Hot Octopuss moške igračke za prostoročne orgazme

Erotične igračke

Vsi mislijo, da moški ne morejo doseči orgazma brez erekcije, pri Hot Octopuss pa so uspeli narediti igračko, ki bo ta mit zagotovo ovrgla! Ustvarili vibrator s prav posebno pulse plate tehnologijo, ki te do orgazma pripelje z erekcijo ali pa brez nje!

To je igračka Hot Octopuss Pulse Guybrator - prvi vibrator na svetu s patentirano pulse plate tehnologijo!

Kaj sploh je Pulse Plate tehnologija?

hot octopuss pulse pure

Tehnologijo Pulse Plate so dobesedno zasnovali za to, da bi vsi moški lahko ejakulirali. Guybrator ima na notranji strani posebno ploščico, katere gibanje je zasnovano specifično za doseganje moških orgazmov z erekcijo ali brez nje. V medicini to tehnologijo poznajo že več kot desetletje in je namenjena moškim, ki si želijo biološke otroke, ampak jih zaradi poškodbe hrbtenice ne morejo imeti.

Strokovno se temu reče tehnologija oscilirajoče pulzne plošče, zdravniki pa potem na pacientih uporabijo neko veliko napravo, ki moške pripelje do orgazma, zato da lahko posledično spermo uporabijo za oploditev partnerke.

Ko so raziskovalci pri Hot Octopuss videli to tehnologijo, se jim je porodila fantastična ideja. Naredili so namreč pomanjšano verzijo te naprave, ki jo lahko moški uporabljajo tudi doma. Od ideje do izvedbe je sicer minilo 4 leta, pa vendar so na koncu ustvarili masturbator, ki sedaj navdušuje moške po vsem svetu.

Kako se Hot Octopuss Pulse Guybrator uporablja?

Glavna funkcija masturbatorja je ta, da stimulira frenulum. To je tisti del, ki glavico penisa povezuje s telesom. Frenulum je že na splošno zelo občutljiv, še posebej pa je občutljiv na oscilirajoče pulziranje.

Ker je stimulacija tako osredotočena je na le en najbolj občutljiv del, lahko s tem masturbatorjem vrhunec doživijo tudi tisti moški, ki ne morejo dosegati erekcije.

Prostoročna uporaba

Kar naredi izkušnjo še toliko boljšo, je to, da lahko masturbator uporabljaš tudi prostoročno. Le namestiš ga na penis in mu pustiš, da vse naredi čisto sam.

V večini primerov se igračka zaradi gibljivih silikonskih krilc izjemno dobro prilega vsem velikostim penisa, hkrati pa vedno ostane na svojem mestu.

Interaktivni Hot Octopuss Pulse Solo - Kiiroo

Za še bolj noro prostoročno izkušnjo poskrbi posebna verzija igračke s pulse tehnologijo, ki je interaktivna. To je vibrator Kiiroo. Ta se poveže z določenimi 2D in VR posnetki, ki jih lahko najdeš na različnih platformah. Pulziranje se nato uskladi z dogajanjem v videu, ti pa lahko samo uživaš.

To pa še ni vse! Poveže se tudi z aplikacijo FeelConnect, preko katere lahko nadzor nad svojim užitkom prepustiš svojemu partnerju.

Uporaba v paru

Hot Octopuss je naredil še eno verzijo masturbatorja, ki se mu reče Pulse Duo. Tega lahko uporabljaš sam ali pa skupaj s partnerko, saj je narejen tako, da njegov zgornji del vibrira in s tem zadovolji še njo.

Na začetku bosta masturbator Pulse Duo najlažje uporabljala tako, da moški leži z igračko na penisu, ženska pa je zgoraj. Ko dobita nekaj občutka, lahko preizkusita še druge položaje. Igračka bo poskrbela za oba naenkrat, vidva pa se bosta lahko posvetila drug drugemu.

Pulse duo je še posebej priporočljiv za starejše pare, moške s težavami z erekcijo in vsem ostalim parom, ki radi eksperimentirajo.

Hot Octopuss Guybrator je lahko tudi stroker

hot octopuss pulse uporaba

Ni nujno, da Guybrator uporabljaš samo in zgolj za stimulacijo frenuluma. S tem, da ga premikaš gor in dol, ga lahko uporabiš tudi kot klasičen masturbator. Pulzacije so izjemno prijetne po celotni dolžini penisa, ne samo na frenulumu. Pomembno je samo to, da res uporabiš zadostno količino lubrikanta na vodni osnovi.

Kakšen je občutek ob uporabi Hot Octopuss Pulse tehnologije?

Moški pravijo, da je občutek pulziranja izjemno globok in intenziven ter da se ga ne da primerjati z ničemer, kar so že kdaj preizkusili ali doživeli. Pričajo, da zelo uživajo tudi v tem, da se lahko igračka namesti tudi na ne vzburjen penis.

Navodila za uporabo Hot Octopuss Masturbatorjev

Vse Pulse masturbatorje je treba pred prvo uporabo najprej napolnit. Polnjenje traja tri ure, zatem pa baterija zdrži eno uro uporabe. Baterija je napolnjena, ko rdečo lučko zamenja zelena.

Pulse Solo ima polnilec, ki se vklopi, pri vseh ostalih masturbatorjih pa je polnilec magnetni.

Pred in po vsaki uporabi moraš masturbator tudi dobro očistit. Cela igračka je vodoodporna, zato je čiščenje izjemno enostavno. Uporabiš lahko antibakterijsko čistilo za igračke ali pa kar mlačno vodo in blago milo.

Pulse Solo Essential

Pulse Solo Essential se prižge in ugasne s trosekundnim pritiskom na gumb na levi strani, z - in + gumbom pa nato reguliraš intenziteto. Med različnimi vzorci preklapljaš s hitrim pritiskom na gumb za vklop in izklop.

Pulse Duo

hot octopuss lux

Pulse Duo načeloma upravljaš na isti način kot Pulse Essential, le da vibracije prižgeš z daljinskim upravljalnikom, s katerim potem tudi preklapljaš med tremi različnimi intenzitetami. Daljinski upravljalnik deluje na baterijo, ki je že vključena.

Popolnoma daljinsko upravljanje

Če si želiš, lahko Pulse Solo in Duo kupiš tudi v tako imenovani Lux verziji. To pomeni, da poleg masturbatorja dobiš še daljinski upravljalnik, ki ti omogoča popolnoma prostoročno uporabo. Med uživanjem ti tako ni treba pritiskati gumbov na masturbatorju, ker jih imaš kar na roki in to v obliki ure!

Omenjene Hot Octopuss masturbatorje in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice