Obročki za penis 101 - uporaba in nasveti

Erotične igračke

Obročki za penis so eni izmed bolj priljubljenih dodatkov za popestritev dogajanja v postelji. Beri naprej, če te zanima kako in zakaj se uporabljajo, kaj gre lahko narobe, katere vrste obročkov obstajajo in še več.

Zakaj ljudje radi uporabljajo obročke?

Obročki delujejo tako, da v penisu ujamejo kri, zato je posledično erekcija trša in traja dalj časa.

Zmotno prepričanje je, da so obročki samo za tiste moške, ki imajo težave z erekcijo. Seveda so primerni tudi za reševanje tovrstnih problemov, uporabljaš pa jih lahko tudi samo kot zabavno popestritev v postelji.

obročki za penis uporaba

Veliko moških poroča, da lahko z uporabo obročka v postelji zdržijo dlje časa. Stisne jim spodnji del penisa in s tem zakasni orgazem.

Prav tako pravijo, da so občutki med seksom bolj intenzivni, kadar zraven nosijo tudi obroček. Zato še bolj uživajo!

Poleg tega so na voljo tudi vibrirajoči obročki, ki nudijo dodatno stimulacijo - tako tebi kot tvojemu partnerju! Še posebej so priljubljeni pri ženskah, saj med seksom stimulirajo klitoris.

Pazi pa, da obročka ne uporabljaš kot kontracepcijsko sredstvo, saj ti ne ustavijo izliva sperme.

Na kaj moraš biti pozoren pri izbiri obročka?

Najbolj pomembno pri nakupu obročka je to, da si izbereš pravo velikost. Obroček ne sme biti niti premalo niti preveč tesen.

Prva možnost je ta, da kupiš takšnega, ki je nastavljiv. Tako ne moreš zgrešiti in brezskrbna uporaba ti je zagotovljena.

Druga možnost je, da si izmeriš obseg penisa (meriš okoli korena penisa; spodaj) in kupiš silikonski obroček prave velikosti.

Tretja in hkrati najbolj priporočljiva opcija pa je, da po merjenju penisa kupiš paket z vsaj tremi obročki različnih velikosti. Tako boš med njimi zagotovo našel takega, ki ti bo kot ulit.



Kako veš, da je obroček prave velikosti?

Ko si obroček nadaneš, ne sme biti ohlapen, temveč malo tesen - stvar je ravno v tem, da stisne penis in omeji pretok krvi. Ne sme pa biti preveč tesen. Nikakor ne sme bolet, še posebej pa penis ne sme spremeniti barve. V nasprotnem primeru - če bo obroček preveč ohlapen, željenega efekta ne bo.

Kako se obročki za penis nataknejo?

Obroček boš najlažje nataknil takrat, ko je penis na pol vzburjen, ob tem pa je priporočljiva uporaba lubrikanta. Lahko ga nadeneš tudi še preden se vzburiš.

Zelo raztegljive obročke lahko po želji natakneš tudi na že trd penis.

Na voljo so ti tudi obročki, ki hkrati objamejo moda in penis. Te natakneš tako, da daš najprej čez eno stran mod, nato drugo, na koncu pa še ne vzburjen penis.

obročki za penis

Kako se obročki za penis snamejo?

Najbolje je, da obroček sname tisti, ki ga nosi, saj sam najbolj ve, kako občutljiv je v tistem trenutku in kako previden mora biti. Če se ti zdi potrebno, je tudi tu zelo priporočljiva uporaba lubrikanta.

Če uporabljaš obroček, ki se nosi tudi okoli mod, ga snameš v obratnem vrstnem redu, kot si si ga nadel - najprej penis, nato moda.

Velikokrat se poraja vprašanje, če mora bit penis mehak, preden obroček snameš. Odgovor je načeloma pritrdilen. Seveda pa lahko raztegljive silikonske obročke snameš tudi med erekcijo.

Možni zapleti

Predolga uporaba: Obroček za penis lahko nosiš največ 20 do 30 minut. Ob daljši uporabi lahko pride do dolgotrajnih poškodb.

Premajhen obroček: Pazi, da ti obroček ne bo pretesen. Zgodilo se je že, da je moral kdo obiskati urgenco, da so mu obroček odrezali stran. To je še posebej pomembno, če uporabljaš neraztegljive obročke, kot so na primer kovinski.

Slaba higiena: Obroček pred in po vsaki uporabi dobro očisti, da med uporabo ne pride do kakšne infekcije.

Zdravstvene težave: Če imaš katero od v nadaljevanju naštetih zdravstvenih težav, se pred uporabo posvetuj s svojim zdravnikom - uživanje zdravil za redčenje krvi; uživanje zdravil, ki vplivajo na zavest ali pozornost; obstoječa poškodba penisa; bolečine v dimljah ali na področju genitalij; sladkorna bolezen; bolezni krvi ali živčevja; bolezni srca in ožilja.

Kakšni obročki za penis obstajajo?

Mehki in raztegljivi obročki: ponavadi so narejeni iz silikona ali TPR gume.

Nastavljivi obročki: super so, saj se prilegajo čisto vsakomur.

Vibracijski obročki: nudijo dodatno stimulacijo tebi in tvojemu partnerju. Stimulirajo lahko klitoris, če pa jih obrneš, lahko stimulirajo tudi moda.

Kovinski obročki: niso primerni za začetnike, saj moraš natančno vedeti, katera velikost ti ustreza. Prav tako moraš dobro poznati svoje telo.

Analni čepek z obročkom: poleg obročka ima tudi analni čep.

Obroček za penis in moda: obstajata dve vrsti - prva je ta, da gre obroček enostavno čez penis in moda hkrati, druga pa ta, kjer gre en obroček čez penis, drug pa čez moda.



Omenjene izdelke lahko kupiš v naši spletni trgovini ali pa nas obiščeš v fizičnih trgovinah v Ljubljani. Ne pozabi nam slediti tudi na družbenih omrežjih - najdeš nas na Instagramu, Facebooku, TikToku in Youtube. Če imaš kakšno vprašanje ali dilemo, nas pokliči na 080 34 08 ali pa nam piši na [email protected] in z veseljem ti bomo pomagali!

Sara
bio_sara

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: