Kako uporabiti dildo?

Erotične igračke

Kupili ste dildo, kaj pa sedaj? Veliko ljudi se vpraša isto šele potem, ko so svoj izdelek že kupili. Nič takega, saj je pri vsaki stvari pomembno prebrati kakšno mnenje in napotek. Preberite si nekaj najbolj pogosti in zabavnih načinov, za katere lahko uporabite dildo.

Pa saj je jasno zakaj se ga uporablja, ne?

Ja, res je. Najbolj pogosta uporaba dilda je prav to kar mislite – vaginalna penetracija. Veliko samskih žensk se naravnost zaljubi v svojega in ni težko videti zakaj. Kako pa se ga najboljše uporablja? Začeti je potrebno z izbiro. Sami ali skupaj s partnerjem se odločite kateri vam je najlepši in vam najbolj ustreza. Če ste dobro vajeni penetracijskega seksa se lahko odločite tudi za katero od večjih in širših opcij. Če ste novejši pri seksu in pripomočkih, pa je seveda ogromna izbira tudi manjših dildov.

Ne pozabite ne radodarno uporabo lubrikanta. Večina ženskih teles namreč ne more na hitro proizvesti zadostne količine naravnega lubrikanta, kar lahko vodi do bolečin in ranic. Uporabite lubrikant, ki ustreza materialu vašega dilda, saj nekateri lubrikanti in dildi niso za skupaj.

Naslednji korak je, da najdete kakšen način penetracije vam najbolj ustreza. Je to počasen in nežen ritem, ali hitrejši in močnejši? Vsaki paše nekaj drugega, zato eksperimentirajte in se seznanite s svojim telesom. Preizkusite tudi večje število položajev, klasičen je preprosto ležite na postelji in se stegnete med noge in vstavite dildo, vendar mora veliko žensk poskusiti druge položaje, če želijo lažje najti svojo G-točko. Poskusite biti na kolenih in rokah ali pa v pokončno sedečem položaju.

Kaj pa analna uporaba?

Seveda se dildo lahko uporablja za analne igrice. Predvsem pazite na to, da če analnega seksa še niste poskusili, začnite z manjšimi dildi, ki so narejeni prav za analno uporabo. Analni dildi so ponavadi bolj gladi in trdnejši, saj s preveč mehkim in upogibajočim dildom ne boste dosegli želenega rezultata. Izberete lahko tudi dildo, ki stimulira več mest naenkrat, če vam samo analna ali vaginalna uporaba ni dovolj. Analne igrice zahtevajo še več lubrikanta ter počasno, postopno navajanje, zato ne hitite in najdite svoj ritem, saj lahko drugače pride do neprijetnih in bolečih izkušenj, ki vas povsem odvrnejo od neverjetnega sveta analnega seksa.

Kako pa svojega moškega prepričati v analni seks? Tudi za moške je analni seks lahko neverjeten, ne glede ali s pravim penisom ali pa dildom, saj je stimulacija prostate izjemno zadovoljujoča. Čeprav veliko moških nerado poskusi z analno penetracijo, pa jih večina, potem ko poskusijo uživa v analnem seksu in ga pogosto vključijo v akcijo v postelji.

analni_dildo

Dildo kot strapon

Dildo lahko seveda priključite tudi na strap on, seveda morate izbrati takega, ki paše na strapon jermene, od tu naprej pa je vse tako kot pri drugih uporabah. Več o straponih si lahko preberete tudi tukaj: Blog

Deljenje dildov

Več in več se na trgu pojavljajo dildi, ki imajo dva konca, ponavadi zavita pod kotom med 90 in 45 stopinjami. Namenjeni so predvsem uporabi v paru, še najbolj za lezbične pare, ki si želijo skupaj doživljati užitke. Vstavite en konec v vašo vagino in drugega v vagino vaše partnerice, ali pa kot analni del. Seveda so uporabni tudi v paru moški-ženska, bodisi za analno-vaginalno uporabo ali pa kot priročen ročaj za moškega, ki stimulira žensko.

Miha
Piše o zanimivih tematikah brez obzira na predsodke in tabuje. Zanima ga predvsem vpliv seksa na družbeno socialno življenje in ti s svojim znanje z veseljem pomaga z nasveti in predlogi.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice