Bathmate pumpice za boljše erekcije in večji penis!

Nasveti za boljši seks

Si želiš močnejših erekcij in večjega penisa? Bathmate pumpice so najboljše na trgu in z njihovo uporabo boš dosegel svojo ultimativno moč! Te zanima kako?

Prijatelj Bathmate razvijalca Johna Oakesa si je ob plezanju poškodoval hrbtenico in imel po tem težave s pridobivanjem in ohranjanjem erekcije. Ker je John inženir in njegov imeniten prijatelj, se je odločil, da mu pomaga.

john oakes

Poglobil se je v razne pumpice za penis in ugotovil, da jih lahko izboljša. Vse ostale pumpice na trgu so delovale na zračni pritisk, John pa je ugotovil, kako efektivno bi bilo, če bi vakum naredila voda! Izumil je prvo hidravlično pumpico za penis in ta je njegovemu prijatelju dejansko pomagala. In ne samo to! Izkazalo se je, da ima pumpica res zanimive učinke! Z redno uporabo so erekcije postale močnejše in daljše, penis pa daljši in debelejši. Pumpica torej ni pomagala le erektilni disfunkciji, temveč je tudi povečala velikost penisa. Johnu se je vse skupaj zdelo tako vrhunsko, da je prvo pumpico poimenoval kar Herkul!

Zakaj je Bathmate pumpica tako posebna?

Za razliko od drugih pumpic na trgu, Bathmate pumpice vakum ustvarijo s pomočjo vode in ne zraka.

 • Vakum je bolj enakomeren.
 • Uporaba nima nobenih neželenih stranskih učinkov.
 • Topla voda spodbudi pretok krvi.
 • Pumpica zelo enostavno postane del tvoje rutine, saj jo uporabljaš, ko se greš kopat ali tuširat.
 • Čiščenje pumpice je izredno enostavno, saj jo z vodo tudi že uporabljaš.

Zakaj izbrati pumpico Bathmate?

Če si želiš pumpice, ki bo zagotovo izboljšala tvoje spolno življenje, potem je Bathmate edina prava izbira. To je edina pumpica, za katero si upamo trditi, da dejansko pomaga. Stranke poročajo, da se jim je dolžina penisa povečala tudi do 7.5 centimetrov, obseg pa je pri nekaterih večji za kar 2.5 centimetrov.

Pri navadnih pumpicah efekt povečave kar hitro izveni. Pri Bathmate pumpicah pa efekt že po prvi uporabi lahko traja kar 24 ur! Ob rednih uporabah pa ta učinek nikoli ne izgine!

bathmate pumpica

Kar je še bolj neverjetno pa je to, da pumpica dokazano pomaga pri reševanju težav z erekcijo. Moški, ki prej niso mogli dobiti ali obdržati erekcije, poročajo, da so te zdaj močnejše in dlje trajajoče, orgazmi pa bolj intenzivni. O enakih rezultatih poročajo tudi tisti moški, ki nimajo težav z erekcijo. Po vrhu vsega pa je uporaba nadvse enostavna, udobna in neboleča!

Kdaj bodo vidni prvi rezultati?

Ob prvi uporabi bodo efekti trajali do 24 ur. Če si želiš dolgotrajnih sprememb, moraš pumpico uporabljati 5x na teden po 15 minut na dan. Podobno kot pri fitnesu - ko ga začneš obiskovati, traja nekaj časa, da opaziš napredek, potem pa moraš trenirati še naprej, da vzdržuješ formo. Ko ga nehaš obiskovati, sčasoma ta napredek izgubiš. Tako John Oakes pumpico uporablja že 12 let skoraj vsak dan in pravi, da so rezultati fenomenalni.

Kako izbrati pravo velikost pumpice?

Bathmate pumpice so na voljo v 4 različnih velikostih in za učinkovitost je zelo pomembno, da izbereš pravo velikost.

Najprej izmeri dolžino in obseg penisa v erekciji, potem pa glede na svojo trenutno velikost izbereš ustrezen model pumpice.  Kako se Bathmate pumpice uporabljajo?

Ker je Bathmate hidravlična pumpica, za njeno uporabo potrebuješ vodo. Najbolje je, da jo uporabljaš ko se kopaš ali tuširaš. Preden začneš, penis ogrej pod toplo vodo in ga nežno zmasiraj.

 1. Pumpico do vrha napolni s toplo vodo. Pazi, da je med polnjenjem ventil zaprt; potisnjen mora biti v levo ali pa desno. Hydromax ima še vložek za večje udobje, ki ga moraš med polnjenjem z vodo odstraniti, da se tja ne ujame zrak.
 2. Pumpico zatem namestiš na ne vzburjen penis in jo pritisni ob telo. Pazi, da moda niso ujeta v pumpico.
 3. Ventil odpri tako, da ga potisneš na sredino, nato pa pumpico počasi in enakomerno pritiskaj ob telo, da se naredi vakum. To počni, dokler je pritisk znosen in ne boleč. Če uporabljaš pumpico Hydroextreme, vakum narediš tako, da stiskaš bunkico.
 4. Pumpico imej nameščeno 3 minute in vmes po potrebi dodajaj pritisk. Dokupiš lahko Bathmate pas za tuširanje in tako ti pumpice ne bo potrebno držati, zato lahko med treniranjem nadaljuješ s svojo rutino.
 5. Pumpico snameš tako, da sprostiš vakum. To storiš s pritiskom na ventil.
 6. Za konec s tako imenovanim “OK stiskom” 2 minuti gladiš penis v smeri od telesa proti glavici penisa.
 7. Priporočljivo je, da vse skupaj ponoviš še 2x, vendar ne več kot tolikokrat. V roku 24 ur lahko pumpico uporabljaš največ 15 minut. Torej 3x po 3 minute uporabe pumpice in 3x po 2 minuti glajenja penisa.

ok prijem za bathmate

Dobro je, da na vsake 2-3 dni uporabe narediš en dan pavze. Pumpico tako povprečno uporabljaš 5x na teden.

Vse Bathmate pumpice in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: