Vodič po moških igračah

Erotične igračke

Spolne igračke že dolgo časa niso več le v domeni žensk, temveč se za njih odloča tudi vedno več moških, ki si želijo popolnih erotičnih užitkov. Spolne igračke so lahko namenjene uporabi v dvoje ali pri igri samih s seboj. Moški danes lahko izbirajo med različnimi vrstami masturbatorjev, napihljivih lutk in obročkov ter pumpic za bolj trdno in daljšo erekcijo.

Spolne igračke že dolgo časa niso več noben tabu in so dosegljive v številnih erotičnih trgovinah. Že zdavnaj porušen tabu pa je tudi stereotip, da so erotični pripomočki namjenjeni predvsem ženskam. Raziskave so pokazale, da erotične pripomočke, ki ne pomenijo nadomestila seksa, temveč so njegovo dopolnilo, uporablja večina parov in posameznikov, ki so z njimi popestrijo in razgibajo spolno življenje. Moške spolne igrače pa ne uporabljajo le samski moški, temveč tudi tisti, ki so vezani in si želijo z njimi začiniti seks, raziskovati svoje spolne želje in doživeti nepopisljive užitke. Takšen moški ni perverzen, temveč si želi v seksu postati še boljši. In katere so najbolj priljubljene moške igrače?

Masturbatorji

31743400Masturbatorji so eden izmed najbolj priljubljenih spolnih pripomočkov za moške, ki nudi nepopisljive užitke. Najbolj priljubljena oblika tega erotičnega pripomočka je v obliki vagine ali rokavčkov, ki so namenjeni samozadovoljevanju. Danes je na trgu zelo pestra izbira masturbatorjev, ki ponujajo različne funkcije, odločitev pa je odvisna od želja vsakega posameznega moškega. Med najbolj kvalitetne se uvrščajo tudi masturbatorji Tenga, ki so izdelani iz kvalitetnega
materiala in se med seboj razlikujejo po obliki in funkcijah. Masturbatorji v obliki umetne vagine so namenjeni nadomestitvi ženskega spolnega organa in izdelani iz mehkega materiala in moškim nudijo zelo realistične občutke. Nekateri med njimi imajo tudi notranjo izboklino in lahko vibrirajo, poleg umetne vagine pa so na voljo tudi masturbatorji v obliki zadnjice, ust za nepozaben 'blow job' ter imajo dodane daljinske upravljalnike s katerim se uravnava hitrost in moč vibriranja. Masturbator ima tako imenovani rokavček za penis in je na voljo v različnih velikostih, ponavadi nekje med 10 in 20 centimetri. Najbolj priljubljen material je tako imenovani cyberskin, izdelani so lahko tudi iz lateksa, posebne gume ali mehke plastike, pomembno pa je tudi to, da je enostaven za čiščenje in uporabo.

Erekcijske črpalke

Erekcijske črpalke niso namnjene za odpravljanje zdravstvenih težav, temveč omogočajo, da moški s težavami z erekcijo, lahko dalj časa obdržijo trdnost. Črpalka za povečanje penisa deluje tako, da posnema naraven potek erekcije, pri njeni uporabi pa je treba biti nekoliko previden, saj sicer lahko pride do poškodb. Črpalka deluje tako, da v penisu s pomočjo obročka zadržuje kri, ki v penisu ostane dalj časa ter tako pripomore k trdnejši erekciji in povečanju penisa. Pumpice se med seboj ločijo predvsem po ceni in funkcijah, medtem ko je namen uporabe pri vseh enak. Za manj bolečo uporabo erekcijske črpalke je priporočljiva uporaba lubrikanta. Stik med tesnilom in kožo more biti popoln, ko črpalko enkrat namestite. Poleg običajne erekcijske črpalke obstajajo tudi črpalke za povečanje penisa, ki vibrirajo.

Erekcijski obročki

Erekcijski obroček je ena izmed najbolj priljubljenih spolnih igračk, ki bo zadovoljila tako moške kot tudi ženske. Glavni namen vibracijskih prstanov je zmanjšanje pretoka krvi iz penisa ter podaljšanje erekcije. Da bi bili užitki še večji, so odlična izbira erekcijski obročki z vibriranjem, ki dražijo tudi klitoris. Obročki so na voljo iz različnih materialov, najbolj realističen obučtek pa nudijo obročki, ki so izdelani iz kakovostnega cyberskina, silikona ali jellya, ki se razlikuje po trdoti. Uporabljate ga lahko med predigro ali med samim seksom, njegova uporaba pa nikoli ne sme biti daljša kot dvajset minut. Da bi ga lažje nadeli na penis, uporabite lubrikant na vodni osnovi, za bolj drzne moške pa obstajajo tudi erekcijski obročki z različnimi dodatki. Nekateri imajo namreč dodano tudi vibracijsko kroglico, napravico za stiskanje mod, za bolj intenziven občutek pa lahko dodate tudi posebne uteži.

Sex lutke

Sex lutka Ava WildhorseSex lutke so namenjene samozadovoljevanju in na voljo v različnih modelih. Tako lahko dobite lutko v realni velikosti ali pa se odločite le za en njen del kot je na primer njen intimni predel ali usta. Najcenejše in napihljive lutke so izdelane in vinila in primerne le za nekajkratno uporabo, nekoliko boljše so izdelane iz lateksa, najboljše in obenem tudi najdražje pa so izdelane iz silikona. Moderne seks lutke imajo tudi anus in vagino, ki vibrirata, na voljo pa so tudi takšne z globokimi ustami za dobro oralno obdelavo.

Analni pripomočki

Med moške igrače uvrščamo tudi različne analne pripomočke kot so analni čepki, stimulatorji, kroglice, analni penisi in dildi ali vibratorji. Tudi številnim moškim namreč paše analna stimulacija, ki jo dosežejo z omenjenimi spolnimi pripomočki, vedno bolj priljubljena pa je tudi izbira aparata za masažo prostate, ki slovi kot moška točka G. Ne glede za kateri analni pripomoček se odločite, pri njegovi uporabi bodite previdni, da ne bo prišlo do poškodbe anusa, pri roki pa imejte vedno lubrikant.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice

Preberi tudi: