Seks v zrelih letih - najboljše igračke za starejše

Nasveti za boljši seks

Veliko ljudi verjame, da z leti želja po seksu umre in da igračke za starejše ne obstajajo. Da ko si enkrat starejši, o tem ne razmišljaš več in da potreba po seksu mine. V resnici pa je to velik mit! Če si v mladosti užival v seksu, se enkrat ob upokojitvi ne boš kar zbudil in si rekel, da imaš seksa zdaj dovolj.

Velikokrat je celo tako, da seks z leti postane samo še boljši in boljši. Več o tem, zakaj je temu tako, lahko izveš v spodnjem videu.

En izmed razlogov za boljši seks v starejših letih pa je tudi ta, da si upamo poizkusiti nove stvari; recimo erotične igračke! Vseeno pa s starostjo pridejo tudi določene omejitve, ki jih je treba ob nakupu erotičnih pripomočkov vzeti v zakup. Obstajajo namreč taki, ki jih je lažje uporabljati in v nadaljevanju ti bom povedala, katere so najboljše igračke za starejše in zakaj je temu tako.

Najboljše igračke za moške

najboljše igračke za moške

Ena najpogostejših težav, s katero se spopadajo moški v zrelih letih je ta, da težje pridejo do erekcije oziroma jo težje ohranjajo. O tem, kaj v tem primeru narediš, ti povem v spodnjem videu.

Ampak a si vedel, da obstajajo tudi igračke, ki jih lahko uporabljaš, brez da imaš erekcijo?

Masturbator Pulse III Duo

Masturbator Pulse III Duo je igračka, ki si jo lahko namestiš na penis, če je ta trd ali ne, stimulirala pa ti bo frenulum. To je tanka kožica na spodnji strani glavice penisa, ki je zelo občutljiva. Masturbator lahko uporablja vsak in do orgazma pripelje tudi moške, ki ne morejo doseči erekcije.

Narejen je tako, da ga lahko uporabljaš tudi s partnerko. Na vrhu ima še en vibrirajoč motorček, ki bo stimuliral njen klitoris. Ženska lahko recimo nate sede, prav tako pa ga lahko uporabljaš v misionarskem položaju.

Priložen je tudi daljinec, zaradi katerega boš igračko lažje uporabljal, saj ti med vibracijami ne bo treba preklapljati z gumbi na sami igrački. Lahko pa nadzor nad svojim masturbatorjem in užitkom predaš nekomu drugemu in se tako prepustiš stimulaciji polni presenečenj.

Jett Guybrator

Naslednji je Jett Guybrator oziroma moški vibrator. Nad njim so naravnost navdušeni!

Tega načeloma ne moreš uporabljat brez erekcije, je pa kljub temu to idealna igračka, saj lahko z njo doživljaš orgazme tudi brez uporabe rok. Samo nadeneš si ga in uživaš! Prav tako kot prejšnji ima tudi ta daljinec, s katerim ga enostavno upravljaš.

Vibracijski obroček za penis

Ob težavah z erekcijo se priporoča tudi uporaba obročkov za penis. Ta bo v penis ujel kri, zato bo tvoja erekcija daljša, močnejša in trdnejša. Izbereš lahko takega, ki vibrira, saj bo ta dodatno stimuliral tudi tvojo partnerko. Marsikaterega lahko enostavno obrneš navzdol, tako da bo vibrirajoči del stimuliral tvoja moda.

Zabavno, kajne? Še bolj zabavno pa je, če ima obroček tudi možnosti upravljanja na daljinec, kakor ga ima Hueman Neptune.

Najboljše igračke za ženske

najboljše igračke za ženske

Nobena skrivnost ni, da ženska nožnica z leti postane ožja in manj elastična. Manj se tudi samovlaži, zato je penetracija lahko boleča. V takih primerih pomaga že samo to, da uporabljaš lubrikant! EasyGlide je en izmed tistih, ki je najprimernejši za uporabo med seksom in solo igro. Kombiniraš ga lahko z vsemi vrstami igračk, saj je narejen na vodni osnovi. Uporaba lubrikantov je pri vseh igračkah izjemno priporočljiva.

Power Flower

Power Flower je igračka, ki jo lahko uporabljaš na ogromno različnih načinov, hkrati pa je zelo enostavna za uporabo! Priporočamo jo zato, ker jo lahko enostavno držiš v roki in jo pozicioniraš tako, kot ti paše. Je ravno prav velika in težka, da doseže vse točke in je hkrati enostavna za držanje. Zabavo z njo si lahko privoščiš med solo igro, lahko pa jo uporabljaš tudi v paru. Klitoris lahko stimulira na več različnih načinov, primeren pa je tudi za penetracijo.

Več o Power Flower vibratorju si lahko pogledaš v spodnjem videu.

Masažer

Z masažnim vibratorjem ne moreš zgrešiti! Lahko ga namreč uporabljaš za masažo mišic ali pa za masturbacijo. Tako v paru kot tudi med solo igro.

Je večji kot prejšnji Power Flower, zato ga boš lažje držala v roki. Hkrati pa je tudi malo težji. Največja prednost takih vibratorjev je to, da lahko dokupiš nastavke in tako svoj masažer enostavno in hitro spremeniš v čisto novo igračko! Vibracije se iz glave masažerja prenesejo po nastavku in tako imaš lahko vsakič nov vibrator.

Le pazi - pred nakupom nastavka preveri tudi mere, saj so nekateri nastavki večji, drugi pa manjši.

Analno

Veliko starejših gospodov se na nas obrača z željo po raziskovanju analnih užitkov in masaže prostate. Želijo si preizkusiti masažerje prostate, nad katerimi so pogosto zelo navdušeni. Mnogokrat jim je žal, ta tega niso poznali že prej.

Hueman

igračka hueman

Najbolj popularna znamka analnih igrač za moške je Hueman. Z njihovimi igračkami boš težko zgrešil, ne glede na to, če si začetnik ali pa že izkušen uporabnik. Za vsakogar se nekaj najde.

Več o Hueman igračkah lahko izveš v spodnjem videu.

Pri analni igri poskrbi, da vedno uporabljaš lubrikant. Če so igračke silikonske, bodi pozoren, da uporabljaš takega na vodni osnovi.

Analni čepki

Prav tako kot moški tudi ženske z leti postanejo bolj odprte za analne igre. Čepki so tako zelo popularni, saj jih kupujejo tako moški kot ženske. Še posebej super so za uporabo preden se lotiš analnega seksa, saj se tako malo pripraviš na nove občutke. Lahko pa jih uporabljaš tudi samo za popestritev.

Z analnimi čepki se današnja objava zaključuje. Najboljše igračke za starejše najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani.

Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Če imaš kakršnokoli dilemo ali vprašanje pa nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: