Pumpice za penis - večji penis in boljša erekcija

Nasveti za boljši seks, Video prispevki

Pumpice za penis, erekcijske črpalke ali črpalke za penis ne bodo samo pomagale do bolj čvrste erekcije, ampak lahko tudi povečajo penis. Kako?

Tablete, kreme in geli so neka začasna rešitev, pumpica za penis pa daje dolgotrajne rezultate. Če seveda redno treniraš.

V osnovi gre za plastični valj, ki ga namestiš na penis. S sesanjem ustvariš vakuum, zaradi katerega se žile v penisu razširijo. Tako vanj priteče več krvi. Rezultat je močnejša erekcija. Z dolgotrajno rabo pa obstaja tudi možnost povečanja samega penisa.

Izbiraš lahko med dvema vrstama penis pumpic, med zračno ali vodno. Zračne ustvarjajo vakuum s pomočjo zraka, vodne pa s pomočjo vode. Vakum povleče kri v penis, penis pa nabrekne.

Katero pumpico za penis izbrati?

V zadnjih letih so bolj priljubljene vodne, ker je uporaba bolj prijetna. Vzameš jo pod tuš ali v kad, lahko tudi v umivalnik, s toplo vodo ogreješ tkivo, ki se nato s pomočjo pumpice lažje raztegne in napolni s krvjo. Po drugi strani pa so tudi zračne črpalke dobra izbira, ker so cenovno bolj ugodne. Sicer je priporočljivo, da se tudi pred uporabo zračne pumpice stuširaš s toplo vodo, da zmehčaš tkivo, ali pa uporabiš mokro toplo brisačo. S segretim penisom pumpica deluje bolje.

Za koga je penis pumpica najbolj primerna?

Priporočamo ti jo, če imaš težave z doseganjem in ohranjanjem erekcije ali če si želiš povečati penis.

Kako jo uporabiti, če imaš težavo z erekcijo?

Najprej s cilindrom zaobjameš penis. Penis mora biti v pol-pokončnem položaju. Poskrbiš za dober stik pumpice s kožo. Nato začneš črpati zrak in nekaj časa, recimo 3-5 min, držiš penis pod pritiskom v cilindru (maksimalno 10, ne pa več). S tem povečaš pritok krvi vanj. Nato cilinder odstraniš, okoli korena penisa pa namestiš obroček za penis, s katerim poskrbiš, da se kri zadrži v penisu, da ne odteče. Ta tehnika ti pomaga, da imaš čvrst penis nekaj časa, nekje 15-20 minut, potem priporočamo, da obroček odstraniš.  

Kako jo uporabiti za povečanje penisa?

Pumpico namestiš na penis, začneš s črpanjem in ko dosežeš maksimalni pritisk, torej, ko ne boli, držiš penis v tem stanju 3-5 minut. Nato sprostiš in ponoviš približno trikrat.

Če želiš dolgoročno spremembo, ti svetujemo redno uporabo 15 minut dnevno 3-krat tedensko in najmanj 1-2 meseca, vsaj na začetku. Ko se navadiš, lahko pogostost treninga povečaš. Pri redni uporabi pričakuj razliko 2-3 cm v roku 3 mesecev.

Pumpice za penis so večinoma prozorne. Na ta način lahko jasno vidiš, kako penis raste in kako se odziva. Določene imajo tudi merilnik tlaka. Z njegovo pomočjo lahko pozorno spremljaš, kako visok je tlak v cevi in ga prilagajaš tako, kakor ti je najbolj všeč. Ni enotne mere ali pravil; zaustaviš se na točki, ko je raba še prijetna.

Nekaj nasvetov glede same pumpice za penis:

Priporočamo, da pred uporabo skrajšaš sramne dlake, saj bo s tem stik s kožo boljši, obenem pa preprečiš kakršno koli cukanje.

Pri zračnih pumpicah lahko na rob namažeš tudi malo lubrikanta, ki zmanjša drgnjenje oziroma trenje, ne pa preveč, da ti pumpica ne bi drsela.

Zelo pomemben podatek!

S pumpanjem začni počasi in prenehaj takoj, ko začutiš bolečino! Bolečina ni dobra stvar, pomeni, da pretiravaš in da je pritisk premočen. Z uporabo nikar ne pretiravaj, več pritiska ne pomeni boljših rezultatov. Če pretiravaš, obstaja možnost poškodb, kot so modrice ali zmanjšanje občutljivosti penisa. Zato takoj, če začutiš ali občutiš bolečino, sprosti vakum in pumpico odloži za dan ali dva.

Izbiraš lahko med ročno in avtomatsko pumpico. Ročna je enostavna za uporabo, vendar moraš vse delo opraviti sam. Pri samodejni pa samo pritisneš gumb.

Da ne boš razočaran, če želiš večji penis - rezultatov ob prvi uporabi še ne bo! Prve spremembe so vidne po treh ali štirih tednih vadbe, povečata pa se tako obseg kot dolžina penisa. Za koliko, je odvisno od posameznika. Res pa je pri vadbi potrebno biti dosleden in vaditi redno.

Pomembno opozorilo:

Pumpice za penis ne morejo uporabljati vsi. V primeru določenih zdravstvenih težav, kot so slabokrvnost, bolezni, ki povzročajo nastanek krvnih strdkov ali prekomernih krvavitev, če jemlješ zdravila za redčenje krvi ali zdravila za težave z erekcijo, se o uporabi pumpice posvetuj z zdravnikom.

Ali lahko pumpico za penis uporabijo tudi ženske na svojih intimnih predelih?

Načeloma lahko, ampak vseeno priporočamo, da dama raje uporabi eno od pumpic za ženske, ki jih imamo prav tako v ponudbi.



Eva
Piše o vsem, najraje pa razbija mite in predsodke. Spolnost dojema kot umetnost. Je izjemno širokih nazorov.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice