Najbolj priljubljena ženska igračka - Lelo Sona

Erotične igračke

Lelo Sona je izjemno priljubljena igračka za stimulacijo klitorisa in veliko žensk mi je povedalo, da jim je prav s Sono prvič prišlo. Ja, res je, prvič!

No pa si poglejmo, kako Lelo Sona izgleda, kako deluje in kako izbrati pravi model.

V čem je skrivnost Sone?

Obstaja več vrst stimulatorjev klitorisa na trgu. Sona, za razliko od drugih, ne oddaja običajnih vibracij, ampak zvočne valove. Ne gre torej za mehansko draženje zunanjega dela, ampak valovi sežejo tudi globlje. Poenostavljeno - Sona draži klitoris v celoti, od zunaj in znotraj.

Sona posebej izstopa tudi po izjemno mehkem, prijetnem silikonu in obliki, se izjemno lepo prilega v roko in ti omogoča enostavno uporabo.

Kateri model Sone izbrati?

Obstajata dve različici, Sona in Sona 2. Pri obeh sta na voljo dva modela - s funkcijo Cruise ali pa brez. Takoj bom razložila, kaj ti Cruise funkcija omogoča.

Cruise tehnologija pomeni, da igračka skrbi za konstantno moč vibracij. Po domače - če uporabljaš kakšno drugo vibracijsko igračko, ob pritisku na telo ponavadi njene vibracije malo zamrejo, pri Soni Cruise pa ni tako. Cruise tehnologija poskrbi, da občutek vibracij na tvoji koži ostane enakomeren, ne glede na pritisk.

Razlika med Sono in Sono 2?

Sona je v osnovi izjemno kakovostna igračka in 100% vodoodporna, kar pomeni, da lahko z njo uživaš tudi v kadi ali pod tušem.

Razlike med različicama Sona in Sona 2 so:

SONA SONA 2
8 načinov pulziranja 12 načinov pulziranja
/ možnost manj intenzivnih vibracij
/ mehkejša, globlja in na splošno večja usta (bolje zajamejo klitoris)
1 polnjenje = 1 ura uporabe 1 polnjenje = 2 uri uporabe
Barve: črna, svetlo roza in roza Barve: črna, svetlo roza in vijolična

Čudovita embalaža skriva stimulator dolžine 11 cm in premera 6 cm, vir užitka pa ni velikost, temveč njegovo ustje. Priložen je tudi kabel za USB polnjenje. V kompletu prejmeš še torbico za shranjevanje, kamor SONO varno pospraviš, in pa navodila.

Kako deluje?

Ko Sono prejmeš, je zaklenjena. Da jo odkleneš, pritisneš + in - istočasno in držiš 5 sekund, dokler ne zasveti lučka. S tem je SONA odklenjena. Zakleneš jo na enak način, s tem pa preprečiš neželeni vklop v torbici ali potovalki.

Da igračko vklopiš, držiš gumb +. Z vsakim pritiskom na + bo stimulacija intenzivnejša. Če želiš moč zmanjšati, pritisni -. Če želiš spoznati še ostale vzorce pulziranja, pritiskaj srednji gumb. In ko jo želiš ugasniti, pritisni gumb -.

Če imaš varianto Cruise, to pomeni, da bo igračka ohranjala konstantno moč vibracij ob pritisku. Posebnega gumba za to funkcijo ni, ampak začutiš, ko jo daš ob kožo.

Pri modelih brez funkcije Cruise moč malo usahne, s Cruise tehnologijo pa bo intenzivnost ves čas izjemna.

Če iščeš vzdržljivo, vrhunsko izdelano igračko, ki se celostno posveti ščegetavčku in te bo spremljala naslednjih nekaj let, je Lelo Sona popolna izbira.

Sporoči nam svoje vtise na e-mail, Facebook, Instagram ali jih zapiši v komentar na YouTube.







Maja
bio_maja

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: