Nexus Revo stimulatorji prostate

Erotične igračke

Nexus Revo stimulatorji prostate so proizvod britanske blagovne znamke, ki je znana po svojih inovativnih seks igračkah, ki jih lahko uporabljajo tako moški kot ženske. Nexus največ poudarka daje na dizajn in funkcionalnost, zato so njihovi masažerji prostate prav posebne oblike, ki se idealno prilagodi telesu in res natančno stimulira prostato. Te zanima, zakaj je Revo linija tako posebna? Beri naprej!

Zakaj Nexus Revo stimulatorji prostate?

Nexus Revo stimulatorji prostate so eni izmed bolj posebnih na trgu. Se sprašuješ zakaj?

Vse igračke iz te linije imajo vrtečo se konico, ki s krožnimi gibi masira prostato. To pa še ni vse! Čeprav so igračke marketirane kot stimulatorji prostate, jih lahko uporabljajo tudi ženske. Izjema je mogoče le čepek z obročkom za penis, saj v praksi ženske ne morejo uporabiti ravno celega.

Nexus Revo stimulatorji prostate so primerni za moške in ženske!

masaža prostate

Vsem je jasno, da moškim analna stimulacija paše zato, ker je stimulirana njihova prostata. Tej pa rečemo tudi moška G točka. Ampak a si vedel, da lahko z analno stimulacijo tudi ženske stimulirajo G točko?!

Prepona, ki loči anus od nožnice, je zelo tanka in zato se čez njo vsi gibi in vibracije iz anusa zlahka prenesejo v nožnico. Zato ob stimulaciji anusa včasih ženske doživljajo tudi analne orgazme!

Nexus Revo stimulatorji prostate so zato odlična igračka za vse pare, ki imajo radi analno stimulacijo, saj si lahko igračko delijo. Med deljenjem je le ne pozabita dobro očistiti, da se bakterije ne prenašajo iz enega anusa v drugega.

Kaj sploh so Nexus Revo stimulatorji prostate?

Vsi Nexus Revo stimulatorji imajo vrtljivo konico in stimulator presredka, 5 od sedmih igrač iz te linije pa ima še vodoodporen daljinski upravljalnik!

Vse igračke se polnijo z USB polnilcem, narejene pa so iz silikona, saj je Nexus ustvarjalcem kvaliteta najbolj pomembna.

Vse Nexus Revo igračke so tudi vodoodporne, kar pomeni, da jih lahko s seboj vzameš tudi pod tuš ali v kad, pa še čiščenje je zaradi tega izjemno enostavno.

Nexus Revo linija

V nexus Revo liniji je 8 različnih izdelkov.

Revo 2, Revo Stealth in Revo Intense so v osnovi zelo podobni modeli, s tem da Revo 2 in Revo Intense nimata daljinskega upravljalnika.

nexus revo 2

Revo 2

nexus revo stealth

Revo Stealth

nexus revo intense

Revo Intense

Revo Slim je primernejši za začetnike, saj je v primerjavi z drugimi malo manjši in ožji.

Revo Extreme pa ravno nasprotno! Je večji in širši, zato bo zagotovo navdušil vse tiste, ki si želite nekaj večjega.

Za vse tiste, ki imate radi nove senzacije, je idealna izbira Revo Air, ki namesto z vibracijami presredek stimulira z zračnimi valovi. Ti prodrejo globoko v tkivo in na čisto poseben način stimulirajo prostato, ki je locirana le par centimetrov nad presredkom.

nexus revo slim

Revo Slim

nexus revo extreme

Revo Extreme

nexus revo air

Revo Air

Revo Embrace je stimulator prostate z obročkom za penis in moda. Obroček ti bo pomagal, da dlje časa zdržiš, zato bo tudi užitek trajal dlje. Zaradi stimulacije prostate in presredka pa bo vse skupaj še bolj intenzivno! Embrace najlažje uporabiš tako, da najprej čez obroček potisneš moda, nato mehak penis, nazadnje pa si vstaviš še stimulator prostate.

Revo Twist je zadnji in čisto poseben stimulator, saj ima na eni strani vrtečo glavo, na drugi pa vibracijski analni čep. Tako ga lahko uporabljaš na kateri koli strani si v trenutku zaželiš!

revo embrace

Revo Embrace

revo twist

Revo Twist

Omenjene Nexus Revo stimulatorje prostate in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: