5 nasvetov za boljše orgazme!

Nasveti za boljši seks

Si želiš, da bi bili tvoji orgazmi še boljši in bolj intenzivni? Spodaj si lahko prebereš pet čisto enostavnih nasvetov za doseganje najboljših orgazmov svojega življenja. Preizkusi jih, ne bo ti žal!

1. Najpomembnejša je predigra

predigra in orgazmi

Znova in znova ponavljamo, da je predigra najpomembnejši del vsakega dobrega orgazma. Raziskave so namreč pokazale, da so orgazmi z več predigre intenzivnejši in dlje trajajoči.

Predigra pa ne pomeni samo tistih pet minut pred penetracijo, temveč je nekaj, kar lahko počneš s partnerjem ali brez njega. Njen namen je to, da se tvoje telo in možgani pripravijo na intenzivnejšo stimulacijo. Ob počasnem stopnjevanju se tako sprosti ogromno oksitocina, ki je hormon ljubezni, zato lahko kasneje toliko bolj uživaš. Ker pa celotna stimulacija traja dlje časa, bo zato orgazem, ko do njega končno pride, toliko bolj intenziven!

2. Naj orgazmi ne postanejo edini cilj

Velikokrat naš edini cilj postanejo orgazmi. Ko pa se na nekaj preveč koncentriramo, lahko to izgubi na intenzivnosti ali pa postane še težje dosegljivo. Sliši se sicer malo kontraintuitivno, ampak če si vzameš čas in uživaš v vsemu, kar vodi do orgazma, bo celotna izkušnja veliko boljša.

3. Boljši orgazmi z zavestno masturbacijo

orgazmi z zavestno masturbacijo

Mindful masturbation oziroma zavestna masturbacija pomeni, da se ob stimulaciji osredotočiš na celo telo in ne le na intimne dele, to pa potem počneš vsaj 15 do 20 minut. Uporabljaš lahko roke, igračke, lubrikante in olja, pomembno je le to, da se osredotočaš na vse občutke in zares zavestno opazuješ, kaj vse ti paše in kaj ne.

Prakticiranje zavestne masturbacije je odlično orodje za tiste, ki imate težave z doseganjem orgazmov. Ponavadi so orgazmi ravno toliko mentalni, kolikor so telesni. Če torej med seksom razmišljaš o drugih stvareh in ti misli uhajajo drugam, bo orgazem veliko težje dosegljiv. Z zavestno masturbacijo se boš naučil uživati v dotiku in ostati v trenutku. Na začetku ti bo prakticiranje tega mogoče malo nenavadno ali pa brez veze, sčasoma pa bo to pripeljalo do boljše masturbacije in seksa. Tako boš torej tudi s partnerjem bolj užival v trenutku in čutil vse, kar se čutiti da, posledično pa bo to vplivalo tudi na tvoje orgazme.

4. Eksplozivni edging

Edging ali zakasnitev orgazma je tehnika, pri kateri masturbiraš skoraj do orgazma in se tik pred njim ustaviš, malo počakaš ter se umiriš, potem pa nadaljuješ. To lahko ponoviš kolikokrat želiš in ker se bo orgazem dlje časa nabiral, bo na koncu veliko bolj eksploziven in intenziven.

5. Fantaziranje in orgazmi

orgazmi in fantazije

Se ti je že kdaj zgodilo, da si fantaziral o čem in se potem počutil krivo?

Nič več! Fantaziraj brez občutka krivde! V svoji glavi si lahko ustvariš kakršnekoli scenarije. Bodisi take, ki se v resničnem življenju ne bi mogli zgoditi, ali pa celo take, za katere nočeš, da se zgodijo. Če te nekaj vzburja, se le brez skrbi prepusti domišljiji in delaj točno to, kar želiš.

Lahko si recimo zamisliš, da si z osebo, ki te privlači, pa v resnici ne moreš biti z njo, ali pa razmišljaš o kakšni stvari, ki si jo videl v porniču, ampak je ne bi zares prakticiral s partnerjem. Karkoli že to je, je dovoljeno. Še več, ker boš eksperimentiral z mislimi, ki te vzburjajo, bodo tvoji orgazmi le boljši in boljši!

Če si želiš pri doseganju orgazmov pomagati s kakšnim pripomočkom, nas obišči v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: