Satisfyer Love Breeze - tehnologija zvočnih valov

Erotične igračke

Satisfyer Love Breeze je igračka, ki z zračnimi pulzi stimulira klitoris, brez da bi se ga sploh dotikala. Take in podobne igračke so noro popularne že odkar so prišle na trg, kar pa niti ni tako dolgo nazaj. Za njihovo popularnost pa obstajajo dobri razlogi! Izbiraš lahko med modrim, kovinsko rdečim in rumenim.

Tehnologija zračnih pulzov

zvočni valovi

O kakšnih zračnih pulzih sploh govorimo in kaj to sploh je?

Najlažje si lahko predstavljaš tako: A veš, ko na koncertu stojiš čisto zraven zvočnikov in čutiš, kako ti vibracije gredo skozi telo? Ta igračka deluje na podoben način. Ustvari namreč zračne valove, podobno kot zvočniki. Ti zračni valovi potem na čisto poseben način stimulirajo klitoris, bradavičke, glavico penisa ali druge erogene točke.

Kakšen je dejanski občutek, si skoraj ne moraš predstavljati, dokler igračke ne preizkusiš. Nekako pulzira in sesa v enem. Nekateri to primerjajo z občutkom pri res dobrem oralnem seksu.

Zakaj izbrati Satisfyer Love Breeze

satisfyer love breeze

Love Breeze je narejen iz telesu prijaznega in mehkega silikona. Je popolnoma vodoodporen, zato ga lahko uporabljaš tudi pod tušem ali pa v kadi. Čiščenje je zaradi tega prav tako noro enostavno.

Izbiraš lahko med 11 različnimi stopnjami pulziranja, zato bo všeč vsem; ne glede na to ali si želiš bolj nežne ali pa bolj intenzivne stimulacije. Pa še zelo tih je!

Polni se s priloženim USB polnilcem, zaradi česar bosta vedno pripravljena na zabavo, saj ti ni treba kupovati nobenih dodatnih baterij. Samo priključiš ga in napolniš!

Kako uporabljaš Satisfyer Love Breeze

Ko igračko dobiš, jo je treba najprej do konca napolniti. Temu namenjen je magnetni USB polnilec - ko lučka neha utripati veš, da je stimulator napolnjen.

Pred in po vsaki uporabi moraš vibrator dobro očistiti. To velja tudi za čisto prvo uporabo. Za čiščenje lahko uporabiš čistilo za seks igračke ali blago milo, nato pa stimulator dobro speri z mlačno vodo.

Z igračko se priporoča uporaba lubrikanta na vodni osnovi, saj bo tako izkušnja veliko boljša. Pazi pa, da bo lubrikant res na vodni osnovi, saj lahko silikonski lubrikant reagira s silikonsko površino igračke in ta potem postane lepljiva in neuporabna.

Upravljanje

Uporaba vibratorja je čisto enostavna. Da ga prižgeš moraš nekaj sekund držati gumb za vklop, na enak način pa ga tudi izklopiš. Z istim gumbom intenziteto vibracij povečaš, s spodnjim pa pomanjšaš. Silikonski del z odprtino potem namestiš na klitoris, lahko pa ga uporabiš tudi na glavici penisa, na bradavičkah ali pa drugih erogenih conah. Pa res ne pozabi na lubrikant!

Satisfyer Love Breeze lahko kupiš v naši spletni trgovini ali pa nas obiščeš v fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam slediti tudi na družbenih omrežjih - najdeš nas na Instagramu, Facebooku, TikToku in Youtube. Če imaš kakšno vprašanje ali dilemo, nas pokliči na 080 34 08 ali pa nam piši na [email protected] in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice