Letos preseneti z drugačnimi darili

Ljubezen in spolnost, Erotične igračke

Če s partnerjem nimata navade, da si za Valentinovo poklanjata darila ali vama je dovolj pocukranih medvedkov, srčkov in bombonier, imamo za vaju nekaj porednih predlogov za darila, ki jih bosta lahko uporabljala skupaj in bodo popestrila vajino spolno življenje – zagotavljamo vama, da bo to darilo najboljše do zdaj in ga zagotovo ne bosta uporabljala samo na praznik zaljubljencev.

Vsak rad nekoliko eksperimentira v postelji, saj si res ne želimo, da seks postane rutina, kajne? Zagotovo sta tudi vidva že razmišljala o tem, da bi preizkusila kakšno igračko in, če sta iskala primerno priložnost – boljše od Valentinovega je ni. Izbira je res velika, zato pobrskajta med spodnjimi predlogi.

50 Shades Of Grey

Predvsem predstavnice nežnejšega spola so ob branju knjige in gledanju filma zagotovo sanjarile o tem kako bi bilo, če bi kakšno sceno iz filma uresničile tudi doma. Malo pa jih ve, da je na voljo uradna kolekcija erotičnih igračk, ki jih je odobrila pisateljica te uspešnice. Z lisicami, biči, vrvmi, prevezami za oči ter različnimi kompleti lahko izživita fantazije in se vživita v vlogo Anastasie in Christiana.

Spodnje perilo

To je eno najbolj tipičnih daril, ki jih moški podarijo ženskam. Tudi mi mislimo, da je to eno od najboljših daril, predvsem, če ne ostaneš pri klasičnih kosih, ampak izbereš nekoliko bolj zapeljive, take z odprtinami, ki jih bo partnerica na sebi obdržala tudi med seksom. Se sliši zanimivo? Pobrskaj med tangicami, modrčki, catsuiti in seksi negližeji in izberi kos, ki ga bo z veseljem oblekla zate.

Če bi rada presenetila partnerja, na Valentinovo obleci seksi komplet perila – lahko v tradicionalni rdeči barvi ali katerikoli drugi. Naš predlog je zapeljiv komplet samostoječih nogavic in pasu za nogavice, hlačk z odprtim mednožjem in modrčka z odprtimi košaricami.

P.S: ne pozabi na visoke pete in mu zmešaj glavo!

We-Vibe 4 plus

Sta že slišala za vibrator za pare? To je prodajni hit leta 2016, ki ga uporablja že nešteto zadovoljnih parov, tako v Sloveniji kot drugje. Najbolje pri njemu je, da ga lahko uporablja ženska sama ali pa ga uporabljata oba skupaj – ona vstavi vibrator, ki stimulira klitoris in G-točko, ker pa je majhen lahko on vstavi tudi svoj penis, tako da oba uživata v osupljivih vibracijah in doživita neverjeten orgazem.

We-vibe 4 plus je popolna igračka tudi za vse pare, ki ne živijo skupaj, saj ga partner lahko upravlja preko aplikacije na pametnem telefonu. Tako boš poskrbel, da bo partnerica vedno zadovoljena, hkrati pa v odnos vnesel vznemirjenje, saj ne bo nikoli vedela, kdaj jo boš presenetil in zadovoljil.

Masturbator PicoBong Blowhole

Nismo pa pozabili niti na moške. Tudi ti lahko svojega moškega zadovoljiš na daljavo z novim PicoBong vibracijskim masturbatorjem Blowhole, ki ga prav tako povežeta z mobilno aplikacijo. Prepusti vajeti partnerki in uživaj v različnih vibracijah in osupljivemu orgazmu.

Klasične igračke

Seveda so na voljo tudi bolj klasične igračke, kot so vibratorji, dildi, analni čepi …, ki jih z malo domišljije prav tako lahko uporabljata skupaj. Valentinovo je čas, ko želimo partnerja še posebej razveseliti in nam ni težko zapraviti kakšen euro več.

Odlično darilo so LELO izdelki, ki so sicer nekoliko višjega cenovnega razreda, vendar z razlogom – ti izdelki so, ne samo luksuznega videza, ampak tudi zelo kvalitetni in so definitivno vredni svojega denarja. Med njihovimi izdelki lahko najdeš vibratorje, dilde, stimulatorje, pripomočke za BDSM in mnogo drugih izdelkov - LELO izdelki so izdelki, ki se jih ženske najbolj razveselijo. Preseneti jo z vibratorjem ali vaginalnimi kroglicami in zagotovo se ti bo primerno zahvalila.

Zgoraj našteti predlogi so najbolj priljubljena izbira za darila. Seveda pa lahko izbirata tudi med ostalimi kategorijami. Če vaju privlači svet BDSM-ja, bosta v naši trgovini našla vse kar potrebujeta. Od bičev, vrvi, lisic in ovratnic, ki so zanimivi predvsem za začetnike, do kletk in čepov za penis in elektro stimulatorjev.

Priporočamo vama, da si privoščita kakšnega od kompletov pripomočkov, v katerem boste dobila vse kar potrebujeta za poredne igrice podrejanja. Naš predlog je, da letos preizkusita erotično pohištvo - blazino, napihljiv kavč ali gugalnico.

Če iščeta igračko samo za ženske oz. moške, bosta vse potrebno našla v kategorijah »za njega« in »za njo«. Priljubljeni izdelki za moške so predvsem masturbatorji, predvsem tisti narejeni po merah slavnih porno igralk, Fleshlighta se bo razveselil prav vsak moški. Podariš mu lahko tudi vibrator za stimulacijo prostate, podaljšek za penis ali sex lutko, odvisno kaj si želi.

Za ženske je klasično darilo seveda vibrator, ki ga bo uporabljala vsaka. Izbiraš lahko med 8 različnimi modeli, naš predlog je rabbit vbrator, ki nudi tako notranjo kot zunanjo stimulacijo. Primerna darila so še dildi, vaginalne kroglice in vibracijski jajčki, predvsem, če nisi prepričan česa si želi.

Upamo, da smo ti s predlogi dali kakšno idejo, da bo letošnje Valetninovo še bolj vroče in strastno.

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice