JETT Guybrator obroček za penis: orgazem nove stopnje

Erotične igračke

Popelji doživljanje orgazmov na popolnoma nov nivo z obročkom za penis JETT Guybrator.

Pogosto se govori o tem, da ženske lahko doživimo več različnih vrst orgazmov, ampak ali veš, da tudi moški lahko doživite več vrst orgazmov?

Seveda vsi poznamo najbolj pogostega – ejakulacijskega. Ampak ali morda veš, da lahko orgazem doživiš tudi brez izliva? In ne samo to, če znaš doživeti orgazem brez izliva, lahko doživiš tudi več zaporednih orgazmov!

Več zaporednih orgazmov lahko doživiš tudi s stimulacijo prostate. Obstajajo pa tudi mentalni orgazmi – sicer so bolj pogosti pri ženskah, vendar jih lahko doživijo tudi moški. Nekateri moški, sicer bolj redki, ampak obstajajo, lahko doživijo tudi orgazem mod.

Mentalni orgazem

Potem pa je tu orgazem frenuluma! Frenulum najdeš tik pod glavico penisa in je neverjetno občutljiv.

Obstajajo tudi igračke, ki stimulirajo frenulum na tak način, da lahko doživiš orgazem brez, da imaš sploh erekcijo.

Ena takih igračk je obroček za penis JETT Guybrator od znamke Hot Octopuss.

Kaj sploh je JETT Guybrator

Treble and Bass tehnologija

JETT Guybrator je obroček za penis in prva igračka na svetu, ki uporablja patentirano Treble and Bass tehnologijo, oziroma tehnologijo visokih in nizkih tonov.

Ampak kaj to sploh pomeni?

JETT Guybrator ima dva vibratorja in vsak vibrator oddaja različno frekvenco vibracij. En oddaja visoke vibracije, drugi pa nizke.

Vibracije lahko uporabljaš in upravljaš popolnoma ločeno, ampak najboljši občutki so, ko vibracije vklopiš naenkrat. Vibratorja takrat reagirata en z drugim, ti pa to občutiš kot intenziven pulzirajoč oziroma utripajoč občutek.

Uporaba JETT Guybratorja

JETT Guybrator namestiš na penis tik pod frenulum. V manjši odprtini vstaviš oba vibratorja, enega po enega, nato pa kabla povežeš z daljincem. Daljinec deluje na 4 AA baterije.

Uporaba JETT Guybratorja

Raztegljiv obroček z malo lubrikanta na vodni osnovi namestiš čez glavico penisa tako, da je igračka tik pod frenulumom. Za to penis niti ne potrebuje biti vzburjen oziroma je lažje, če to počneš ko je penis v mehkem stanju.

Z okroglim gumbkom prižgeš in ugasneš oba vibratorja naenkrat. S kratkim pritiskom gumbka pa potem preklapljaš med 10 različnimi vzorci vibriranja.

Če želiš pa lahko z gumbom + prižgeš vsak vibrator posebej, z gumbom - pa ga ugasneš. Tudi intenziteto vsakega vibratorja posebej lahko ločeno upravljaš z gumbom + in -. Vsak vibrator ima 6 različnih jakosti vibriranja.

Čiščenje JETT Guybrator-ja

Pred in po vsaki uporabi je potrebno igračko očistiti. JETT ni vodoodporen tako, da oba vibratorja in daljinec očisti z vlažno krpo, silikonski rokav pa lahko očistiš s čistilom za seks igračke ali pa blagim milom in mlačno vodo.

JETT Guybrator je torej odličena igračka, ki ti bo pokazala popolnoma nov svet doživljanja orgazmov. Preizkusi ga in se pripravi na neverjetno popotovanje.

Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih. Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega.

Če imaš kakšno vprašanje nas lahko pokličeš ali pišeš na e-mail. Prav tako pa nas lahko obiščeš v naših trgovinah v Ljubljani in Kranju.

neza
bio_neza

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: