Kako uspešno povečati penis?

Erotične igračke

Za povečanje penisa obstajajo različni načini in postopki, kot so pumpice, tablete ali celo operacija. Če  se slednji  želite izogniti, smo za vas pripravili nekaj nasvetov kako svoj penis povečate brez kirurške pomoči, povsem varno in enostavno.

Kaj je pumpica za penis?

Pumpica za penis je naprava v katero vstavite penis, nato pa s »pumpanjem« iztiskate zrak in tako ustvarite vakuum. Na voljo so vodne in zračne črpalke.

Kako deluje?

Pumpice so v prvi vrsti narejene z namenom pomagati vsem tistim, ki imajo težave pri dobivanju in ohranjanju erekcije.

Princip delovanja je preprost, s črpanjem zraka iz pumpice se znižuje krvni tlak, ustvari se vakuum,  posledica tega pa je, da se penis napolni s krvjo. Lahko se poveča celo več kot navadno, odvisno od pritiska. Po črpanju je penis napolnjen s krvjo, posledica tega je erekcija. Toda učinek je samo začasen. Ko pumpico odstranite bo kri počasi spet odtekla nazaj v telo. Vendar pa z redno uporabo pumpic, obstaja možnost, da se vaš penis trajno poveča.

se-0999-35-2

Poleg doseganja in vzdrževanje erekcije, se pumpice uporabljajo tudi za povečanje penisa. Kako? S tem, ko ustvarite vakuum v penis iz telesa pride več krvi, kot običajno, zato se penis poveča. Čeprav je večji takoj, ko pumpico uporabite, pa ne pomeni, da bo večji tudi, ko je ne boste uporabljali. Ne pričakujte uspeha čez noč, za trajno povečanje je potrebna daljša in redna uporaba.

 

Zračne črpalke: če ste se odločili za zračno črpalko, se pred uporabo stuširajte s toplo vodo, saj ta zmehča tkivo, ki se potem lažje raztegne in napolni s krvjo. Penis mora biti v pol-pokončnem položaju. Pumpico namestite na penis (ne na moda) in začnete s pumpanjem. Obstajajo različni načini pumpanja od ročnega do električnega. Večina pumpic ima tudi varnostni ventil, s pritiskom nanj se pumpica spet napolni z zrakom in pritisk popusti.

Vodne črpalke: tudi pred uporabo te je priporočljivo tuširanje s toplo vodo ali masaža penisa, postopek je isti kot pri zračnih, razlika je v tem, da se ta uporablja z vodo, ko voda uhaja iz pumpice pritisne na koren penisa, ustvari se večji pritisk v notranjosti črpalke.

Pri uporabi katerekoli črpalke pa je pomembno, da uporabite zadostno količino lubrikanta, da preprečite drgnjenje kože ob črpalko. Priporočljivo je tudi,  da odstranite sramne dlake, da se pumpica bolje oprime kože. Začnite počasi in prenehajte takoj, ko začutite bolečino! Bolečina ni dobra stvar, pomeni, da ste pretiravali in, da je pritisk premočen. Pred in po vsaki uporabi črpalko očistite z izdelki za čiščenje erotičnih igračk. Z uporabo nikar ne pretiravajte, saj več pritiska ne pomeni boljših rezultatov. Če boste ustvarili preveč pritiska in vakuuma obstaja možnost poškodb, celo zlom penisa.

Za povečanje penisa pa obstajajo tudi podaljški za penis. Oblikovani so kot tulec, ki si ga moški nadane na svoj penis. Nadane se ga kot kondom, a imajo na koncu še nekaj centimetrov. Obstajajo v različnih obilkah in velikostih, od le nekaj centimetrov daljših od vašega penisa, do zelo velikih ter od gladkih do rebrastih. Slabost standardnih podaljškov je ta, da se zmanjša občuljivost penisa (občutek je tak kot, da bi si nadeli več kondomov). Vendar pa to težavo lahko odpravite in si privoščite vibracijski podaljšek. Pomembo pa je, da se zavedate, da čeprav se podaljšek nadane na penis in ga v celoti prekrije ni enak kondomu! Zato je, da bi se zaščitili pred boleznimi in neželjeno nosečnostjo, potrebno s podaljški vseeno vedno uporabiti kondom.

Izdelke za povečanje penisa si lahko ogledate tudi v naši ponudbi:


Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice