Najboljše lokacije za vroč poletni seks

Nasveti za boljši seks

Poletje je najboljši čas, da postaneta malo kreativna, sploh kar se tiče seksa. Ker so pri nas zime zelo mrzle je mest za eksperimentiranje zunaj bolj malo, poleti pa je možnosti veliko več. Sprostita se in preizkusita nekaj novega, pazljiva morata biti le, da vaju kdo ne zasači :)

Počitniški seks je pogosto najboljši saj nismo pod stresom in v skrbeh zaradi službe ali drugih stvari, ki nas pestijo med letom, zato se zares lahko sprostimo in se posvetimo samo partnerju. Tudi, če ne moreta odpotovati daleč, si privoščita le kratek oddih v koči, kjer bosta na samem lahko raziskovala naravo in drug drugega.

1. Sex v avtu

V avtu sta zagotovo že seksala, zato lahko poleti v njem obudita spomine, priporočamo vama, da se zapeljeta na odročno razgledno točko, ugasneta motor in se prepustita.

V avtu lahko seveda seksata tudi pozimi, tudi, če ne bosta vklopila gretja ga bosta vidva dobro ogrela :)

2. Sex v šotoru

Poletje je čas kampiranja, zato se odpravita na izlet in seksajta v šotoru sredi gozda, kjer se zares lahko sprostita brez strahu, da bi vaju kdo videl. Če nimata preveč velikega šotora ne moreta ravno preizkušati norih položajev, bo pa že samo seks na novem mestu dovolj razburljiv.

viseca-mreza3. Sex v viseči mreži

Je odlična možnost, če imata dobro ravnotežje in želita preizkušati nove stvari ter eksperimentirati z novimi položaji iz Kamasutre. Razmislita kam jo bosta obesila, da ne bo na očeh vseh sosedov, če je ne bosta uporabljala le za poležavanje in branje. Če jo že imata, jo lahko preizkusita že danes ;)

4. Sex pod tušem

Sex pod tušem bo zagotovo ohladil vajini segreti telesi, naj bo ta v domači kopalnici, več vznemirjenja pa bo zagotovo prinesel kakšen nameščen zunaj. Če bosta med dopustom naletela na kakšnega, morata poizkusiti.

5. Sex v čolnu

Pojdita na izlet s čolnom. Zapeljita se stran od obale in nihče vaju ne bo mogel videti. Pazljiva bodita le na to, da se ne bo obrnil.

6. Sex v morju in bazenu

Seks v vodi je lahko odlična izkušnja. Če bosta previdna nihče, razen vaju, ne bo vedel kaj pravzaprav počneta, tudi če ne bosta sama. Za več intimnosti pa poiščita kakšen osamljen zalivček.
Vedeti morata, da kondomi in voda ne gredo skupaj, prav tako voda spere naravno vlažnost, zato bosta morda potrebovala lubrikant. Najbolje je, da izbereta tistega na silikonski osnovi saj ga voda ne bo sprala.

v-gozdu7. Sex v gozdu

V gozdu lahko seksata tudi, če nimata šotora, le bolj pazljiva morata biti na pohodnike. Na sebi obdržita kar največ oblačil, saj bi bilo zelo neprijetno, če bi vaju naključni mimoidoči zasačil popolnoma gola.

8. Sex na gugalnici

Je zabaven in sexy, vendar ne uporabita tiste na otroškem igrišču. Na njej lahko preizkušata različne položaje, seks pa bo zabaven, igriv in razburljiv.

9. Sex na trampolinu

Je podoben kot na postelji le veliko bolj zabaven. Mreža na trampolinu je napeta, zato se bosta z vsakim gibom premaknila in nekoliko poskočila, kar pravzaprav ni slabo ;) Pazljiva bodita le, da se ne poškodujeta.

10. Sex na plaži

Nekateri ga ne marajo zaradi mivke in peska, ki se rada prilepita na telo, vendar, če imata dovolj veliko brisačo ali odejo, vaju nič ne bo motilo in oviralo.

Poleti lahko seksata pravzaprav kjerkoli želita, preizkušajta nove lokacije, položaje in se zabavajta ter uživajta.

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: