Ideje za poredna božična darila

Erotične igračke

Eden izmed mož, ki obdarujejo v decembru nas je že obiskal, ostala sta še dva. Že veš kaj boš podaril/a letos? Imaš izbrano darilo zase? Zakaj se letos ne bi malo sprostil/a in podaril/a nekaj bolj nagajivega. Pa ni nujno samo partnerju ali partnerici, s porednimi igračkami ali kosom sexy perila lahko obdariš tudi sebe. Če ne veš kako izbrati sem zate izbrala nekaj najbolj pogostih in najbolj zaželenih igračk, ki se v naši trgovini ponavadi kupujejo za darila.

1. LUV EGG – lahko ga uporabljaš za notranjo ali zunanjo stimulacijo, ko se igraš sama ali s partnerjem. Luv Egg je zaradi svoje priročne majhnosti primeren za vsako torbico in po mojem mnenju igračka, ki jo mora vsaka imeti v nočni omarici. Na voljo je v treh različnih barvah, izbiraš pa med 10 hitrostmi vibriranja, ki te ne bodo pustile ravnodušne. To darilo je primerno za vsako žensko.

2. Vibracijske hlačke so trenutno največji hit. Zakaj? Ker jih lahko ženska obleče tudi za na zmenek, kar je še bolj vznemirljivo kot uporaba igračk za štirimi stenami. Dodatno vznemirjenje pa doda dejstvo, da lahko daljinski upravljalnik preda partnerju, ki jo lahko kadarkoli preseneti in prižge vibrator. To darilo je primerno predvsem za pare, ki želijo nekoliko popestritve, seveda pa jih brez težav lahko uporabi tudi samska ženska.

3. Rosy gold – novost v naši trgovini, ki je takoj požela veliko zanimanja. Že pogled na vibratorje, ki jih ponuja, da odgovor zakaj je temu tako. Vsi vibratorji so elegantni, v rose gold barvi, in prav zares prava mala umetnina. Ker je na voljo veliko različnih vibratorjev so primerni za vsako žensko, dobro je vedeti le ali ji bolj ustreza notranja ali zunanja stimulacija.

4. Friend with Benefits – vsak moški si želi žensko, ki ga ne bi nikoli zavrnila, zato so lahko tudi masturbatorji primerno darilo. Friend with Benefits je nova znamka masturbatorjev, ki so narejeni iz koži podobnega, svilnato mehkega materiala, v notranjosti pa imajo stimulacijsko strukturo, ki nudi nore užitke. To darilo je primerno za samske moške pa tudi tiste pare, ki želijo preizkusiti nekaj novega.

5. Vibratorji za pare so odlična igračka, ki nudi užitke tako moškemu kot ženski. Oblikovani so tako, da en del ženska vstavi v nožnico drugi pa stimulira klitoris. Ker je notranji del nekoliko ožji ostane dovolj prostora za partnerja, tako da lahko oba uživati v tesnosti in vibracijah.

6. BDSM – vedno bolj iskane so tudi BDSM igračke, najbolj lisice, vrvi in biči ali loparčki. Če ne vesta kaj izbrati, so najboljša izbira paketi, ki vsebujejo več različnih igračk s katerimi bo letošnji Božič zares vroč. To darilo par ponavadi izbere skupaj, potem pa komaj čaka Božič, da ga lahko odpre in preizkusi ;)

7. Vibratorji za prostato - predsodkov o uporabi vibratorja za prostato je vedno manj, tega, da so primerni samo za homoseksualce pa ne verjame nihče več. Užitki, ki jih ta igračka prinaša so neverjetni, zato ga bo vsak moški, ki si želi preizkusiti nekaj novega z veseljem uporabljal. Priporočam ti, da to darilo kupiš moškemu za katerega veš,da uživa v tovrstni stimulaciji oz. si jo želi preizkusiti.

Tako, upam, da sem ti s svojimi idejami pomagala pri izbiri darila. Ker gre za zelo popularne izdelke, prazniki pa so pred vrati, ti predlagam, da čim prej izbereš in darilo naročiš, saj jih lahko razprodamo, dobavni rok pa se potem podaljša. Če te moje ideje niso prepričale, nič hudega. Pobrskaj po naši strani, zagotavljam ti, da imamo igračko, ki te bo navdušila. Ne pozabi, da s pravo izbiro porednega darila za partnerja ali partnerico pravzaprav obdariš tudi sebe.



Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice