Satisfyer Pro G Spot za dvojne orgazme

Erotične igračke

Satisfyer Pro G spot rabbit vibrator je zagotovo tista igračka, s katero boš doživela najbolj neverjetne orgazme svojega življenja! Ta igračka naenkrat stimulira klitoris in G točko, občutek take dvojne stimulacije pa je tako poseben, da si ga težko predstavljaš, dokler ga ne doživiš.

Najboljše pri tem vibratorju je to, da je del za penetracijo precej čvrst, zato ga lahko res dobro in natančno prisloniš na svojo G točko. Zelo bo všeč vsem tistim, ki niste ljubiteljice pregloboke penetracije, saj je vibrator ravno prav dolg, da zadane G točko in hkrati ne prodira pregloboko.

Uporabljaš ga lahko na več različnih načinov. Prvi je najbolj poznan in pogost - daljši del vibratorja penetrira, krajši pa stimulira klitoris.

Vibrator lahko tudi položiš med noge tako, da daljši del stimulira celotno vulvo in vhod v nožnico, krajši del pa klitoris.

Kadar pa si želiš samo zunanje stimulacije, lahko daljši del uporabiš tudi za stimulacijo klitorisa. Le prisloniš ga in uživaš.

Zakaj izbrati ravno Satisfyer Pro G Spot rabbit vibrator?

klitoris

Pri večini rabbit vibratorjev del za stimulacijo klitorisa vibrira, pri Satisfyer Pro G Spot vibratorju pa stimulator klitorisa deluje na zračne valove; to pomeni, da klitoris stimulirajo brez direktnega dotika. Pulzacije zraka so izjemno intenzivne in prodrejo globoko v tkivo, da lahko stimulirajo celotno strukturo klitorisa in ne le tisti del, ki je viden na prvi pogled. To je v kombinaciji s stimulacijo G točke nekaj najboljšega, kar boš kadarkoli doživela! In že samo zaradi tega je to igračka, ki ne bi smela manjkati v nobeni zbirki.

Satisfyer Pro G spot je rabbit vibrator vrhunske kvalitete

Igračka je narejena iz mehkega in telesu prijaznega silikona, hkrati pa je tudi vodoodporna. Primerna je za uporabo pod tušem in v kadi, s čimer bo tvoj vsakdan zagotovo postal manj dolgočasen. Drug plus vodoodpornosti je to, da je čiščenje igračke izjemno enostavno, saj jo po uporabi le umiješ z blagim milom in mlačno vodo ali pa uporabiš antibakterijsko čistilo za seks igračke.

Satisfyer Pro G Spot v sebi skriva tudi kar 2 močna motorja. En se nahaja v daljšem delu, drugi pa v krajšem. Vsak del kontroliraš posebej, zato lahko prižgeš le vibracije ali pa le zračne valove. Seveda pa lahko imaš prižgano tudi oboje naenkrat!

Kaj je še dobro vedeti o Satisfyer Pro G Spot vibratorju?

Polnjenje

Ko vibrator dobiš, ga moraš najprej do konca napolniti, kar storiš s priloženim USB polnilnim kablom. Vibrator je poln takrat, ko lučka pri gumbih neha utripati. Polni se približno tri ure, baterija pa zdrži do 2 uri uporabe.

Upravljanje

satisfyer pro g spot uporaba

Vibracije prižgeš s trosekundnim pritiskom na spodnji bronast gumb, s kratkim klikom na isti gumb pa preklapljaš med desetimi različnimi načini vibriranja.

Zračno pulziranje se prižge s trosekundnim pritiskom na spodnji beli gumb s štirimi črticami, prav tako pa potem s kratkim klikom na isti gumb preklapljaš med enajstimi različnimi intenzitetami zračnega pulziranja. Če pritisneš na zgornji gumb z dvema črticama, se intenziteta zmanjša.

Vibrator ugasneš s trosekundnim pritiskom na isti gumb, s katerim si igračko prižgal. Če imaš prižgana oba motorja, moraš seveda tudi vsakega posebej ugasnit.

Lubrikant

Priporočljivo je, da skupaj z igračko uporabljaš tudi lubrikant. Ta ne sme biti na silikonski osnovi, saj bo reagiral s površino igračke in jo uničil. S silikonskimi igračkami zato uporabljaj le lubrikante na vodni osnovi.

Satisfyer Pro G Spot vibrator in druge izdelke lahko najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na e-mail naslov ali pa nas pokličeš na številko za podporo z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: