Dildo 101 - nasveti za boljšo uporabo

Nasveti za boljši seks, Erotične igračke

A se ti zdi, da je dildo res najbolj dolgočasna igračka na svetu in da je niti slučajno ne potrebuješ? Danes boš spoznal 6 trikov in nasvetov za uporabo, na katere sploh še nisi pomislil! Ob teh nasvetih boš na koncu prispevka zagotovo ugotovil, da poleg vibratorjev nujno potrebuješ tudi dildo!

1. Temperaturna igra (temperature play)

Praksi igranja z ogretim ali ohlajenim pripomočkom rečemo temperaturna igra oziroma “temperature play”. To je noro zabaven način za popestritev solo seksa ali pa seksa s partnerjem. Stekleni in kovinski dildi so eni izmed tistih, ki jih lahko za nekaj minut potopiš v vročo ali mrzlo vodo, kar celo izkušnjo naredi še bolj zanimivo. Pred večerom ga za par minut postavi v hladilnik in to je to!

2. Masaža

Dilde lahko uporabljaš tudi za masažo! Med poletno vročino ga najprej ohladiš, potem pa se z njim zmasiraš. Trdi dildi so popolne oblike za globoko masažo mišic. Naneseš še malo masažnega olja in se podaš na pot popolne sprostitve.

3. Penetracija pod kotom

Eksperimentiraš lahko z različnimi koti penetracije! Pri vaginalni penetraciji lahko ženske stimuliramo G točko, pri analni pa ženske lahko stimuliramo A točko, moški pa prostato.

4. Dildo pritrdi na različne površine

Veliko dildov ima tudi prisesek. Pritrdiš jih lahko na različne gladke površine - na tuš, steno v kopalnici, na stol, na stopnice in še kam! Na tak način se zraven lahko igraš še z različnimi koti penetracije.

In še namig: med igro lahko vadiš tale seks položaj in nabiraš kondicijo za takrat, ko si ti zgoraj.

5. Zraven uporabljaj še kakšno drugo igračko!

Ne pozabi, da lahko uporabljaš tudi več igračk naenkrat! Poleg dilda lahko uporabljaš tudi recimo analni čepek ali analne kroglice...ali pa vibrator - sploh za stimulacijo klitorisa! Poslužiš se lahko tudi kakšnih ščipalk za bradavičke. Možnosti je ogromno, potrebuješ le kanček domišljije.

6. Uporaba s partnerjem

Zelo zabavno je tudi, če dildo uporabljata skupaj s partnerjem! Raziskave kažejo, da so pari, ki skupaj uporabljajo seks igračke, veliko bolj zadovoljni, njihov seks pa je neprimerljivo boljši.

Se sprašuješ, kako lahko dildo sploh uporabiš skupaj s partnerjem?

Strap-on

Veliko dildov je kompatibilnih s strap-on pasovi. Tak način uporabe je idealen za pegging, za dvojno penetracijo, samo vaginalno ali pa samo analno penetracijo - za ženske, moške in vse vmes!

Če te zanima več podrobnosti o uporabi strap-onov, pa si poglej Lucijin video na našem Youtube kanalu.

P.s.: Lahko pa dildo seveda uporabita tudi brez strap-on pasu. Upravljata ga torej z rokami.

Med oralnim seksom

Kombinacija dilda in kunilingusa ali blowjoba je vrhunska! Priporočam vama, da jo definitivno preizkusita.

Dvojni dildo

Dvojne dilde ponavadi uporabljajo lezbijke, lahko pa ga uporabljata tudi dva moška ali pa moški in ženska.

Zabavno dejstvo: Dve ženski take dilde ponavadi uporabljata tako, da je poudarek na stimulaciji klitorisa. Dildo je uporabljen le za še malo več stimulacije. Da si mogoče lažje predstavljaš - to potem izgleda kot scissoring z dvojnim dildom vmes.

Dildo za dvojno penetracijo

Dvojni dildo lahko seveda uporabljaš tudi sam in sicer za dvojno penetracijo. Ali pa za to uporabiš kar 2v1 dildo, ki je namenjen specifično temu.

BDSM - dildo s flogerjem

Obstajajo pa tudi taki dildi, ki so ob enem še flogerji! Dildo služi kot dildo in kot ročaj. Tako imaš kar dve igrački v enem.

To je za danes vse. V naslednjem zapisu boš spoznal vse različne vrste dildov! Vse dilde in druge izdelke najdeš v naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam tudi slediti na družbenih omrežjih! Najdeš nas na Instagramu, Facebooku, Youtubu in Tiktoku. Prebereš pa lahko tudi ostale objave na blogu in tako izveš ogromno novega. Če imaš kakšno dilemo ali vprašanje, nam lahko pišeš na [email protected] ali pa nas pokličeš na 080 34 08 in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: