Satisfyer Twirling Fun

Erotične igračke

Danes imam ponovno za predstaviti še eno malce posebno igračko. Satisfyer Twirling Fun je še en dokaz, da imajo izdelovalci seks igračk res veliko domišljije.

Videz vara

Če se ti zdi, da ta igračka pa res ni nič posebnega in je povsem nezanimiva, te razumem. Na prvi pogled res ni preveč prepričljiva. No, vsaj men ni bila. Tanka, majhna ... nič kaj preveč impresivna.

Ampak, saj veš kaj pravijo. Tiha voda bregove dere in pri tej igrački je točno tako.



Komu je Satisfyer Twirling Fun namenjen?

Twirling Fun je primeren za stimulacijo klitorisa in vseh ostalih erogenih con. Super je zato, ker ga lahko uporabljaš po čisto celem telesu. Je tudi zelo enostaven za uporabo in ga lahko uporabiš na partnerju ali pa ga on uporabi na tebi.

Ja, tudi na moškem ga lahko uporabljaš! Na primer na glavici penisa, po presredku, na modih ali pa okrog anusa. Pa tudi po erogenih conah, še posebej po vratu in za ušesi – preverjeno!

Pri uporabi igračke uporabi tudi lubrikant, ker bo tako veliko bolj lepo drsela. Igračka je silikonska, zato moraš nujno uporabiti lubrikant na vodni osnovi. Druge vrste lubrikanta lahko poškodujejo silikonsko površino.

Zakaj izbrati Twirling Fun?

Ker ima tako drobno konico je stimulacija res natančno usmerjena. Ponuja povsem drugačen občutek, kot katera druga igračka, ki ima večjo površino, med uporabo pa tudi ne pride do tistega mravljinčastega občutka, ki ga včasih občutiš pri kakšnih močnejših napravah. Zato ga lahko, ko ti pride, takoj spet uporabiš.

Orgazmi so s tem vibratorjem veliko bolj intenzivni, ker se nabirajo počasi. Ne pričakuj, da ti bo takoj prišlo, ker ta igračka ni za to narejena. Narejena je za to, da te počasi razvaja ...

Podobno je kot pri orgazmu med seksom z veliko predigre. Ker se tako zelo vzburiš je vrhunec potem še toliko boljši.

Poleg vseh njegovih prednosti, pa je tudi zelo tih. Zato te ne rabi skrbet, da bi kdo kaj slišal. Poseben pa je tudi zato, ker se njegova konica, poleg tega, da vibrira, tudi zelo hitro vrti.

Ko vibrator dobiš ...

Ko vibrator dobiš, ga najprej do konca napolni. Dokler lučka utripa se vibrator polni. Ko pa je napolnjen, lučka samo sveti. Polni se z priloženim magnetnim USB polnilcem, približno uro in pol, čas delovanja vibratorja pa je cca. eno uro.

Vibrator prižgeš tako, da nekaj sekund držiš gumb +. Enako ga tudi ugasneš. Med12 različnimi vzorci vibriranja pa preklapljaš z gumboma + in -.

Shranjevanje in čiščenje

Vibrator je narejen iz mehkega in telesu varnega silikona. Poleg tega pa je tudi popolnoma vodoodporen, kar pomeni, da ga lahko uporabljaš tudi v kadi ali pod tušem. Čiščenje pa je prav zaradi tega tudi zelo enostavno. Najbolje je, da za čiščenje uporabiš čistilo za seks igračke, lahko pa ga očistiš tudi z blagim milom in spereš z mlačno vodo.

Vibrator shranjuj stran od neposredne sončne svetlobe in virov vročine.

Ne pozabi nas spremljat na vseh družbenih omrežjih – Facebook, Instagram in YouTube, da ne zamudiš novih vsebin in pa vseh akcij, ki jih pripravljamo zate. Vse omenjene izdelke in še mnogo drugih, pa najdeš v naši spletni trgovini. Lahko se pa oglasiš tudi v naših razstavnih salonih v Ljubljani. Enega najdeš na Zeljarski ulici 7 v Trnovem, drugega pa v Centru desetka nasproti Cityparka (BTC).

Lucija
bio_lucija

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: