Masturbatorji KOKOS - vse kar moški potrebuje!

Erotične igračke

Po novem lahko v naši trgovini kupiš tudi masturbatorje znamke KOKOS. Na voljo so različni modeli med katerimi lahko izbiraš in kjer boš zagotovo našel nekaj zase. In kaj je na teh masturbatorjih tako posebnega, da si zaslužijo poseben članek? Vse izveš spodaj.

Blagovna znamka KOKOS

Pri znamki KOKOS se trudijo zadovoljiti vse moške potrebe, zato so specializirani za izdelavo kakovostnih masturbatorjev. Razlogov zakaj se vse več moških odloča prav za to znamko je več, med najpogostejšimi pa so dizajn, realističen občutek in predvsem razmerje med ceno in kakovostjo.

Med njihovimi izdelki boš tako našel različne masturbatorje, ki so cenovno dostopni prav vsakemu in prav to je bil njihov namen – užitek za vsakega moškega.

Masturbatorji KOKOS

Vsi masturbatorji KOKOS so narejeni iz kvalitetnega mehkega materiala, ki je prijeten in popolnoma varen za uporabo. Izbiraš lahko med različnimi modeli in odprtinami, odvisno od tvojih želja. Če se ne moreš odločiti med vagino in anusom, so seveda na voljo tudi taki z obema odprtinama.

Te popularne igrače pa se med seboj razlikujejo tudi po velikosti. Na voljo so taki, ki jih lahko primeš v roko in se nekoliko manjši, če pa želiš bolj realistično izkušnjo pa izberi večjega, pri katerih po večini lahko izbiraš med vaginalno in analno odprtino – odločitev je vedno samo tvoja. Večji imajo tudi plosko dno, tako da jih lahko postaviš na katerokoli ravno površino – posteljo, stol ali kuhinjsko mizo ;)

Vsi KOKOS masturbatorji pa imajo še eno odlično skupno lastnost – v notranjosti imajo rebrasto strukturo, ki ti nudi odlično stimulacijo in realističen občutek seksa.

Po uporabi lahko masturbator preprosto očistiš z vodo in čistilom za igračke, počakaš, da se popolnoma posuši in že je pripravljen na ponovno uporabo. Za še več užitka ti priporočamo, da vedno uporabiš zadostno količino lubrikanta.

Spodaj si poglej nekaj najbolj prodajanih modelov in izberi tistega, ki bo izpolnil vse tvoje skrite fantazije ;)

Urša
Njene članke najdeš v vseh kategorijah, najraje pa piše nasvete, ki popestrijo in izboljšajo seks ter poišče odgovore na vprašanja, ki te zanimajo.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice