko govorimo o tem, kako lahko seks igračke pripomorejo tudi k boljšemu zdravju in ob tem ne moremo mimo vaginalnih kroglic. Zelo popularne so za izvajanje Keglovih vaj, vendar pa moraš biti ob tem zelo pozorna, da jih izvajaš pravilno

Največja napaka, ki jo ženske naredijo je, da mišice samo stiskajo. Pozabijo pa na to, da je enako pomembno kot stiskanje tudi to, da jih sproščajo.

Preden začneš z izvajanjem Keglovih vaj poskrbi, da jih res izvajaš pravilno. Drugače si lahko narediš več škode kot koristi.

Super stvar, ki ti lahko pomaga pri krepitvi mišic medeničnega dna je na primer Perifit.

Vstaviš ga v nožnico in potem dobesedno igraš igrice na telefonu. Zasnovan pa je tako, da je enako velik poudarek na stiskanju kot na sproščanju mišic. Več o tem, kako deluje pa lahko izveš v tem videu.

To je za danes vse. Ne pozabi nam slediti tudi na naših družbenih omrežjih, saj je vedno veliko zanimivih informacij, pa še najhitreje izveš za vse popuste in akcije, ki jih mamo. Če pa imaš kakršnokoli vprašanje nas lahko pokličeš ali pa kontaktiraš na Instagramu, Facebooku ali pa po e-mailu. In poleg spletne trgovine, nas lahko obiščeš tudi v naši trgovini v Ljubljani.

Lucija
bio_lucija

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: