Edging za boljše orgazme in večjo vzdržljivost!

Nasveti za boljši seks

Edging je točno to, kar rabiš v življenju, če si kdaj razmišljal o tem, kako priti do boljšega orgazma ali do večje vzdržljivosti v postelji! Danes bomo govorili o tehniki, ki bo za vedno spremenila tvoje življenje.

Kaj je edging?

Edging je tehnika, pri kateri se med masturbacijo in seksom ustaviš tik pred orgazmom. Nekateri se samo upočasnijo, drugi ustavijo, trik pa je v tem, da ti ne pride; vsaj ne takoj!

Edging je popolnoma varen za zdravje in nima nobenih negativnih posledic, zato ga lahko prakticiraš brez skrbi!

Zakaj bi kdo prakticiral edging?

  1. Z edgingom povečaš intenziteto orgazmov. S tem, ko se ustaviš pred orgazmom, se potreba po sprostitvi nabira in nabira, zato je užitek ob orgazmu še toliko večji.
  2. Več časa lahko uživaš v celi spolni izkušnji ter bolje spoznaš partnerja in sebe, saj fokus ni več samo na orgazmu.
  3. V postelji postaneš bolj samozavesten, saj več veš o užitku.
  4. Edging je odlično orodje za odpravljanje prezgodnjih orgazmov. S tem se spopadajo predvsem moški, lahko pa doleti tudi ženske.

Kako prakticirati edging?

Moški

Edging lahko prakticiraš na več načinov. Prvi je ta, da ga prakticiraš kakšnih 20 minut in potem pustiš, da ti pride. Drugi pa je ta, da zaključiš brez orgazma.

Če želiš natrenirati vzdržljivost in doživeti še boljše orgazme, potem je priporočljivo, da parkrat na teden po 20 minut prakticiraš edging brez orgazma. To tehniko na primer uporablja tudi ogromno porno igralcev.

Da bi zaustavil orgazem, lahko penis stisneš pri frenulumu. To pogosto pomaga. Za še boljše rezultate treniraj s pomočjo masturbatorja, ker je občutek pri uporabi še bolj podoben seksu s pravo osebo. Najboljši so Fleshlight masturbatorji, saj ti noben drug ne ponuja podobno realističnega občutka. Fleshlight se z uporabo segreje na telesno temperaturo, še bolje pa je, da ga pred uporabo segreješ sam. To lahko storiš s pomočjo posebnega grelca ali pa masturbator za nekaj minut potopiš v toplo vodo.

In ne pozabi! Nujno uporabi lubrikant na vodni osnovi.

Namig za moške, ki bi želeli edging prakticirati med seksom: Ko čutiš, da je orgazem blizu, se ustavi in med pavzo oralno in s prsti zadovoljuj partnerja. Tako se boš zamotil, tvoj partner pa bo ves čas užival!

Ženske

Nekatere ženske, čeprav redke, imajo težave s tem, da prehitro dosežejo orgazem. Edging pomaga tudi njim.

Večina žensk pa sicer edging prakticira zato, ker so orgazmi po njem veliko bolj intenzivni. Pa ne samo orgazmi, tudi cel proces je bolj intenziven, ta užitek pa traja dlje časa.

Ni pa nujno, da vse ženske doživljajo enako. Medtem ko nekatere v edgingu zares uživajo, druge zaradi tega izgubijo poželenje in zato kasneje težje doživijo orgazem. Če se ti to zgodi, kar mirno. Nisi edina.

Masturbatorje in druge pripomočke za edging in boljši seks lahko najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: