Stimulator klitorisa Satisfyer Curvy 2+

Erotične igračke

curvy 2+

Satisfyerjev stimulator klitorisa Curvy 2+ te bo pripeljal do orgazma z zvočnimi valovi! Upam si trditi, da bo to tvoja nova najljubša igračka.

Kaj sploh je Curvy 2+?

Curvy 2+ je stimulator klitorisa, ki deluje na zvočne valove in hkrati vibrira, upravljaš pa ga lahko tudi preko svojih pametnih naprav.

Zakaj je poseben?

Stimulatorji klitorisa so med najbolj priljubljenimi igračkami, ker večina žensk na tak način najlažje doživi orgazem. S Curvy 2+ ga boš zagotovo tudi ti, ker ga lahko uporabljaš na ogromno različnih načinov. Lahko vključiš samo vibracije ali samo pulziranje, uporabljaš pa ju lahko tudi skupaj! Če pa ga obrneš okoli, dobiš vibrator G točke, saj je ravno prav ukrivljen.

Daleč najboljša funkcija tega vibratorja je to, da se lahko upravlja z brezplačno aplikacijo. Povežeš ga lahko s svojimi pametnimi napravami in tako še popestriš zabavo. Sama si lahko ustvarjaš programe vibriranja, uporabiš lahko tiste, ki so jih naredili drugi ali pa ga povežeš z glasbo ali zvokom iz okolice. Ne samo to, preko aplikacije se lahko na daljavo povežeš s svojim partnerjem in mu predaš kontrolo nad svojim užitkom. Nastaviš pa si lahko celo alarm ali pa vibracije povežeš z erotičnimi zgodbicami. Seksi, kajne?

satisfyer connect

Pa je res tako dober, kot se sliši?

Definitivno ja! Težko boš našla drug tako kvaliteten stimulator s toliko funkcijami po tako dobri ceni.

Narejen je iz telesu prijaznega in mehkega silikona, je vodoodporen in se polni z magnetnim USB polnilcem. Razpon vibracij in zračnih valov je zelo širok, zato ga lahko uporablja nekdo z bolj občutljivim klitorisom ali pa nekdo, ki potrebuje bolj intenzivno stimulacijo.

Komu je namenjen

Curvy 2+ je načeloma namenjen stimulaciji klitorisa, lahko pa ga uporabljaš tudi na bradavičkah ali na glavici penisa svojega partnerja. Tudi med seksom je zelo priročen za uporabo, če ti seveda med tem paše dodatna stimulacija.

Ko ga dobiš

Ko vibrator dobiš, ga najprej do konca napolni in umij. Magnetni polnilec enostavno približaš dvem magnetkom na igrački in ga tako napolniš. Ko lučka neha utripati, je vibrator napolnjen. Ko ga dobiš, bo baterija že delno napolnjena, načeloma pa se polni povprečno 3 ure, baterija pa ob uporabi zdrži do 60 minut. Ko ga povežeš z aplikacija boš tudi videla, koliko baterije je še ostalo.

Vibrator je popolnoma vodoodporen, zato je čiščenje zelo enostavno. Uporabiš lahko čistilo za igračke ali pa blago milo, potem pa ga spereš z mlačno vodo.

Priporočena je tudi uporaba lubrikanta. Tako bo občutek mnogo boljši. Moraš pa paziti, da vedno uporabiš lubrikant na vodni osnovi, saj lahko druge vrste lubrikantov poškodujejo igračkin silikon, zaradi česar potem postane lepljiva in neuporabna.

Uporaba Curvy 2+

delovanje curvy 2+

Uporaba stimulatorja je sila preprosta.

Da vključiš zračne valove, 2 sekundi držiš srednjo tipko. Vibracije pa prižgeš tako, da 2 sekundi držiš spodnjo tipko. Na isti način se obe funkciji tudi ugasneta.

Med različnimi vibracijami preklapljaš s pritiskom na spodnji gumb, pulziranje pa s srednjim gumbom večaš, z zgornjim pa manjšaš. Vse to lahko počneš tudi preko aplikacije, kjer je različnih kombinacij praktično nešteto!

Vibrator lahko kupiš v naši spletni trgovini ali pa nas obiščeš v fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam slediti tudi na družbenih omrežjih - najdeš nas na Instagramu, Facebooku, TikToku in Youtube. Če imaš kakšno vprašanje ali dilemo, nas pokliči na 080 34 08 ali pa nam piši na [email protected] in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: