Femmegasm za ljubiteljice raznolikosti!

Erotične igračke

Če si pri izbiri igračk zelo izbirčna, potem te bo Femmegasm zagotovo navdušil! To je res posebna igračka, ki ti ponuja dva popolnoma različna načina stimulacije. En je izjemno nežen, drugi pa tako intenziven, da bo konec še preden se boš lahko udobno namestila.

Zakaj je Femmegasm tako poseben?

Na prvi pogled igračka mogoče izgleda kot tiste, ki delujejo na zračne pulze, ampak obljubljamo, da je Femmegasm nekaj čisto drugačnega.

Deluje namreč na 2 različna načina - tapka in vibrira.

Tapkanje je res nežno, zato je popolna izbira za takrat, ko ti paše počasno razvajanje. Pri tapkanju so orgazmi še posebej intenzivni, saj se napetost čisto počasi nabira v tebi. Podobno kot pri seksu z veliko predigre. Z raziskavami o orgazmih so ugotovili, da predigra poveča proizvajanje oksitocina (hormon ljubezni), orgazmi pa so intenzivnejši in trajajo dlje časa.

Kadar si želiš hitrega in eksplozivnega orgazma, si izberi vibracije. Vibrira cel ročaj igračke, te vibracije pa so tako močne, kot pri kakšnem masažnem vibratorju. Noro!

Uporabljaš lahko samo konico ročaja, lahko pa kar celo površino, s katero stimuliraš še vulvo. Če želiš, lahko ročaj uporabljaš tudi za penetracijo!

En izmed najbolj kul načinov uporabe pa je, da Femmegasm kombiniraš s stimulatorjem G točke. Če naenkrat stimuliraš G točko in klitoris, lahko doživiš mešane oziroma kombinirane orgazme. Pri takem orgazmu se izloča do 400% več prolaktina! Ta pomaga uravnavati zdrav imunski sistem, kar pomeni, da med masturbacijo dejansko skrbiš še za svoje zdravje.

Zakaj izbrati Femmegasm?

Femmegasm je narejen iz kvalitetnega in telesu varnega silikona. Ta je neporozen, kar je pri seks igračkah še posebej pomembno - nima torej mikroskopskih luknjic, v katerih bi se lahko nabirale bakterije.

Poleg tega je igračka vodoodporna in jo lahko uporabljaš tudi pod tušem ali pa v kadi. Pa tudi čiščenje je zaradi tega toliko bolj enostavno.

Femmegasm v sebi skriva 2 močna motorja, ki te bosta navdušila s 6 različnimi intenzitetami in vzorci tapkanja ter vibriranja. Po vrhu vsega pa se polni še z USB polnilcem, kar pomeni, da ti nikoli ne bo treba skrbeti za nakup in menjavo baterij.

Čemu je Femmegasm namenjen?

erogene točke

Femmegasm je namenjen stimulaciji klitorisa, vulve in nožnice. Preizkusiš ga lahko tudi na erogenih conah kot so bradavičke, vrat ali notranja stran stegen. Z malo domišljije ga lahko uporabljaš tudi na penisu.

Uporaba

Uporaba igračke je zelo enostavna, saj jo upravljaš le z dvema gumboma.

Femmegasm prižgeš s trosekundnim pritiskom na gumb za prižig. Nato še 1x na kratko pritisni isti gumb in prižgale se bodo vibracije. Vsak naslednji kratek pritisk bo spremenil vzorec vibriranja.

Pritisk na srček prižge tapkanje. Obe funkciji sta lahko prižgani tudi hkrati.

Da igračko ugasneš, 3 sekunde držiš tipko za prižig/izklop.

Priporočljivo je, da z igračko uporabljaš lubrikant. Ker je igračka narejena iz silikona, je nujno, da si izbereš lubrikant na vodni osnovi. Če boš uporabljal silikonskega, bo ta uničil površino tvoje igračke.

Igračko moraš pred in po vsaki uporabi temeljito očistiti. To najlažje storiš z uporabo antibakterijskega čistila za igračke in mlačne vode.

Femmegasm in druge izdelke lahko najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: