Moške spolne igračke

Erotične igračke

Sledi nekaj osnovnih opisov, ki vas bodo zagotovo prepričali, da tudi vi potrebujete nekaj za prebuditev vaših spolnih čutov.

Zakaj bi bile spolne igračke le v domeni žensk? Tudi vi, dragi moški, si zaslužite čas za popoln užitek.

Izdelki so namenjeni uporabi v dvoje ali skupini, lahko pa jih uporabite le pri igri samih s seboj. Moški imate mnogo erogenih con, ki se jih niti ne zavedate. Rečemo jih P-točke, tako kot za ženske velja G-točka.

Enega največjih užitkov vam ponuja optimalni MASTURBATOR, ki vam daje občutek realnega procesa, ki mu rečemo kar BLOW JOB.

V naslednji skupini najdemo STIMULATORJE PROSTATE, ki je ena izmed najučinkovitejših erogenih con. Stimulator le vstavite v anus in pustite, da začne stvar delovati.

Če vam je pri vsem tem početju dolgčas in potrebujete družbo, potem nikar ne oklevajte in si kupite plastično prijateljico, ki naredi vse namesto vas in je tam zato, da ugodi vaših željam. Lahko ji date tudi ime, ni potrebno, da kdo izve, to bo vaša mala skrivnost.

Nekaj najbolj osnovnih skupin spolnih igračk in pripomočkov, tudi za tiste, ki imajo težave z erekcijo, vam predstavljamo v nadaljevanju.

OBROČKI moškim pomagajo, da bolj intenzivno doživljajo erekcijo in uravnavajo kri v samem penisu. Oblikovani so tako, da orgazem traja dlje in je bolj intenziven. Poznamo jih več vrst in vsak izmed njih vam lahko pošteno zmeša glavo.

PUMPICE za penis lahko pomagajo tistim, ki imajo težave z erekcijo, vendar so odlične tudi za uravnavanje samega obsega erekcije. Penis le potisnete v odprtino in naravnate primerno velikost in intenzivnost vakuuma. Priporočljivo je, da pumpico uporabljate skupaj s prstančkom, tako boste prišli do neponovljivih občutenj. Vsak moški bi moral imeti vsaj eno različico omenjenih pripomočkov doma, vedno na voljo, ko si zaželite nekaj akcije.

Če si želite le popestriti seksualno doživetje v dvoje, potem skorajda ne morete mimo stimulatorjev vseh vrst, ki povečajo dolžino vašega penisa pri penetraciji. Všeč bo vam, všeč bo osebi poleg vas.

Če družbe nimate, pa za vas prav tako ni nič izgubljenega. Za čas, ko iščete primerno polovičko, imejte pri sebi umetno vagino, ki jih najdete v vseh mogočih oblikah. Namen vseh je enak, način kako pridete do želenega cilja pa pri vsaki nekoliko drugačen.

Smo vas prepričali, dragi moški?

Naj se eksperimentiranje začne, želimo vam veliko užitka!

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice